Helgen

Helgen har gått fort. Nästan för fort..

Min fredag spenderades hemma hos sötnosen Evy. Var en trevlig kväll. Sådär lagomt skönt väder som man har saknat under hela sommaren. Gott grillat, lite dricka och roligt prat. Precis som det ska vara..

Lisa, Linn & jag                                              Och en massa andra
 


Lördagen blev det bröllop istället. Kan inte minnas sist jag var på det. Känns som folk gifter sig allt för sällen nu för tiden. Eller iof lika bra. Idag verkar man inte ens veta vad äkta kärlek är. Skaffar en unge och sedan är det goodbye! Jag brukar inte bli brydd, men igår hade även jag svårt att hålla tårarna inne. Allting var bara så fint. Ett vacker par! Hela dagen var bara så lyckad.


 
En nygift kusin och en nygift Daniel                                         Även två glada kusiner


Visst, snyggt och porrigt

Men skulle inte vilja bära den här de soligaste dagarna. Fula ränder? nej tack..

 

Ibland blir jag lite smått rädd för att tiden går så jäkla fort. Mer än halva sommarlovet har gått, vilket innebär att man snart sitter i skolbänken igen och att det snart är höst och även dags för en liten depperiod. Den kommer årligen under hösten. Men, är man sommarbarn så är man! Jag träffade Evy igår. Vi var ut och åt Thai och pratade för fullt om det mesta. Alltid kul att se henne. Vi som annars är vana att höra update om varandras liv nästan varje dag. Pratade nyss med Nina. De är på stan och jag hoppar mina söta guldskor jag hittat kommer med dom hem..

Två veckor framöver kommer jag ha fullt upp med jobb och teoriprovet. Ska nästan bli lite skönt. Har varit sjukt tråkigt att vara ledig när de andra har jobbat.! Det innebär ju också att dom här två veckorna kommer gå fort. Intget jag har emot.. 

En vecka kvar, sen kanske vi har något ljust att se fram emot i den tråkiga septembermånaden?! :) (hope so..)

Breathe

There's a light at each end of this tunnel, you shout
But you're just as far in as you'll ever be out
These mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.

2 AM and I'm still awake, writing a song
If I get it all down on paper, its no longer
inside of me, threatening the life they belong to
And i feel like I'm naked in front of the crowd
Cause these words are my diary, screaming out loud
And I know that you'll use them, however you want to

Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable,
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button now
Sing it if you understand.
and breathe, just breathe
breathe, just breathe,
breathe, just breathe.
/ Anna Nalick

Hade gärna sluppit det där lilla sms:et som kom nyss. Som egentligen hade gjort mig glad! Men inte just nu bara..

Gonatt..

I like big buts

and I can not lie. Your other brothers can´t deny.. Lovely låt när man är lite på lyran..

Så var man hemma igen då.. Känner att resten av dagen kommer tillbringas med att vara datanörd och TV:nörd. Hade en härlig gårdag med tjejerna. Började med ett av det godaste i matväg. Grillat och egengjorda klyftpotatisar. Och som vanligt så får Nina vara våran grillmästare. Efter käket kom Joel, Staffan och Martin och gjorde oss sällskap innan det var dags för krogen för deras del. Medan vi fortsatte våran "tjejkväll" som det var planerat att det skulle vara. Jag och Linda passade även på att busa till det lite.. Sjukt kul var det i alla fall!! ;D

                Jag med min underbaring Nina
                 
                 Linda pinda & Linn
                 


 
Jag börjar bli kaffeberoende. Trodde inte det skulle hända mig, men nu är jag nere i kaffeskiten. Så lika bra att upp och ta mitt lilla glas som väntar så fint där uppe..

Kram...


jag är peppad

På körkortet alltså.. Kan inte fatta att det är mindre än en månad kvar tills jag har chans att sitta där med mitt körkort.. Teoriprovet är bokat så nu kommer jag plugga vill jag lova. Kan heller inte fatta att jag snart kommer kunna gå ut på krogen lagligt. Förrut har man ändå på något vis känt sig lite halft skyldig med tanke på att man när som helst har kunnat blivit utkastad.. Nej snart kan jag sitta där och snutta på min drink.. Det ska bli skönt..

 snyggt, snyggt..


Sitter och lyssnar på låten jag fick av Anton.. Den går på repeat. Så fruktansvärt utjatad i orginal, men så sjukt bra som acoustic cover.. Hey Ya.. Svag för gitarr, så är det bara.. Linn skickade nyss sms så resten av dagen kommer jag spendera med henne.. Förodligen blir det OC.  Javisst! vi har kommit in i en sån period igen ;D .. Och kanske men bara kanske så lyckas jag tvinga mig själv ut på en liten joggingtur, annars får det bli något att prioritera imorgon.

 Kraam..


Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Det stämmer ju såååå bra!! Vill ha det fina vädret som varit de två tidigare dagarna, men nej nu är det regn och kallt igen..

Sitter här med en mage som gör ont och en säng med ett lakan som ligger helt ihopskrynklat. Måste varit riktigt vild i sängen inatt. Inte för att jag minns några såna drömmer.. haha. Gör inte så mycket för jag ska  snart krypa under det där sköna täcket igen. Vädret får mig att vilja stanna där hela dagen. Men eftersom att jag för övrigt svävar så kommer jag ju inte lyckas med det. Kul ska jag ha istället!

Kraam!

Efter ett lyckat p&l

Då var det slut på det roliga...

För någon dag sen kändes det som man gick i stockholm city med folk överallt. Nu känns Borlänge mer som en tom stad. Kan inte beskriva hur sjukt kul jag har haft under dom här festivaldagarna. Allvarligt det bästa p&l hittills. Kan erkänna däremot att jag kanske drack en del för mycket. Men än sen? Jag har haft det galet kul under dom här dagarna med mina underbaraste! Takida och Jason Mraz var lätt de bästa av dom alla. Och inte tala om Adam Tensta! Synd att man missade Rootvälta bara. För reggae är ju lite av min passion.. Älska helt enkelt!!! 

             
              Bara ett år kvar då.. ;D

Eftersom min Linn ligger här som en hösäck i sängen lär jag väl vara social med henne..

Kraam!

RSS 2.0