Sista april

Känner mig svävande. Som på små moln. Så underbart väder och en underbar dag. Åkte in till stan tidigt och möttes upp av syster för att bland annat fika hos gamla bekanta . Hade varit ett bra avslut på dagen med lite grillning och umgänge. Men, jag ska jobba. Trodde det skulle kännas surt, men nej det gör det inte!




Njut av kvällen gott folk

Äckliga människor

Usch, vi hade inbrott natten till idag (eller igår kanske man säger nu). Därför känns det som att någon sitter ute i mörkret och glor på mig just nu när jag sitter och skriver. Äckliga människor! Förövrigt så har jag tränat lite och jobbat idag. Ska upp tidigt imorgon så vore försöka sova. Måste erkänna att det känns lite småläskigt. Bara tanken på att någon för ett dygn sedan har sprungit och spanat in mitt hus får det att krypa i hela kroppen. Jag vill helt enkelt inte sova ensam i källaren. Brännbollsträ nästa!

Tisdag 28/4

Studentklänningen är fixad och då kommer naturligtvis klänningen ut som jag har suktat efter i en evighet på Nelly. Frågan är om jag ska nöja mig med den jag har eller om jag ska skicka efter min söta gräddbakelse? Svårt det där. Det här är även en hel ledig vecka från skolan. Plugg, jobb, party och umgås med nära och kära kommer den bestå av. Kom även att tänka på att det bara är en månad kvar tills vi åker till Berlin. Känns fint!





Mina coolingar

Happy me

Ibland har men en sådan tur att man slipper krypa ner till kojs själv, att man kan ligga och tjattra hela natten med någon tills ögonlocken blir tunga och faller ner av sig själv. En sådan natt har jag framför mig. Happy me!


Natt bloggning

Ja, då börjar det ljusna ute. Har jobbat natt och som vanligt blir man så uppe i varv att det är omöjligt att somna när man kommer hem. Hittade en bra skiva i bilen som jag sitter och lyssnar på samtidigt som jag fördriver tiden här. Sitter och funderar på det ena och det andra. Men egentligen inget vettigt! För det finns hela tiden en vinnande känsla. Kanske dags för sängen trots allt?



Blä, för att sakna någon. Sakna är ju precis vad jag gör!

Fredag 24/4

Meningen med utgång idag, men mitt humör har spökat den här veckan så jag sket i det. Nu ångrar jag mig galet mycket! Hade setat fin fint känner jag just nu. Har däremot lite planer här på hemmaplan ikväll, så det blir nog bra trots allt får vi hoppas.

Header

Mitt bloggsug har varit helt bortblåst de här senaste veckorna, så därav dålig uppdatering. Som ni märker så har jag en ny header. Tacka vet jag min kvinna Evy som är grundaren till det hela! Däremot har jag lite kvar på själva bloggen innan jag är riktigt nöjd.



Jag och kvinnan. Alltid de "snyggaste" så att säga

Berg och dalbana

Idag har jag hunnit varit mycket. Till en början trött som sedan övergick till flummig. Senare blev jag allvarlig och efter det glad. Nu sitter jag här med en klump i magen och dessutom är klockan för mycket. Flickan med humör som en berg och dalbana får väl jag stå för då.

Godnatt gott folk. Imorgon är en ny dag!

Knäppis!

Möttes nyss av en såvande Simsson i handfatet när jag tände lampan inne på toan. Det bör ju liksom finnas ett antal behagligare sovplatser för den lilla gubben.
  


Natti natti. nu känner jag för dra mig mot sängen

Lite skogsliv

Kom hem för ett tag sedan. Jag och Erik har nattat i hans sommarstuga inatt. Lagat god mat, ätit onyttigt och bara myst. Underbart! Tur att jag och Linn ska ut och springa en sväng om ett tag. Kan nämligen behöva kompensera lite nytta med det onyttliga liv som jag har levt den senaste veckan.






Erkänner att jag blir lite rädd när jag märker att jag har ett beroende


Hurt

Har nattat hos Erik och nu ligger jag hemma i systers lägenhet för att vänta på bussen. Ge mig en egen bil! Jag har haft dålig sinnestämning sedan jag vaknade och fick nyss höra en tråkig nyhet. Även om jag försöker tro på ödet, så vill jag ändå inte riktigt göra det. Att tänka att det är en mening med allt funkar inte riktigt den här gången. Orätt. Det är så jäkla orätt..




Lite bilder sedan torsdagen

Det är så underbart väder vilket gör att mitt humör blir på topp! Jag vill ut och slarva, men tyvärr verkar inte mina nötter känna samma sug som mig. Övertalning är det som pågår just nu. Hoppas det går hem. Torsdagskvällen med studentkickoffen var hur som helst riktigt trevlig. Tråkigt nog är min kamera knas så måste inehandla en ny.









En bra kväll framför mig

Sitter inne hos min Linn för att fördriva tiden lite. Är peppad inför kvällen. Party, party!

Student?



Jag är så kär i den här klänning. Väntar, väntar...

Girlie Girlie

Sitter och pluggar matte för mig själv här i skolan. Dags för prov imorgon. Var länge sen! Ska snart iväg för att färga håret och efter det ska jag träffa Jenny för att njuta av lite prat och kaffe i den underbara solen.


 

Nu när reggea är som skönast.

Vårkänslor

Jag blir så glad. Känns så skönt att se att snön börjar försvinna och inte tala om vädret. Underbart helt enkelt! Är i skolan för tillfället och ska bege mig hemåt nu. Men, först ska jag möta upp min kära syster. Vi har en liten plan på G. Får hoppas det blir av..

RSS 2.0