Time to go

Dags att iväg att jobba igen då. Idag och imorgon blir mina sista pass på donken. lovely! Kom att tänka på att jag hade haft mitt körkort i ett halvår igår. Får en att inse hur sjukt fort tiden går. Imorgon fyller även min underbaring år, så Grattis till honom.


Tjugoandra Juni Idag

Det känns att både min kropp och knopp skulle ha behövt lite vila direkt efter studenten. Åkte på en rejälv förkylning dagen efter studentbalen som vägrar att ge med sig. Att bli krasslig är det sista som man behöver då man börjar ett nytt jobb och behöver en bra koncentration. Men, det har ju funkat hittills. Midsommar spenderade jag med min familj, grannarna och Erik. Mys, mys! En veckas jobb och ett galet p&l som väntar. Kanske vad som behövs för att bli av med skiten jag har i kroppen ;)





Midsommar

Tillbakablickar

De senaste veckorna, eller helt enkelt självaste studentveckan är en av de bästa veckorna i mitt liv. Minns inte sist jag satt helt själv och poppade musik utan att ha en tid att passa eller inte hade någon i närheten av mig. Jävlar vad tomt det känns (tur nog kommer Erik snart). Nu börjar jag även drabbas av den där ångesten av att allt är över. Ingen mer skola om jag inte själv vill, och ingen mer NV3b. Jävlar, jävlar vad jag kommer sakna tjejerna i klassen. Eller rättare sagt vi som har umgåtts genom åren. När man till och med börjar känna att man kommer sakna alla  bussresor med Evy. Då är det illa!







Studentveckan på G

Ska man skratta eller gråta över att det förmodligen kommer bli regnit värre på fredag och lördag (studentdagen, balen)? Galet kul kommer det bli i vilket fall som helst. Igår var det mösspåtagning och mösspåtagningsfest. Ja, vad kan man säga om dagen. Så bra! Dessutom den roligaste förfesten på väldigt länge.










Tredje Juni Idag

Berlinresan blev lyckad. Lite shopping, god mat och trevligt sällskap. Förrut har det endast känts skönt att äntligen ta studenten, men nej nu börjar även andra känslor komma in. Rädsla för att stå helt utan jobb i höst och dessutom börjar det kännas tråkigt när man helt plötsligt inser att man faktiskt inte kommer att träffa vissa personer regelbundet längre. Inga mer långa, trevliga luncher med diverse sjuka samtal. Men, nejdå. Det här kommer nog bli bra! Insåg nyss att jag kommer missa mina bästa vänners student pga. jobb. Känns sämst. Tyvärr, har jag inget annat val. Välkommen in i vuxenvärlden..




Skit också att jag har blivit så morgontrött. Godnatt

RSS 2.0