Lite av helgen





En känsla

En känsla bara. Synd att man alltid är så efterklok att en handling så här efterråt känns så korkad att den näst intill blir lite pinsam. Dags för mig att börja tänka lite mer.

Natti natti

Too rude

Dålig uppdatering här. Men, så blir det ibland. Har tidigare träffat min jenny benny bus via en fika och vända på stan. Hittade lite kul där. Min kväll har varit lugn med god mat och min Linn. Imorgon blir det däremot mer fart!




Berlin



Läskigt det där när så många fler läser min blogg än vad jag egentligen vet om att det är. Hur som helst, idag så blev det klart att våran Berlin resa som vi har pratat om verkligen kommer att bli av. En weekend i slutet av maj med åtta av tjejerna från klassen. Trevligheter och party vill jag lova gott folk.

Vara

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Andra ställer krav, hur de vill att det ska va
Man blir pressad, alltid stressad, av vad de vill ha
Jag har börjat se och känna efter hur jag mår
Varför ska man ge så mycket mer än vad man får? / Rootvälta

Monster

Jaha, ska man skratta eller gråta? Jag skulle vilja kasta mig i mammas famn som man gjorde när man var liten och kände sig ledsen. Känna hennes huvud tätt intill mitt eget och hur hon sakta andades ut varm luft samtidigt som hon sa några lättande ord. Panik, ett enda jävla bultande monster befinner sig i mitt bröst just nu.



Tuesday´s gone

Idag har jag totalt saknat inspiration. Har mest känt mig som en Elina i sin egen lilla värld. Imorgon måste jag ta tag i lite plugg som inte blev av idag. Har däremot lyckats tagit mig ut på en löptur med Linn. Härligt med lite svett så att säga.





Mitt monster njöt också av dagens sol med mig.

Beutiful day

Tänk om alla dagar vore som gårdagen. Då blir man glad! Måndag idag vilket innebär nya tag för en ny vecka. Får hoppas jag får lika possitiva svar imorgon som jag har hoppats. Då kommer allt kännas perfekt.



Underbart. Nu ska jag krypa ner i en mysig säng.

Lördag idag

Gårdagen med Jenny penny var mysig. Nattade där, och sen har jag inte hunnit med något mer vettigt hittills. Ska alldeles snart bege mig in till stan för att jobba. Får hoppas på en lugn natt.




Ibland kan det ju kännas så bra

Fredag den 13e

Idag är jag den glade. Ska bege mig in till stan nu för att umgås med min kära Jenny. God mat, vin och annat gott. Får se vad vi hittar på mer för tok. Måste rusa! 


Panpipe

Har kommit på att jag koncentrerar mig mycket bättre när jag lyssnar på låtar i panflöjts version samtidigt som jag pluggar. Har spelat Celine Dions låtar i den versionen de senaste dagarna och det har flytit på riktigt bra med skrivandet. Snart ska jag bege mig till Erik. Spännande!




Det närmar sig!

Till min förvåning så kom våra studentmössor idag. Härligt! Det är så kort tid kvar att jag både lider av lite panik och ångest. Men, självklart så känns det inte annat än jävligt bra..



Den passade bra, så nu blir det ingen mer mössprövning innan de där Juni dagarna.

You dont know me

Sjukt hur gamla låtar kan få en att påminnas om en viss period i livet då man lyssnade på dem som mest. Hittade nämligen en godbit på datorn som jag totalt har glömt bort.

 


Kom att tänka på för ett år sedan när jag var dum och riktigt nere i gammelgäddan.

8 Mars

Redan söndag. Som vanligt hinner man inte njuta riktigt av helgen förrän den är slut. Får lite små ångest över att jag inte har tagit till vara på att just vara ledig på helger nu medan man går i skolan. Snart börjar det verkligen livet liksom. Rätt skrämmande. Vad vill jag egentligen?



Nu väntar en dusch, Beck och lite Naturgodis.

Min Humor

Det luktade riktigt mycket skit i Falun idag, vilket passade bra med dagens händelse. Jag och Evy gick till bibblan och när vi kom ut därifrån så stannade vi och kollade på en grej. Plötsligt hör vi världens brakskit bakom oss och både två vänder sig om av förvåning. Kvinnan går lugnt vidare. Humor!! 






En bra dag

Människor

Enligt mig måste människor ibland vara jordens största misstag. Helvete vad sur jag blir. Trodde jag hade kommit över det där med att kasta sönder något när ilskan tog över. Men nej, tydligen så finns den sidan kvar. Skäms på mig!

På!

Nu börjar jag bli besatt av resor igen precis som jag brukar när man sitter och diskuterar dem av olika slag, eller om jag själv är inne och kikar. Vi tjejer i klassen funderar på en liten studentresa. Jag är på!




En resa och ett glatt humör så att säga.

Imagine that

Det kryper i hela mig. Känner mig förbannad. Ska skriva färdigt den här miljöskiten och sedan bege mig hemåt. Äta lite mat, god efterrätt och senare ta en liten löptur låter som en bra dagsplan. 

 
,

Krångel

En vecka går fort. Men det här lilla lovet har varit bra. Jobb och lite annat kul. Igår firade vi Evy. Skönt folk och en lyckad kväll. Två saker blev visst väldigt fel. Jag tänker inte lägga ner någon mer tanke till det hela i alla fall.  Kanske dags att byta sexuell läggning för att undvika massa krångel!?








Always look on the bright side of life...

RSS 2.0