darliiing

Fyllde tjugo idag, eller kanske rättare sagt igår. Han med sina polare fick en impuls och åkte iväg för att fortsätta sin kväll. Jag ligger här i sängen med tunga ögonlock och tänkte faktiskt säga godnatt, vilket jag vore ha gjort för länge sedan. Längtar tills min karl kommer hem och slingrar sina armar runt mig. Tryggghet!





Nattdags

Idag har jag handlat lite presenter. De är inte till vem som helst för de är till min älskling som fyller tjugo år på torsdag. Jag har en liten överrasknig till honom också, men vad det är kan jag inte skriva här för då är det snart ingen överraskning längre. Börjar bli dags för mig att fixa svinto håret lite och sedan krypa till kojs. Klockan 04.45 ringer klockan.  





Budapest!?

Jonna skickade och frågade om jag skulle med till Budapest den 10-14 augusti. Jaaaa!! skrek mitt hjärta. Dock jobbar man, men kanske går att få ledigt. Synd nog känns det inte alls bra att fråga om ledighet med hoppet om att få vara kvar på lagret till hösten.. We will see. Skulle vara grymt kul att åka iväg med tjejerna.

Godnatt gott folk.


20/6-10

Det blev en spegel(bild nedan) och utemöbler igår. Vi hann även med att inviga bordet genom en god måltid under kvällen. Det blev kyckling, stekt potatis och bearnaisesås. Ligger just nu i soffan och laddar inför en veckas jobb. Känns tungt att börja när man har gått hemma och varit sjuk i några dagar.. lala det blir nog bra!








Candyland

Mummms. Men det var igår det. Såg även Precious. En film om en kvinna i 16-årsåldern som blev våldtagen av sin egen fader och dessutom misshandlad av familjen. Hemskt!  Ska snart iväg och köpa utemöbler och en spegel till hallen. Äntligen. Guuud vad jag har saknat en helkroppspegel. Förresten så blev min hemklickade klännig perfekt!







kisse

Jag vill ha en liten älsklingskatt. Tyvärr (med stora bokstäver), så bor jag med en allergiker. Jag hade visst streptokocker kom de fram till idag. Vilket innebär att jag får fortsätta kyssa mina egna glas ett tag till..






My sweet

Klickade nyss hem denna sötsak. Älskar blommigt tyg! Imorgon har jag en tid hos sjukstugan. Jag har ringt som en tok hela dagen men de i stan ringde aldrig upp den tid som de sade. Då vände jag mig till kära Gagnef som riktigt nog ringde och gav mig en tid imorgon. dags för sängen.





Kakao

I mitt hår.. Nu har jag blivit sjuk IGEN. Jag sa igår att jag hade mått skapligt i två veckor och se vad man får för det. Helvete vad jag är less på det här nu. Nina och co. kommer med termometer snart och om den visar feber ska jag besöka sjukstugan imorgon för min hals är helt uppsvälld och vitprickig. Tack! Jag som alltid har varit den friska nötkärnan.



Herr Elina


Oh baby

Jag är den elaka flickvännen ibland, ändå är det pojkvännen som kommer hem med blommor. Fick dock problem eftersom jag inte äger någon vas än. Det löstes snabbt genom att korta ner stjälkarna och ta ett cola glas. Det får duga liksom. Nu ska jag hämta Linda vid stationen och sedan blir det lite vindrickande och sedan ut och ta ett glas eller två i stan. 


 


FRIHET

ÄNTLIGEN har vi internet. Jag har saknat att sitta vid datorn och fördriva tiden. Speciellt de här två första veckorna i lägenheten när jag och mitt E har jobbat om varandra. Hur som helst. Jag skulle bara säga att jag trivs så jäkla bra i vår lägenhet och med mitt liv för tillfället. Så jäkla, jäkla bra!! Jobb imorgon. 05.45 ringer klockan. Godnatt.


i vårat nytapetserade sovrum


RSS 2.0