Nu sitter en nervös Elina här

Inte långt kvar. Imorgon vid den här tiden sitter jag och Erika på Arlanda.Jag kommer vara jävligt mycket mer nervös. Lite för att flyga och mycket för att träffa Karlis igen. Uscchh jag blir nervös av tanken av att inte veta hur det kommer kännas att träffas. Men skitsamma! Nog kommer vi få en kanonvecka. Det är jag helt säker på. Tråkigt däremot att vi kommer få dåligt väder medan ni här hemma kan gotta er åt medelhavsvärme.. Sol är ju vad jag vill ha!! Men jag kan ju gotta mig åt goda drinkar och sena kvällar istället. Jag och Erika. Kul ska vi ha.. :)



Ha det så bra nu allihopa..

Kraam!


En liten mix av svart och guld

image323

Jag som är skotokig skulle ju föredra sandalerna först om jag fick plocka något. Riktigt snygga! klänningen och ringen ser jag som det lilla extra. Tillsammans, något jag skulle vilja bära för en kväll..

Min lilla Linn sitter här breve snorar för fullt... Fan ta henne om jag slutar lika! ;D

Kraam!

Trött i kroppen och knoppen

Jag är äkta impad över mig själv just nu. Har nog inte jobbat så här effektivt med skolarbete sen högstadiet. Men måste verkligen bli av med den hög av skitarbete som jag ser framför mig. En ledig dag från skolan idag. Åkte in tidigt till stan och solade en sväng (måste få lite färg innan bikinin åker på). Sen tog jag och Jenny en härlig promenad . Gillar verkligen den tjejen! :D

Nu måste jag fortsätta plugga.. Vart tog livet vägen?

Kraam!

She´s got her ticket

Nu är det mesta fixat. Ringde nyss och bokade biljetter till Arlanda tur och retur. Saknas bara bussresa mellan Faro och Monte Gordo nu.  Det börjar kännas på riktigt. Om en vecka sitter vi där på Planet.. :) LYCKLIG är vad jag blir..

image319
Kan jag beskriva hur mycket jag tycker om rosa just nu? Nej det kan jag inte. Verkligen älskar och då menar jag älskar den färgen.. sommarfräscht

Kraam!

I will put your picture away

I've wondered where you've been
I won´t look at you while I'm lying next to him...

Bara en vecka kvar.. Sen sitter jag här och är jäkligt nervös vill jag lova
 
Har varit en lugn helg. Första på länge som jag inte behöver stressa mig igenom. Men, jag har kommit på en sak. Jag har nog hellre en helg med stress så att den går fort och att jag gör något hela tiden än att jag tar det lugnt. Känns som jag vill klättra på väggarna då.. Klarar det helt enkelt inte..

image317
Ett par snygga sandaler i garderoben vore helt klart ett plus..

Kraam!

I mitt vinterland

Tillbaka till vintern igen.. What.. Snö i mitten av Maj vad är det här?? För en vecka sen gick man i tunna sommarkläder och nu är det bara att leta fram pälsen igen. VÄRME kom tillbaka..  

Pratade med Nina nyss. Blir en myskväll framför TV:n med henne och Linn. Passar perfekt för att vara just idag. krypa ner i en varsin varm pläd. härligt.. Igår köpte jag min P&L biljett..Kommer jobba hela p&l, och är chemat helt åt helvetet så får jag helt enkelt försöka sälja den.. Kanske till och med kan tjäna en liten slant på det. ;D 

     image314   

Skolan går dåligt, så fruktansvärt dåligt. Hur ska jag beskriva? Kommer inte ens klara av den. Snälla Falu Fri. Inse att systemet är ganska kasst.. Min vilja är trots allt inte borta, för jag måste klara av det..

Kraam!

Onsdag

Nu har nagellacket rykt bort, vilket innebär att jag snart ska jobba. En skittid. Sju till elva. Den tiden på dygnet som man egentligen vill känna att man har gjort sitt för dagen och varva ner.. Sitter med kissen här i knät. Ska bli tomt utan lilla Shingi nu när matte & husse har kommit hem..

Nej dags att fixa till sig lite och hoppa i något annat än sina älskade mjukisbyxor..

Kraam!

Big feet

                image310
Satt inne på HM idag och väntade på Jenny. Kom på mig själv att jag satt och stirrade på ett par fötter genom provhyttens glipa. Inte vilka fötter som helst utan en tjej med världens big feet. Jag tycker det är äckligt.. Kvinnor med stor stora, plåstriga & torra fötter. Små och gulliga ska de vara, eller propotioneliga med kroppen. Men dom där. Herregud säger jag bara. stackars tjej..

Idag köpte jag min efterlängtade vita klänning. Längtar tills jag får använda den! Vill ha den med till Portugal, men nej den ska inte invigas då.. Annars har jag gjort ngt idag jag vore ha gjort för ett år sedan. Ska försöka att aldrig mer sätta mig i den sitsen. Riktigt jävla obehagligt rent ut sagt. Då är det bättre att inte slarva!! Jag ska aldrig mer slarva. Det lovar jag mig själv...

Kraam!


move your body senorita

Idag har jag känt mig sådär lagomt go och glad, trots att den varma luften är som bortblåst. Men solen finns. Den lyser liksom upp dagen! Hängde undan två klänningar idag. Kommer bli perfekta då man är lagomt brun och fräsch när dom ska användas...

 
Stackars  tjejer jag delar rum med. Får stå ut med min reggae mix. Men den här kan jag inte få nog av! sorry men lär spelas ett tag :)

Kraam!

En helg med sommarkänslor

Härlig helg jag har haft. Jobbat och tjänat lite extra pengar och bara njutit av det underbara vädret. Igår plockade vi ihop lite saker och tog bilen upp mot klacken. Grillade och umgicks där. Sen när klockan blev mycket och vi kom på att det var jäkligt mörkt tog vi sakerna och flydde mot bilen. Tyvärr en bit att gå, men gick helt okej. BJÖRN.. Det var vårat hot. haha nu efterråt skrattar jag åt det. Gick sen hem till Linn och fortsatte kvällen där.. Riktigt trevligt! :D

Årets första dag med frukosten ute i solen på altanen. Då får man riktiga sommarvibbar. . Give me more!

image309
Jag & min underbaring Linn..

Kraam!

Your touch, Your breath, Your eyes, Your lips

Javisst!!!

Inhandlade en ny BH med tillhörande trosa. Tyvärr blev det en till svart/vit med spets. Riktigt tråkigt jag vet. Hittade en med en riktigt läcker färg. Passade bra, men får ta det senare. Skulle vara jäkligt snygg till en brunbränd kropp.. En bandeau bikini (vit/brun/ & blommig) med bruna bikinitrosor till. Köpte även två nagellack idag (Rosa & orange) . Vill testa!! men jobbar imorgon så det får vänta.. Möjligtvis en målad tånagel som får bli prov! ;D



Den här helgen kommer bli bra. Ledig hela. Förrutom imorgon förmiddag som jag bokat in extra, men annars ser jag fram emot den. Umgås med lite folk från gamla klassen.  Grilla & dricka lite. . trevligt värre.

Kraam!


Tappat intresset för bloggen?

Jag har börjat blivit dålig på att uppdatera min blogg känns det som..

Men aldeles för mycket annat som härskar. Dessutom börjar det gå mot sommar. Äntligen! Och då blir det helt enkelt bara så. Har kanske börjat tappat lite av intresset för bloggen.. Kommer kanske tillbaka? who knows. .

Imorgon ska jag ta mig tid till att gå en vända på stan i alla fall. Inhandla lite nödvändiga saker. Bikini och underkläder.. Bikinin har jag nästan klart för mig vad det ska vara. Min BH däremot. Ljusrosa? marinblå? ljusgul? tråkigt svart? haha. Får se imorgon, men lutar mot en marinblå eller ljusrosa. .

Sova tidigt var det, vilket jag aldeles för sällan lyckas med..

Kraam!


Livet leker

Livet leker förrutom skolan som suger ...

Ungefär så känns det. Det finns inte ens ord som beskriver hur mycket jag HATAR skolan just. Känns inte som att det finns något logiskt alls med den. Hallå? matte som känns som kinesiska och Fysiken lika så. Den dagen jag blir klar med detta så lovar jag att unna mig själv något riktigt bra. Det förtjänar jag! :D

image300 Undrar hur årets bikini kommer se ut?

Vill ha en bandeau, men vill hitta en riktigt snygg sådan först. Annars får det bli  en som är lik de andra tråkiga modellerna man har. En trekantsbikini.. Plattbröstad i bandeau? Javisst! Egentligen inte kul, men kommer inte ifrån att det är så sjukt snyggt.. Plus att man slipper dessa hemska fula ränder..

Kraam!

En helg med lite sömn och jobb. Men en f*n så bra sådan

En helg med lite sömn och jobb. Jag är riktigt trött! Anledningen är att vi åkte upp till Rättvik igår, och sedan upp tidigt idag. Sånt är ingen höjdare. Men man har ju som sagt bara sig själv att skylla på. Kul var det i alla fall. ;D
Jag har tappat suget för fest och alkohol känner jag. Har blivit för mycket nu på slutet, och känner helt enkelt att det får räcka. Nu blir det att spara sena kvällar och goda drinkar tills jag och Erika befinner oss i Monte Gordo. Satt och räknade veckor. Endast tre kvar.. Allvarligt jag kan inte fatta. 3 Veckor är ju ingenting. Ta mig bara dit, dit, dit NU!
Får panik på grund av att jag har aldeles för mycket kvar i skolan att göra. I ämnen som helt enkelt känns för svåra. I need a superdaddy.. Någon som kan sitta och mata in fysik och kemi i min hjärna så att jag förstår. Annars funkar det inte..

 

Nu väntar gitarren på mig..

Kraam!

Jag börjar drömma om en fin bil

Sitter och är hungrig som en varg. Mat bli klar!!

Ikväll ska jag umgås med Linn och bara sega framför TV:n. Imorgon jobbar jag till fem och sen är det tänkt att jag ska upp till Rättvik till resten av gänget som har hyrt stuga. Problemet är bara att jag jobbar på Söndag också, är förkyld och kommer förmodligen vara helt död efter morgondagens pass.. Men egentligen vad gör det? Jag vägrar att spendera en Lördag hemma helt själv. Umgänge är det enda jag behöver just nu, annars grips jag av panik av fel tankar som virrar innanför pannbenet på mig. Tankar som jag känner ett stort FÖRSVINN för men som tydligen vägrar försvinna..

Förrästen så klarade Nina teoriprovet idag. Så sjukt kul! Nu är det bara uppkörningen kvar sen kanske hon sitter där med körkortet i handen? Kan inte förstå att ens kompisar och snart man själv kan sitta i en bil helt själv och bara trycka på gasen. Känns fortfarande som man är liten. 18 år och körkort, såna ansåg man ju som vuxna när man själv var mindre. . Börjar man bli vuxen? jag hinner allvarligt inte riktigt med..

image288

Jag börjar drömma om en fin bil.. Sitta i en ny BMW och pumpa musik skulle ju vara drömmen..Drömma får man ju alltid göra....män med BMW gör mig faktikst lite småk*t. Dock inte bortskämda snorungar där det står i pannan  att "pappa betalar"... Sånt äcklas jag av..

Kraam!

I sällskap med de som tillhör något av det bästa jag har

Grillat, spel, lite alkohol och mina tjejer. Vi hade trevligt igår. Tog lite senare en sväng till Gimmen.. En rolig liten parvel till djur och Foppa på fyrhjulingen får stå för kvällens skratt.. :D Det är såna här stunder när man endast umgås med sina närmaste som man inser hur glad man är att dom finns..  

image284

Jag skulle kunna klättra på väggarna just nu. Har så otroligt tråkigt... Jenny min going ring, ring.. Vill spendera ett tag i luren..

Kraam!

RSS 2.0