hej bakisdag

Min mage och kropp mår inte bra så här dagen efter. Min åksjuka "dödar" typ mig. Blev i alla fall ingen krog för mig igår men tidigare delen av kvällen var trevlig. Vi var även till sifferbo igår under dagen för att lämna min bil som måste fixas till lite innan nästa besiktning. Då passade vi på att göra i ordning den ena tavlan som ska hänga i vardagsrummet. Tänk vad fina grejer man kan göra av en canvastavla, önskat tyg, sax och en häftpistol. Mycket nöjd Elina! Ligger ensam i en mörk lägenhet. Kanske dags att åtminstonde tända lite lampor och sedan fortsätta min ej så aktiva dag. 

 


min ena fina tavla


A godnatt

Har varit hemma hos min mammi idag. Vi har köpt päls till en vitmålad stol som vi tog hem därifrån idag. Jättefin var den. Beställde även en hjärtkudde som kommer bli perfekt på den. Blev väldigt nöjd med gårdagens shopping. Har varit ute efter en skinnkjol ett tag nu och helt plötsligt hängde en riktigt snygg sådan framför ögonen på mig. Ska ha den på mig i helgen då vi ska fira Linn som har fyllt tjugo. Dags att sova. Fyra timmars sömn är på tok för lite.


med min nya söta mössa. nice eyes.


Zzz

Jag vill så gärna sova men jag vill inte vakna. Jag orkar inte slita mig upp ur en varm säng och en trött baby som jag inte får umgås med på en hel vecka. Orkar inte, orkar inte. Men har man något val? NÄ tänkte väl det. Imorgon kommer min lilla skrutt till lillebror hit. Det gillar jag!


Godnatt då



Höstdag

Kan man undgå att drömma sig bort till värmen en dag som denna? Nej, usch vilket höstväder. Har därför bäddat ner mig i soffan med filtar och te. Ska försöka lägga mig tidigt idag. Min helg har varit så bra. Väldigt lugn men fruktansvärt skön. Har träffat min älsklingskusse, Nina och umgåtts med min underbara älskling. 





Att älska och bli älskad


Tzatziki

Min underbara pojkvän sa i torsdag att han ville överaska mig på fredagen och frågade om jag var öppen för det. Till slut tvingade jag han att säga vad det var (ifall det var något jag ogillade;D). Han ville bjuda ut mig på mat och bio. Eftersom jag är mer den typen som hyr en film och myser hemma än går på bio så blev det att äta på tzatziki och hyra med en film hem. Jättemysigt! I lördags umgicks jag med mina vänner från Gagnef.. Sängen har kommit nu. Det innebär mer plats och förhoppningsvis mer sömn.







Mint krokant

Ensam hemma för tillfället. Har slagit mig ner framför TVn. Passade perfekt att köpa hem en av mina favorit chokladkakor som inte mitt E tycker om. Är nyklippt och ska alldeles snart lägga mig i sängen och fingra lite på min mobil som kom igår (undrar om jag någonsin kommer förstå mig på den!?).



Dags att sova och hoppas på ett lite piggare jag imorgon


HTC

Äntligen har jag bestämt mig för vilken mobil jag ska ha. Den kommer förmodligen imorgon eller på onsdag. Det ser jag fram emot!! Jag har haft en jättebra helg. Fredagen umgicks jag med fina Jenny. Vin, prat och sedan drog vi vidare ut. Lördagen hade jag och älsklingen en lugn men supermysig dag. Vi hyrde "Remember me" och eftersom jag har känt mig så känslosam på slutet började jag självklart böla som en liten unge. Igår kom min lillebror hit för att övernatta.

Idag har vi beställt en ny säng som kommer i veckan. Ska bli guuudomligt skönt..





natti


RSS 2.0