The end!?

Jag har känt mig halvdöd i några dagar nu. Feber och en hals som har spökat. En snäll svärmor ringde imorse och bokade en tid för att ta halsprov för mig och min karl som även han fick feber igår. Tydligen så hade jag streptokocker. En tiodagarskur sen vill jag vara frisk resten av livet typ. Halvsjuk i 4.5 månad har känts vill jag lova.

Imorgon ska jag springa in och köpa mig en ny dator! Eller ska jag!?


Wiho

Varje dag sitter jag och drömmer om min och babys lilla plan. Den är ju helt sjukligt fin. Allt hänger dock på en sak. Ja ni märket helt enkelt vad det är när det blir av och om det blir av. ;)


16/3-10

Bläää! Jag känner mig som världens tröttaste Elina. Som vanligt!? Igår fick jag ett ryck och sade hejdå till mitt ljusare hår och istället hej till ett lite mörkare hår. Gött med lite omväxling. Har jobbat idag och jobbar imorgon. Älska, älska pengar..



 

 


Oh Africa

Det går verkligen inte att sova längre än så här!! Speciellt inte i mitt eget rum där det börjar bli så jäkla ljust vid den här tiden på året. Däremot så älskar jag att vara vaken i tid så man hinner göra något med dagen. Jag får börja min dag med denna låt. Hög volym och humöret blir på topp. Blir att tänka på Nina och Linda som just nu är Afrika. Saknar mina tjejer.


 

 


Söndagskrydda



Nu ska jag kolla på film och få lite kärlek. Det är fint det!

 

 


Sol och ett åk

Vad härligt med lördag och ledighet. Var helt död efter veckans jobb. Igår blev det dock en halvdag då jag var och tog prover osv. på sjukhuset. Dagen har varit härlig hittills. Solen skiner och jag njuter verkligen av bara det. Jag och Erik vaknade tidigt vilket vi har börjat göra på slutet. Efter frukosten åkte vi och kikade på lite 2nd hand (pärlan), och sedan hem igen för att åka fyrhjuling och avnjuta en fika i solen. Gilla! Efter det passade vi även på att tvätta våra två pärlor.

 

 


Kvällskänslan

Det är en dag jag längtar efter. Dagen då jag flyttar och får klara mig själv. Jag ska säga farväl till några. Jag ska leva och jag ska må bra.



WHISKY

wiho, en underbar liten gädda.

 


Ettårsdag

Lovely väder ute. Man blir att längta så mycket efter våren. Då solen värmer ännu mer och man riktigt kan höra hur snön smälter. Igår kom jag och älskling hem efter att ha övernattat på hotell i västerås för att lyxa till det lite extra på vår ettårsdag. Massa mys blev det. Hotellrummet var jättefint med utsikt över Värnen. Hotellfrukosten är ju också alltid så fruktansvärt god på hotell. Ett sådant utbud på frukost skulle man ha varje dag. Jag fick en sak av Erik. Men, vad det var ska jag nog inte nämna i bloggen. ;D Helskön helg har jag haft.


 

 


Dagen

Nu har jag fått nog. I fyra månader har jag gått och varit krasslig. Trott att allt har försvunnit när det plötsligt dyker upp en vecka senare. Fått en jäkla värk i mina armar osv. Idag ska jag ta tag i det hela! Satt imorse och pratade med svärmor som är ledig. Mina ögon gled plötsligt till sidan med annonser och då slog det mig att en liten hundvalp kom till oss igår. Första gången jag kommer se han idag. En bild dyker förmodligen upp senare. Just ja! I helgen firar jag och baby ett år. Måste fixa en sak tills dess. Hoppas jag hinner... Ja nu drog jag ju min dag i små drag.




RSS 2.0