Girls just wanna have fun

Den här helgen har bara runnit iväg. Jobb på fredag kväll/natt och igår firade vi Linda. Vi blev bjudna på tacos, champagne och annat gott. Verkligen härligt tjejgäng att festa med. Senare åkta vi till Falun och Etage. Var många som man kände där så det gjorde ju det hela lite extra kul. Idag har jag inte gjort något vettigt alls förrutom att städa lite (förstår inte varför rummet alltid förfaller så fort).

Allas Linda <3


Lilla mig



La girls


Oh boy

En fredagskväll igen då. Vad veckorna går fort..

Sitter just nu och bränner en skiva till morgondagen när vi ska hem till Linda, fira henne och senare ut. Känner mig sjukt partysugen nu när jag spelar bra låtar en efter en. Men innan morgondagen så ska jag hinna med att jobba natt. 20-05. Vilket jag känner mig mindre peppad till!



 Ni kan ju ägna en tanke åt mig när ni lägger er ikväll. ;D Trevlig Fredag!

Planer

Jag har planer efter studenten. Tanken är att eventuellt åka till Norge och jobba över sommaren. Kanske också en del över hösten. Sen när kylan, mörkret och snön börjar bli märkbar så sätter jag mig på ett plan ner mot Australien. Där ska jag jobba och leva livet ett tag tills jag känner att Sverige och plugg känns lockande igen..



Sitter och lyssnar på Fields of gold med Sting. Skulle kunna lyssna på den tusen gånger om utan att tröttna. En så sjukt fin låt.

Då var det bokat

Finns det något som kan reta upp en så otroligt mycket som elektronik!? Nej usch, oftast bara en massa krångel.

Var uppe tidigt idag för en körlektion. Har haft en liten break från det där. Men nu är jag på G igen. Det gick riktigt bra, så nu är min uppkörning bokad och klar. Blir nervös vid bara tanken på den! När den är får bli en liten överraskning. Bara familjen som får veta.  ;D

Måndag




I
dag fyller mina underbara Linda år. Det innebär att det blir utgång för första gången 
med allihopa nu på lördag. Jag är så glad att jag precis har lyckats gjort mig av med mitt nattpass som skulle ha varit då. Då kan även jag vara med och parta!

Just nu har jag hand om mina två älsklingsgrabbar. Jeppe som ligger uppe och sussar och lilla Simpson som ligger här bredvid i sängen. Bra sällskap jag har. ;D

Linda och jag in Turkey..
 

Turkish

Nej, usch. Nu blev jag besviken. Den här perioden i skolan kommer ta död på mig! Alla ämnen är lagda nu. Inte ett enda ämne i period 3. Säger bara lycka till Elina! 



Elif Karly & Serdar Ortac




Ger mig stämning.

Skönhet kommer inifrån!?

Kom hem för ett litet tag sen. Spenderade gårkvällen inne i stan med Therese och Erika. Var även förbi farmor och farfar en sväng. Alltid lika kul att höra om farfars tok som han har varit med om i sin uppväxt. Hade hur som helst en trevlig gårdag och ikväll ska jag bara ligga hemma för mig själv, äta god mat och möla en massa choklad! Men, innan dess ska jag ta tag i lite städning. Jag kan faktikst erkänna att jag  har sett fram emot den här dagen när jag inte har ett skit planerat..


Nyvaken och tråkigt. Visst är man en skönhet. haha

Ni får ha en trevlig kväll!


Hej, kom och sätt på mig

Det där med att kunna snooza är farligt. Jag tänkte vara duktig och åka till skolan och få lite skriftliga arbeten klara som jag har liggandes. Klockan ringde tjugo i sju och det slutade med att jag gick upp vid tolv. I´m proud! Var även in till stan idag. Tänkte kika efter något att ha på sig när vi ska fira Linda som fyller snart. Hittade en svart klänning med spets vid axlarna. Men, tyvärr så har jag tröttnat lite smått på svart så nästa vecka ska jag försöka hitta något annat. Lila kanske!? Det är snyggt. Lämnade även ut CV idag. ÄNTLIGEN! Ska fortsätta med det. För jag vill hitta ett nytt jobb. Jag ska hitta ett nytt jobb!



I
bland är det så jäkla skönt att kunna kolla på gamla bilder och ställa sig själv frågan. Hur F*N kunde jag ha det där på mig? Hej, kom och sätt på mig? Skulle aldrig i hela mitt liv kunna ha sådan uringning, eller sådan genomskinlig klänning idag...Börjar man bli vuxen? haha

Fastnat

Pratade med Jenny i tele för ett litet tag sedan. Då drabbades jag av ett enormt skrattanfall när jag berättade om att jag fastnade i en bussdörr idag. Det där är nämligen min humor till 1000! Egentligen är jag jävligt elak ibland. Men sånt kan inte jag hjälp.


  • Någon som halkar i sin brådska till bussen
  • Någon som ramlar av cykeln
  • Någon som går in i något
  • Någon som för konstiga ljud för sig

Lite exempel på min humor ,men på en normal nivå. Skulle någon halvt slå ihjäl sig så tycker jag ju självklart inte att det är riktigt lika kul. Hädan efter ska jag i alla fall se mig för innan jag kliver in genom en bussdörr!


Tonight

Har nattat Jeppe för ett litet tag sedan och sitter och dricker te och äter smärgås. I helgen blev jag lite smått kär i en låt med Lykke Li.



Tonight

Shine on

Det är precis vad jag ska forstätta göra..

Gårdagen var verkligen jättemysig. Vi var några tjejer (och Klaras man ;D) som blev bjudna på god välkomstdrink, mat och efterrätt hemma hos Jenny. Kände ingen annan än henne, men de andra tjejerna var verkligen jättetrevliga. Maten bestod av potatissallad med saffransmak (lite annorlunda men jag gillade det), kyckling, sallad och bröd. Efterrätten var en asgod chokladtårta. Jag som inte hade tänkt gått ut slutade ändå på S2 och senare i samma säng som Erika.. 
       

Igår körde jag på det lockiga


Födelsedagsbarnet som skär i sitt bakverk ;)


Lite folk


Än en gång Grattis Jenny och tack för igår. Nu ska jag sova och då menar jag väääldigt länge!. Är lycklig över att mina måndagar tycks fortsätta vara mina lediga måndagar.

Breathing love

Lyssnar på breathing love med Darin och Deluna..

Kom nyss ur duschen. Har jobbat tidigare idag. Min hals gör ont nu igen och hoppas verkligen att den ger sig. Inte länge sen man var halvkrasslig. Ska snart fixa till mig lite för att sedan åka in till stan. Ska fira Jenny som fyller år. Middag, lite dricka och galenskaper I guess. Själv ska jag ta det lugnt. Det blir att "socialdricka" som vi brukar kalla det. 

 

Trevlig kväll

Fredag

Äntligen är det fredag. Härligt gott folk! Sitter fortfarande kvar i skolan men ska snart bege mig till Borlänge för att köpa present till min underbara Jenny som fyller år i helgen (Självklart en dildo Jenny ;D). Det är mörkt ute och känns som klockan snart är 8a. Gör ju inte saken bättre med tanke på att jag redan känner mig jäkligt trött.

Dags att gå..

Filmjölk

Jag har alltid tyckt  att månen är mäktig. Den lyser genom mitt fönster nu. Känner att jag vill ut och gå en sväng, men har tyvärr massa arbeten som måste bli klara tills imorgon. Lika bra planering som vanligt. Men idag har jag verkligen filmjölk i hjärnan. Den funkar bara inte. 



Alla barn födda inom ett äktenskap betraktas som äkta och det anses vara mannens barn. De är därför en del av mannens släkt, inte kvinnans. / Wikipedia


Inte svårt att lista ut vilken religion det där kommer från!? ;D

Need to breathe - More time

Imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så fick jag sådana julkänslor. Ett nätt litet snötäckte låg där på marken. Började smått längta efter December månad. Den är ju så mysig med all julpynt överallt..



Need to breathe - More time
Har redan fastnat på min hjärna. Snart matdags!

Lindt

70% kakao och ett krämigt lager i mitten. Lyxig! Har ni testat? Det har nämligen jag gjort. God så länge man håller sig till bara en bit. Efter två så börjar i alla fall jag känna en aning avsmak...


Gubbar och kärringar..

Jag har börjat insett allt mer hur svårt jag har för att lita på folk. Vissa saker som har hänt  har satt sina spår. Jag får till och med svårare för vuxna människor. Allt för många visar gång på gång att även om de är "vuxna" så beter de sig som små barnsliga snorungar som inte kan tänka normalt och leva upp till den åldern de har. Jag känner mig ofta arg och sviken. Så känner jag mig nu! Och jag lovar att jag inte ska bli som er. 

Känner jag mig arg och sviken så fylls jag ändå av sådan glädje den stunden jag ligger med min tokiga helt underbara kattfan på bröstet. Så liten men med sådan enorm energi. Det finns inget mellanting utan bara bus och sömn..



Godnatt

Ny header

Nu har jag försökt fixa till min blogg lite. Vad tycks? Får tacka min Evy  för headern! Känner mig inte 100% nöjd med färgerna, men har inte tid att greja något mer med det. Alldeles för mycket skriftliga arbeten som måste bli klara. Snart väntar även en liten löptur. Behöver verkligen ut, få frisk luft och svettas lite.

Lite bilder från gårdagen

Det var våran alldeles egna Linn som vi firade. Skål!


Tummen upp för pappors nackskydd



Väldigt korvfritt om vi säger så ;)


Vi som lyckades tränga in våra huvuden. Självutlösare? Javisst!
´

Tack för gårdagen..


Nu ska jag lägga mig och spela If I were a boy tusen gånger om och förhoppningsvis kommer jag att somna ganska snabbt..

In Linns place

Jag och Evy kom nyss hem till Linn. Hon har precis fyllt år och klarat körkortet så vi ska fira henne. Om en timme ungefär kommer resten av tjejerna för lite förfest och senare blir det att ta en taxi från hennes hus vidare mot etage.

Min Fredag

Idag var jag för lat för att ta mig ur sängen. Därför har det varit en dag hemma. Känner att jag kan krypa på väggarna så det är tur att Linda och Nina kommer och hämtar mig snart. Ska in till stan och sola en liten stund och sedan ta en glass på donken i väntan på Linn som jobbar. Sedan blir det hem för att glo på idol..

Mössprövning och snopp

 Idag har vi haft mössprövning till studenten. Det börjar närma sig, även om det känns som en evighet till den dagen man väl står och förtjänar att ha den på huvudet. Jag och Linn kunde hur som helst inte undvika att ha lite kul när vi skulle göra min beställning. Linn kom och delade stol med mig och tyckte att jag skulle skriva något kul. Självklart var det första jag kom att tänka på snopp. Hur nu det kommer sig (bra humor?!) ;). Nog om det. Min mössa kommer bestå av mitt namn, årtal och programsten. Falufri bak på det vita och sen var det klart..



Nu ska jag fortsätta nöta ut Pokerface med Lady Gaga och Live your life med Rihanna, pröva min nya kjol och sedan ta tunga steg uppför trappan och hämta min kopp kaffe..

I en lila dröm

Lila är ju allt för läckert. Varför kan inte de här klänningarna finnas i de vanligaste affärerna så att man smidigt kan komma åt dem? Kolla bara ryggen på den första. Säger bara ge hit!!

 


Proffsigt

Nu sitter man här. Skulle egentligen haft miljökunskap och miljöpolitik seminarie. Var med i 20 minuter sen fick jag gå därifrån. Nu efterhand blir jag  arg på mig själv för att jag inte har haft ett intresse för politik, eller att mina föräldrar har haft det. Hör ni det? För en gångs skull kan jag erkänna att det låter proffsigt att kunna prata om politik!!

Pokerface

Den här låten är ju så jäkla dålig till en början. Sen kommer man till den där härliga refrängen. Och plötsligt blir den en sån där låt jag så gärna vrider på när humöret är på topp och jag känner för att vara lite smått crazy.




Jag har haft så fina drömmar dom här nätterna. Då blir man ju bara allt för lycklig. Sjukt vad drömmar kan påverka!

Helgen

Blev lyckad. I lördags kom till slut tjejerna. Vi drack lite hemma hos mig och sen kom Anton för att skjutsa oss till Leksand. På vägen dit hämtade vi upp Martin. Riktigt kul att han följde. Vi satt oss på en pub och drack efes (turkiska älsklingsölen ;D) och sen vidare till krogen.. En lyckad kväll. Känner däremot nu att jag skulle vilja ha några lugna helger framför mig. Ser tyvärr inte så lovande ut med tanke på att två nära vänner fyller de två kommande..







Och för att kompensera helgen och det liv man levt på slutet så väntar en liten löptur.. Ska bli skönt!


 

Halloween

Gårdagen spenderade jag med O och idol. Lars är ju den skönaste, men fan så pinsam. Hur som helst. Dagen har bestått av jobb. Morgondagen likaså. Det innebär ännu en till tidig morgon med bussåkande. Men, innan dess ska jag hinna med en utgång med Nina och Linn..

Usch jag är trött. Sitter och lyssnar på keep on rising. Tjejerna dyker nog snart upp och förhoppningsvis får man rätt partykänsla.

RSS 2.0