Sånt är livet

Åå de här dagarna har varit så sega. Har jobbat varje dag på eftermiddagen/kvällen så dagarna har blivit helt förstörda. Imorgon är jag däremot ledig, så ikväll kommer Nina och Alex och hämtar mig och Linn inne i blge för lite käk på donken och sedan vidare hem till Nina för lite kvällsmys. Här kommer även lite fler bilder från helgen.

Jag gillade min rygguringning


Bevis på att vi tjejer är ganska rejält beroende av kamera/mobil ;)


Födelsedagsbarnet och jag


Linda och Ninas dans slår det mesta


Matdags...

Ögongodis

Här har vi mitt nya lilla ögongodis Simson (Om vi nu kommer behålla det namnet ;D). En liten busig skit. Mina armar är sönderklösna. Men vad gör det när man ändå kan se så liten och söt ut? Ingenting!



























Nu ska jag snart köra hem till Nina och mysa lite.

Rock around the clock



Gårdagen blev lyckad. Vi tjejer blev bjudna på middag hemma hos Linn innan grabbarna dök upp. Tacopaj, sallad och bröd. Riktigt gott. När väl de andra dök upp fortsatte vi kvällen med spel och dricka. Sen var det lucky som gällde. Löningshelg vilket innebär mycket folk. Underbart helt enkelt. De som var med och gjorde denna kväll var Linn, Linda, Nina, Alexus, Tom, Linus, Micke, Martin, Joel och Staffan. De tre sista grabbarna måste jag faktikst erkänna har en liten speciell plats i hjärtat. Så är det bara.. Nu har vi även fått en ny familjemedlem. Lilla söta Simson som följde med familjen hem från Göteborg.

Idag har jag känt mig så sjukt jävla PATETISK! Fy fan säger jag bara


Galet

Ensam hemma. Helt underbart. Därför passade jag och syrran på att mysa lite själva igår kväll. Det behövdes. Har kommit ifrån varandra lite smått nu på slutet. Ikväll blir det däremot party! Ska fira Linn som fyllde 18 i veckan och inviga hennes första krogrunda.. 

 

Det här är galet. Satt inne på Youtube för att hitta bra partymusik. Gissa vad jag hittar?? JO, nämligen oss när vi var på beachparty i Alanya. Öldrickartävlingen som vi vann så överlägset ;) Staffan, Nina, annan svensk, Linda, jag och Linn. Jag tror jag dör av skratt!!


Musprutt

Jag kunde inte hålla mig från att ta några kort när vi höll på att dissekera. Ville inte lägga in en allt för köttig  bild och bli påmind om den varje gång jag skriver ett nytt inlägg. Eli den sköna får väl stå för dagens komentar. Johan (lärare) och hon skulle komma fram till injektion av kranskärl och kvinnan kläcker ur sig MUSPRUTT. Därmed dog stämningen. Johan sa inte ett ord! haha så skön..

 Levern var som en sladdrig firre

Nu väntar en liten promenad. Motion är något som har kommit rejält åt sidan de senaste veckorna. Dels för förkylningen jag haft och att tiden helt enkelt inte har räckt till. Det är illa

Ett nytt beroende

Imorse när jag kollade på naglarna och såg att de var omålade fick jag en olustkänsla. Det slog mig att jag har blivit beroende av nagellack av olika slag. Fy på mig. Det dödar mina naglar!



Vet ni vad jag ska göra snart? Jag ska nämligen dissekera hjärta+lungor+lever+njure snart. Rättare sagt efter lunchen. Låter smarrigt. Får se hur många spyor det ligger på golvet efter det..


Take me to wonderland

Orkade helt enkelt inte upp ur sängen imorse. Hade tänkt åka tidigt till skolan och försöka få lite arbete gjort, men det sket sig. Nu känner jag mig lite bättre trots allt, så ska fortsätta plugga ett litet tag till och sen är det jobb som väntar. *suck* vad less jag blir..

Irländskt?

Javisst!



Linn anar inte vad jag kommer släpa med mig för brända skivor i helgen när vi ska fira henne. ;D Irländsk/skottsk musik är ju bara allt för skön. Snart även dags för mig att dra mig hemåt...

Snorunge

Får ständigt springa in till den där toaletten och riva av en ny pappersbit att snora ner, vilket jag börjar bli jävligt trött på. Hur mycket snor kan man göra sig av med på en dag egentligen? (Vet att jag har riktigt mogna tankar ibland;D). Nu har jag även skickat lite bilder till Evy. Så kanske blir det en liten förändring i min blogg snart...

Nothing good about goodbye

Amy Macdonald

Med sin This is the life, ska man ju alltid ha på högt ljud och sen är humöret fin fint!

Idag har varit en bra dag. Hade bad dreams inatt, och en obehaglig känsla när jag vaknade. Tur nog försvann den när man kom till jobbet. Tacka vet jag vissa prickar där som faktikst lyckas med att få arbetspasset att bli någonlunda bra!
Fredagen fick vi riktigt god mat och efterrätt hos Lisa. Var trevligt att bara sitta och umgås. Vi är alla så olika men ändå blir det sådan bra mix av det hela! ;D Sov sedan över hemma hos Evy som var gullig och skjutsade mig till jobbet igår morse..


















Nu ska jag upp till mamsen, dricka lite kaffe och snacka lite skit!

Bara uppkörningen kvar



För idag har nämligen jag varit och kört halkbanan. Var riktigt kul att slira runt lite! Ett steg närmare uppkörningen och det känns underbart. Nu är det bara att ge järnet. Har varit vaken sedan 05 så sitter här och grubblar över att krypa ner i sängen här bredvid. Gick ju tyvärr inte så bra att få igen lite sömn tidigare när jag testade (Den där mobilen alltså;D!). Nej, sova har jag inte tid med just nu. Får hålla mig uppe. Ska även till Lisa senare som jag har skrivit i tidigare inlägg. Äta middag, efterätt och socialdricka lite vin. Låter som en perfekt fredagskväll tycker jag. Blir att natta hos Evy, jobba imorgon och sen är man hemma igen. Den här helgen kommer gå så otroligt fort...

Shit happens

Skithumör. Skithår. Skitdag. Skitskolan. Allt känns så jäkla mycket skit idag! ! !

Har halsont efter löpningen igår och näsan börjar fyllas med 10 liter snor. Riktigt mysigt måste jag säga. NEJ usch. Ska vara inne i Borlänge klockan 06.50 imorgon för att sedan åka vidare med de andra till halkbanan. Men slira runt lite är väl kanske optimalt för mitt humör just nu. Hoppas, hoppas bara att kroppen håller sig någonlunda pigg. Vänta en månad till på halkbanan? Nej tack! Ska även på middag hemma hos gulliga Lisa imorgon kväll. Ska bli trevligt..

Hej hopp gummisnopp. Nu väntar Bi B boken på mig..

Även jag var tvungen

Även jag var tvungen att kopiera teckningen av oss 10 i rummet från Evy. Något att pryda våra tråkiga vita väggar med. Det roliga är att hon verkligen har lyckats med person+stil! Eller vad tycker ni? ;D
Har tidigare varit ut och sprungit en sväng med Linn och sedan grävt ner mig i denna jäkla Bi B. Visst, jag tycker det är riktigt intressant. Men upplägget av kursen får den att sjunka ganska långt ner.. Fy på Johan!



Imorgon ska jag ta tag i en sak, för jag vill ha en liten förändring i mitt liv just nu.


Every day mean something new

Sitter på världens segaste dator inne i någon slags datorsal med knastösen Evy (som ständigt skriker - Elina det  går inge bra). Tar typ tio år. Det här är en bra dag! Den tidigare körningen med ny körlärare gick bra och jag känner mig inte annat är just såååå sjukt GLAD!

Snart Miljökunskap seminarium. Wish me good luck. ;)


Med sin tro

Eftersom vi håller på med religion i skolan just nu så har vi både haft Mormonrörelsen och Jehovas där. Det enda jag kan säga är att jag inte förstår hur man orkar engagera sig att leva ett liv efter en bok sk. Bibeln som det inte finns bevis till att den är sann. Är inte det ändå att kasta bort det liv man nu lever? Religioner hit och dit. Folk blir fan hjärntvättade och slutar tänka själva..



Mycket fin


 


Bullshit

Jag lider av sånt där ena stunden glad&lättad, andra stunden arg&bekymrad humör just nu. Därför är jag lättirriterad. Tjejer måste vara några av de mest patetiska varelser på denna jord. Kollar på andra med förakt och gör inget annat än att leta fel. Hittar man något ord att kränka med så kläcker man ur sig det. Men vad är tanken egentligen? Flesta gånger avundsjuka. Så jävla mycket avundsjuka! Däremot ska man försöka få andra med sig genom sitt lilla uttal. Men det enda det betyder är bullshit.. Nu har jag lättat mitt hjärta och kan upp och fortsätta min kväll som kommer bestå av plugg och nattande av min lilla skitunge.. ;D












Just nu längtar jag efter
en skön dag, ett glatt partyhumör
och rätt umgänge....... snart, snart.

Håriga ben?

Ja, usch ja. Inatt hade jag en sån där panik dröm. 1 dm långa hår på benen? Fy fan så äckligt! ;D

Sitter hemma hos mig med Nina och Linn. Vi har alldeles nyss ätit en god pasta+kycklingsallad made by our self. Nu är det fotboll som gäller. Sverige-Portugal. Snygga fotbollspelare, bra fotboll och godiset får alltså stå för den här kvällen..

Getting old

Det är Fredag gott folk, och mitt humör har inte varit annat än på topp idag! Vi har setat vid lunchen och pratat om en massa utgångar som kommer framöver, vilket gjorde mig på ännu mer partyhumör. Har ändå bestämt mig för att köra på en lugn helg. Känner mig ganska trött om jag ska vara ärlig. Har haft svårt att somna i tid den senaste månaden, och det har börjat ge resultat..

På bussen hem såg jag en tant+rullator, senare såg jag en till, en till och åter en till. Det fick mig att tänka på hur sjukt kort ett liv egentligen är med tanke på hur gamla vi "människovarelser" är. Jag rädd för att bli gammal. Rädd för att bli den där sura kärringen som får tillbringa dagarna och kvällarna ensam i en lägenhet eller på ett hem. Då kanske det ändå stämmer att man ska leva hårt och dö ung?  Damn, det går så fort. Snart är man ändå 20 (okej, visst det är två år kvar men ändå!), vilket menas att det är nära till 30,40,50 osv.. Men innan dess har man ju trots allt ganska mycket att uppleva. . Så inte är jag bitter inte! Det var mer själva tanken som slog mig ;)


Det är Torsdag och det är kväll

Kom nyss ut från duschen efter en liten löptur med Linn. Så skönt att få svettas lite, plus att lite av de aggrigationer man har inom sig försvinner. Tidigare har jag varit till skolan och sen övningskört lite. Körde upp till Leksand där Pierre beställde en tid för en ny tatuering (som ska sitta på uderarmen, JESPER). Även mitt sug efter en tatuering kom upp igen. Och jag kommer helt säkert att göra en innan det här året är slut. Något snyggt och stilrent. Helst text! Igår på VIP-kvällen hittade jag lite. Bland annat linnen, BH och en trjöja. Får se vad man behåller. Jag blev i alla fall nöjd.




Vi är alla jävligt engagerade i Evys Porträtt av oss 10 måste jag säga. 
 

Ibland får jag bara sådan lust att gräva ner dig riktigt djupt i marken.

VIP

Dagen i skolan bjöd på mycket trams. Det roliga är att Evy har börjat ritat en teckning av alla oss tjejer som delar rum. Man kan riktigt se vem som är vem. Ska bli kul att se resultater när den är helt klar! Väl hemma kastade jag i mig lite mat. Därefter min dagliga kopp med kaffe som jag förstörde genom att hälla i kakao. Riktigt snuskigt blev det! Har även fått mitt chokladbegär dämpat genom alla chokladlinser som vi har hemma. Slank ner fint i magen och nu sitter man och mår lite smått illa istället. Här om dagen kom min söta Linn in med VIP-evening kort på Cubus som är ikväll, vilket innebär att man får 30% på allt i butiken. Så får se senare om man kommer hem med något kul. Kan ju alltid hoppas..


Cha cha slide


- Koncentrationssvårigheter. Längtan efter utlandet med mina tjejer. Skoltrött. Kylan. Bilder



























Vill känna den där sköna avslappnade känslan. Känslan av att bara vara. Lite svårt när Matte D, Bi B, Miljökunskapen och Miljöpolitiken tynger ner ens axlar. Inte minst när dagarna blir mörkare och mörkare och kylan börjar bli mer märkbar. Jag hatar helt enkelt vintern! Idag är det exakt en månad sedan vi njöt av första kvällen i Alanya. Och det är nästan först nu jag inser hur sjukt kul vi egentligen hade. Jag vill dansa till cha cha slide igen och ta varje dag som den kommer. Take me back! Förhoppningsvis blir det en till resa med er i framtiden. Mina fina tjejer.


VäckMigAldrig

Den här dagen började med ett väckmigaldrig humör. Riktigt jäkla deprimerad. Åkte in till körskolan och avklarade åter en körlektion, och senare till jobbet. Det var nog tanken av att komma hem vid 10 på kvällen som klämmde lite. Konstigt nog så blev humöret lite bättre under arbetspasset. Antaligen tack vare vissa trevliga prickar där. 


         Den här mannen. Nämligen Magnus Betnér måste jag ju säga är lite sådär smått het. Rösten, snaggen, och inte minst fräckheten. Jajemen!!


Inget slarv här inte

Jihooo. Jag hoppas alla nötter som ska ut och dricka och slarva får kul. Själv sitter jag här inför mitt första nattskift. 20,00-05,00. Nio hela timmar med dryga och fulla människor. Det här kan bli intressenat. Lite smått ångest om jag ska vara ärlig! ;D Och vill inte ens tänka på hur trött jag kommer vara när klockan slår förbi 1,2,3,4 och sedan 5 när Pierre förhoppningsvis står där med våran röda prick och väntar.. 

Dags att åka

Boredom

Min kväll var egentligen tänkt att spendera först med lite soffmys och snacks med Evy och senare ner till stan för att träffa några tjejer från klassen och snacka lite goja inne på S1. Eventuellt med en go drink i handen. Så blev det inte. Väl hemma efter skolan fick jag ont i magen och pga av vissa saker som spökar i mitt huvud just nu så kände jag helt enkelt för att spendera min kväll med tacos och Idol. Den här Fredagen har bjudit på 2 skrattretande saker. 1. En galen tant som springer mitt imellan mig och Evy som går tätt ihopkurrade under ett paraply på en yta där inga andra befinner sig i närheten.  2. Jag tappar en full tacosåsburk i golvet som sprätter ner hela min röv, vägg och ända upp till taket.  

Just nu sitter jag och Lyssnar på Lars och hans Boredom. Bra låt!

Etik och moral

Inkurrad i min filt sitter jag och kikar igenom de frågor vi ska ha imorgon på seminariet om etik och moral. DS_235782_A.tifJag har lite svårt för det där när det kommer till ord och dess innebörd. lite halvt surt måste jag säga. Tidigare delen av dagen har spenderats med körning (som gick sådär), skolan och sen vidare till stan där jag mötte upp av mamsen. Vi kikade runt lite och tog en fika. Mysigt! Finns så mycket kul jag vill ha, men den här månaden ska jag försöka hålla i pengarna. De här vita skorna är däremot så grymt snygga in real. Vill ha!!

Just nu sitter jag här med samma jobbiga problem som jag hade förra hösten vid den här tiden. Ska jag eller ska jag inte? Men, jag tror jag är rätt överrens med mig själv trots alll.
Snart svamprensning som gäller, som sen ska stekas på och överösas av vitlök. Javisst, ska jag stinka riktigt mycket.


Med min lilla lugg

Hade en tid hos frisören idag, och har känt länge för en liten förändring. Alltid med beslutsångest eftersom lockarna ställer till det ibland. Men, idag klippte jag i alla fall en tunn lugg. Och nej jag ångrade mig inte efterråt. I och för sig. Regnet öser här utanför och jag sitter här med en lugg i pannan. Det kan ju inte sluta annat än illa ;D 

Förövrigt sitter jag här med TV:n och Idol på och ska snart plugga lite Biologi B. Har ett fetingprov som väntar om 2V. Senare kommer O, så dags att ta tag i det hela så jag får något gjort!




Dålig bild jag vet

RSS 2.0