Gott nytt år

Sitter hemma hos Erika inne i Borlänge. Jag och mina Gagnefstokar blir här och firar in det nya året med lite annat folk. God mat och dricka såklart! Jag är peppad. Har även lite mål med det nya året.

* Börja träna mer igen
* Göra mig av med alla rester jag har kvar i skolan så fort som möjligt (tyvärr en hel del)
* Ha kul!!

Gott nytt år på er

Happy birthday to you

Idag fyller min underbara syster 20 så Grattis till henne. Vad fort det går. Minns dagen då hon fyllde 18 som igår. Men nu har hon ju äntligen den rätta åldern inne. Åldern för att få handla på systemet. ;) Har tillbringat min dag där med fika osv. Hann även med en liten vända på stan och en cappuccino med Jenny.





Att min pappa helt plötsligt skulle komma och ta mig i handen idag var ju inte vad jag förväntat mig. Trodde även att det skulle kännas som en kniv i hjärtat. Visst, det gjorde det till en början också (och gör iof när jag tänker nu efterhand). Men, jag har börjat lära mig att jag aldrig kommer att ha någon riktig fadersgestalt..

Shy guy

Med Diana Ross. Får inte nog!





 
Vad fort det går! Nu är julen över. Känns som att jag inte har hunnit njutiti av den. Skola och så jobb. Man hinner inte koppla av. Nu är jag i alla fall ledig en hel vecka (iaf tror jag). Syrran fyller 20 på Tisdag och sen är det nyår. Ska bli sjukt kul. Juldagen blev totalt misslyckad så på Onsdag ska jag f*n ta igen det!

Nu ska jag ta bilen och handla lite tacos. Hoppas ni haft en trevlig jul allihopa..

KÖRKORT

Jag skulle vilja skrika till hela världen, för jag har klarat mitt KÖRKORT idag! Kan ni förstå? Jag förstår knappt själv. Sist jag satt mig här framför datorn var imorse och då var min mage ut och in vänd. Men nu har Elina Sjöström äntligen sitt körkort! Det går bara inte att beskriva min känsla när jag stannade bilen och han sa.

- Ja, men det här var ju godkänt... 


True Love

Det finns absolut ingen känsla som jag tycker är så jobbig som nervousitet. Den sliter en i småbitar..



Soldiers of Jah Army

Lördag



Snön faller här utanför (Eller är det regn nu!?) Får hoppas den håller i sig, för vill verkligen inte ha en till grön jul! Kommer ni ihåg när man var liten? Då önskade man sig ungefär ett helt A4 papper med olika saker. Eller det gjorde i alla fall jag ;). I år har jag två önskningar. En ny mobil (Sony Ericsson) och en Volume master. Så vi får väl se vad tomten släpar hem åt mig. Ska snart iväg och jobba. Tur nog så blev Kusinen Jonis kvar här inatt så jag slipper pina mig ut till bussen. Lyckliga jag!

Blir även kvar i Borlänge inatt, men ni får ha en trevlig Lördag!

Katt i kylskåpet

Jag höll eventuellt på att ta livet av min katt imorse. Men det hela var jäkligt komiskt! ;)


Jag hörde Pierre ropa på mig och som vanligt när han ropar mitt namn så ställs en fråga i mitt huvud med en suck. Vad är det nu då? Jag hade tydligen ställt in min fil och resten av frukosten i kylskåpet och drämt igen dörren som vanligt. Senare kom Pierre och skulle in i det och såg Simpssons lilla tryne sticka fram bland alla apelsiner på nedersta hylla. Tur att det var andra hemma och att inte jag skulle till skolan. Då kanske jag hade hittat en död kisse i kylskåpet när jag kommit hem. Hade inte direkt varit kul!

Försvinn!

Vill inte, vill inte. Har känt mig helt död i flera dagar. Har haft ont i magen och nu sitter man med halsont. Får hoppas det försvinner. Tur nog behöver jag inte åka till skolan imorgon, vilket innebär att jag kan sova ut lite i alla fall.



Varför ser min näsa alltid så stor ut i närbild och profil? Jag har ju faktikst en ganska liten sådan. haha. Javisst, mitt hår blev mörkare och mina slingor är som bortblåsta.

En dag bestående av trötthet

Har tidigare varit ute och sprungit med min underbaring och även min granne Linn. Var riktigt skönt. Kan ju på en gång säga vad mitt nyårslöfte kommer att vara. Nämligen att börja träna ordentligt igen! Hon var även nyss över och färgade håret på mig. Har levt med ljusa slingor de senaste två åren, men nu la jag i en riktigt mörk toning (kaffe). Själv tycker jag egentligen att jag passar bäst i lite ljusare, men det får bli lite mer mot våren hade jag tänkt. Är i alla fall alltid kul att göra en liten förändring när det inte händer så mycket annat i vintermörkret. ;D

Dags för duschen igen då..

Måndag

Hur kan man vara så tom i huvudet? Jag har verkligen inte haft något blogghumör de senaste dagarna. Får passa på att lägga upp någon bild på min lilla skit som bara blir större och större.


Nyhemkommen Simpsson

Idag. Ni ska bara se alla konstiga ställningar han sussar i

Give a little bit

Tror att jag har fått en liten favoritreklam. Ni vet den där reklamen för MQ när de sjunger låten Give a little bit? Den är ju så bra!



Nej usch, nu ska jag faktikst ta att sova. Ska jobba imorgon. Ångest, ångest, fetingångest är vad jag får.

Natti natti

Kommer du ihåg?

 





Den söta flickan och pojkflickan. Den snälla omtänksamma och den elaka egoistiska. Har fått någon slags kortmani de här dagarna.

Otra como tu

Den här mannen (Eros Ramazotti) ger mig alltid en speciell känsa (tom, sorgsen, arg? Hm, nej det går verkligen inte att beskriva!).  Rösten påminner mig om när jag var liten och när mamma och pappa precis hade skilts. Jag tror att jag hörde hans låtar var och varannan dag då. De ger och kommer nog alltid ge mig just den där speciella känslan..



Förövrigt så har jag inhandlat två klänningar idag. Ena tänkt att bära på juldagen och den andra tänkt att bära på nyår. Gäller att vara ute i tid. Annars kommer det förmodligen inte finnas något kvar som faller mig i smaken. 

Going wrong

Igår klippte jag mig igen. Är så skönt att få bort det slitna. Samma frisyr (kanske lite, lite mer lugg då;D) som innan. Vill göra en liten förändring med det. Kanske lägga i nya ljusa slingor, vilket jag trivs bäst i. Eller en mörkbrun toning, vilket det var länge sedan jag testade? Vi får se...




Panik och Besviken

Lite bilder från helgen


Jag & Nina


Mina tjejer



Proud Martino


Nina, Staffan och Linn


Det blev en trevlig kväll som slutade med klädpoker och sängen vid 6-7. Var faktiskt riktigt kul med tanke på att man här hemma i Sverige oftast kastar sig i sängen efter en utekväll. Men nej, inte den här gången. Var först hemma och lagade lite mat och senare vidare till Lucky. Linda och jag lyckas ju fin fint som vanligt ;D


Dags att göra lite nytta.

Calcutta

Är ju så kul att lyssna på gamla låtar. Jag har en trevlig kväll framför mig. At least I hope!

Just nu är jag en stornjutare

Jag njuter av varje sekund av att ha ett helt hus för mig själv. Inte en kotte hemma förrutom jag och min lilla Simpson. Känner hur mycket jag ser fram emot den dagen jag har mitt egna lilla hem och jag inte behöver ta hänsyn till någon annan än just mig själv..



Enda sedan jag var liten har jag känt något speciellt för Sean Pauls röst. Den är ju bara så sjukt bra.
Never gonna be the same


Nördar

Hela skoldagen har bestått av kemilabbar.
Det som skulle ha tagit oss ca 2 timmar tog oss istället 4. Lyckat!



Visst ser man ändå ganska smart ut i de där brillorna? Kanske skulle börja bära dem dagligen. ;D

Julkänslor

Visst början man få riktiga julkänslor? Inte minst när snön faller flitigt här ute och julsakerna har börjat kommit upp. Jag har däremot inte tagit fram en enda juldetalj till mitt rum än. Får göra det lite senare när jag kommer hem. Ska nämligen in och ha min provuppkörning. Vädret ser ju inte så lovande ut, så man kanske slutar i ett dike någonstans. Förhoppningsvis inte..











Tuttar överallt

För jag ser tuttar, tuttar, tuttar överallt. Den där låten har snurrat om och om igen i mitt huvud sedan imorse. Måste ha fastnat sedan i helgen (vad skulle det annars bero på ;D !?).


  

                                                     
Grönt är Skönt!

RSS 2.0