Torsdag

Kom nästan precis hem från en sväng på kuppan med Jenny. Var ett tag sen sist, vilket mest beror på mej. Så får bli bättre med det. Hittade ett par röda typ pumps/ballerina. En blanding faktiskt, till sommaren. Riktigt snygga! Sen en aprikosfärgad tröja. Tänk, jag som för det mesta är en tråkmåns som oftast föredrar, svart, vitt eller grått har börjat gilla färg. ;D Men, nu ska jag egentligen inte köpa mer. Ska vänta tills sommarkläderna kommer. Men kommer bli svårt. För jag har redan grejer på min önskelista som behövs nu. Mörkbrun skinnjacka, byxor, och bla bla. Ja ett par shorts med hög midja. Dom vill jag ha! haha aja. Min lille jeppe fyller imorgon så har lovat honom att vi ska baka lite. Vilket lär bli snart , för jag är trött och vill i säng tidigt. Men först måste jag skriva färdigt lite på datorn.

image158
Grattis mitt lilla hjärta! :)

Bye.

Onsdag

Känns som det är tisdag idag, men är en onsdag. Tur det inte var tvärs om i alla fall. ;D Åå jag blir så deprimerad på detta jäkla väder. Först kallt, dagen efter varmt och soligt, och sen en massa snö. Som troligen kommer smälta bort vilken dag som helst. Inte mig emot, men hatar slask. Blöta fötter en hel skoldag är ingen höjdare. Men, börjar i alla fall bli ljusare om dagarna, love it!! :) blir både piggare och gladare.
Har nyss lagat lite mat och käkat, plus musik på hög volym. Har kommit på att det går lite fortare innan man får maten på tallriken när man kan sjunga med och röra sig lite mellan gångerna då man vänder steken.  haha, Och nu är det ända jag har som väntar, en MASSA MASSA plugg.. *suck* för det. 

 


I en värld av idioter

Jag kan erkänna.  Jag är en person som det går en hel del tankar hos. Jag tänker nog aldeles för mycket ibland. Undra hur det har kunnat blivit så? ärftligt från min pappa kanske. Måste vara anledningen till att han är som han är. Men som sagt kan det ju vara bra till en viss del att man tänker. Allvarligt. Jag förstår mig inte på hur dagen ser ut. Undra hur många belägna mördare, våldtäktsmän eller idioter helt enkelt som man har mött i sina dar. Såna som egentligen inte vore ha funnits. Såna som skulle ha gjort att någon som förtjänar livet skulle ha levat idag. Såna som jag skulle velat se bakom lås och bom. Eller helt enkelt se dom lida riktigt tills de dör. Grym tanke. Men den står jag för. Finns så många som saknar respekt. Saknar samvete. Går runt och tror att det endast är dom som står i centrum. Egocentriska människor har jag lärt mig att det heter. Och folk som tror på att det finns en "gud". Om det nu fanns det. Vore det inte vara mer rättvist då. Att det inte ständigt dog oskyldiga. Just därför skulle jag aldrig kunna tro på en sk "gud" och har iof aldrig gjort det heller. Visst, jag tror en hel del på ödet. Men, tror man på ödet vore man ju ha lättare att acceptera vissa saker? Och iof har jag det ibland med. Jag har lätt för att stöta bort känslan. Tänka att det liksom är någon mening med det. Men sen, kommer den stunden då det ändå träffar mig så hårt. Att jag inte accepterar. Tränger sedan bort det, och bara fortsätter leva. Sen kommer dagarna då samma veva går om igen. Ja, nog tror jag att världen vore lite bättre om det inte var en värld full av idioter.

image157


Måndag

En ledig dag. Känns helt underbart. Vad skulle jag göra utan mina lediga måndagar? En ledig dag, men jag får undan så mycket arbete. Plus att jag inte behöver sitta på en buss samanlagt 2 timmar. Gick upp i tid för att skriva färdigt psykologin och ska snart med Pierre in och sola en sväng. Försöka få lite färg i alla fall. Det känns ganska klent med sånt nu. ;D

Hej..

Fredag

En skön fredag. Kom hem för ett tag sen. Som sagt varit och firat mormor som fyller idag. Såg riktigt lycklig ut när barn och barnbarn var samlade hos henne för första gången i lägenheten. :D Man blir helt allvarligt bara lycklig av att själv se sånt. Vem vet hur länge man får ha henne kvar? Problemet är att man jämt tar det förgivet. Att alltid ha henne vid sin sida precis som det varit sedan blöjan så att säga. haha jaja, jag är trött. Nu börjar man känna igen den vanliga frdags tröttheten. Men den är skön på ngt vis. Man somnar alltid som en stock. ;)

image155

Och jag har hittat skönheten i smörgåstårta nu. I´m proud. haha

Trevlig helg!

Vad, utan ett par guldpumps?

Precis så känner jag nu. Jag verkligen ÄLSKAR skor. Skulle kunna spendera hur mycket som helst på det om man bara hade pengar till det. Och pumps, är såklart något av de läckraste som finns. Guldiga sådana? precis vad jag vill ha! men ska mer vara i lite glitteraktigt eller mönstrat guld.

image152


Drömma om mina "golden shoes" som jag ska ha innan sommaren, är precis vad jag ska göra. ;)

Natti Natti

Torsdag

En frussen och blöt dag avklarad. Torsdag vilket innebär snart fredag. Ska bli otroligt skönt med helg även om det kommer sig att jag endast kommer ha varit i skolan 3 dagar denna vecka. Ska fira gamla damen mormor imorgon som bara blir äldre och äldre. Precis som en själv, även om den åldringen känns ganska seg här just nu. ;D

Nej ut i slasket och över till Linn ska jag nu. Bye



körkort och en VW beetle cab

Fy vilken jävla pina. Har nyss setat och matat mig igenom texterna till seminariumet i Svenskan tills imorgon. Tog nästan aldrig slut. Har setat och kikat på lite bilar med Pierre idag också. Oavsett alla bilar så finns det helt ärligt inte många bilar som är så urgulliga som VW Beetle cab. Tänk körkort och den här. Kan inte bli mycket bättre va ;) I alla fall mer än perfekt för mig. På tal om körkort. Vill ha det NU!

image148
Nu ska jag vara duktig och köra lite styrka, sen blir det att hoppa in i duschen. Så hejdå  :D


sommarsnyggt

Kan jag säga om dessa tre bikinies.



Allra helst den längs till höger, Den gillar jag :D Men modellen i mitten, är ju bara så sjukt snyggt. Slipper ränderna runt nacken.

Nej nu ska jag försöka sooova i alla fall. Så godnatt på er! ;)

Plugg plugg

Jag ångrar att jag ens sa tidigare att det kändes lätt med skolarbete. Just nu känns det som en sten. Usch jag har verkligen ingen motivation till det. Vill att det ska hända något annorlunda. För just nu ser jag mitt liv som en 400 meters bana med häckar. Varje gång jag river en häck så har jag en sak klar. Och när jag är i mål så vet jag att det är samma sträcka igen. 400m med nya hinder att riva. Trist? ja det vill jag lova tyvärr. Nej usch vi glömmer skolarbete för en stund. Måste ändå ta tag i det snart.
Hur som helst. Måste ha ett jobb! Extra pengar innebär mer roliga saker man kan göra i sommar, mer kläder och framförallt att man aldrig behöver snåla och tänka på vad pengarna ska räcka till och inte. Finns inget så jäkla störande som det. Så får se när man sitter där med extra pengarna i handen då ;) Får hoppas på ganska snart i alla fall.

Men som sagt. Livet (plugg) just nu kallar. *suck* så bye bye.

En helg med sis.

Då var det söndag igen då. Helgerna går aldeles för fort. Har tillbringat hela min helg i falun hos syrran. Riktigt mysigt har vi haft. Sprungit en vända på stan. Sen var  det ju meningen med en liten utgång igår, men blev inte så. Varken jag eller hon kände oss pigga på det, men ändå var vi riktigt sugna. haha lät ju lite knäppt men så var det. Blev filmmys istället. För en gångs skull riktigt bra filmer. Hyrde The message. Eller i alla fall vad jag tror den hette. Riktigt bra! inte ofta det händer. finns aldeles för många skitfilmer :D Sen blev det våran lilla favvis mr Bean. Så jäkla sjuk gubbe. Men våran humor..

image144
Bild på oss. Här var jag brun. Guuuud ge mej sommar! Jag längtar...

Bye bye.

Fredag

Sitter i skolan och skriver idag igen. Skulle kunna tro att jag inte har någon dator hemma längre, men fakta är att jag har tappat lite av intresset av att sitta vid datorn hemma, tro det eller ej men så är det :D Känns som man inte gör annat än sitter vid den om dagarna, eftersom nästan allt i skolan går ut på datorn. Sitter och skriver lite pyskologi och fick fram en bild med en så sjukt söt liten apa. Tänk att ha en sådan liten i hemmet istället för de vanliga svennis djuren hund, katt, kanin osv. Vore något det.

image142

Hur som helst kommer det bli en hel helg med erika. Var ett bra tag sen. Inte ofta man träffas egentligen. Blir mest småstunder. Men, så är det ju när man börjar bli äldre. Den ena efter den andra flyr från boet. Så får se vad vi hittar på för bus då ;)

Trevlig helg.

Du är en psykolog

Sitter i skolan och hade inte så mycket för mej. Så blev sugen på att göra ett test eftesom nöten bredvis mig har inspirerat mig :D Gjorde ett test om kommande yrke. Så fick fram:


DU ÄR EN PSYKOLOG
image141
Du är god. du är bra med människor, väldigt osjälvisk och full av kärlek.

Haha. Hur mycket det där stämmer kan ju variera från dag till dag. För kan nog aldrig tro att jag Elina skulle vara guds bästa barn. som det låter där ;)


bye bye.

Första dagen

Då var första dagen avklarad. Måste faktiskt erkänna att det är rätt skönt att börja igen. Man blir så jäkla dum lat annars. Visst, en jäkla massa att göra denna vecka. Men, trodde faktikst att det skulle vara en större pina än det var. Faktikst kul att träffa vissa igen. :D Ska snart ut och gå en sväng med linn, så ska försöka göra lite vettigt innan dess, så Bye bye..

Hot, hot

Skola imorgon, så ska försöka somna snart. kommer väl ta ngn timme med vridning och vändning men alltid värt ett försök  Kolla denna tatuering. Är så otroligt "hot, hot "med en tatuering på killar när man ser den komma upp lite smygandes på halsen. ;)

image140 Grrrr haha

Godnatt...


Tisdag

Haha snälla skjut mig. Jag tycker inte om engelska, sen nu har jag fått reda på att man ska stå och prata i fem minuter om något intresse på engelska. Så nu sitter jag och försöker få ihop något vettigt att prata om på torsdag. hm, blir som det blir. Hur som helst detta var min sista sovdag. Imorgon är det skola som vanligt igen. Någon måste nog komma och dra mig upp ur sängen. För jag var en död sill när kl var 11 idag. Egentligen inte likt mig. Så ska bli bra att börja gå upp i tid och få tillbaka lite av min morgonsida igen.

hejdå.

Deprimerande?

Idag känner jag mig riktigt duktig. Eftersom jag fortfarande inte har kommit in i gamla rutiner med att komma i säng i tid och upp i tid så kändes det som en chock för mig att gå upp klockan 9 en ledig dag för att gå ut och gå en timme med mamsen. Plus att jag har börjat ta tag i lite skolarbete. ;D Och på tal om skola. Just nu vill jag inget hellre än ha ett jobb att gå till, tjäna sina pengar gå hem och sen känna att man är klar för dagen. Är så otroligt jäkla trött på att gå till skolan, komma hem och känna att man ändå inte kan koppla av för allt skolarbete. För det där är precis vad jag ser framför mig nu ungefär ett halvår till sommarlov. Kan det låta mer deprimerande? nej!

Bye bye.


Lördag

Sitter nere i mitt rum, och ska snart bege mig till falun. Inte varit där på nästan 4a veckor snart. känns lite sjukt, eftersom man annars är där nästan varje dag. Ska gratta syrran lite så därför. Jag har sån överskottsenergi, vet inte vart jag ska göra av den. ;D  Inte så smart att ut och springa, och nu ska man ju sätta sig i bilen. haha ja så kan det vara ibland. Glad att Linn lärde mig lyssna på Ska-p. För just nu bara älskar jag den här låten. Även om jag fattar desto mindre. 

.

Tjiao...  :D

"Du är äcklig"

Håller på och läser en bok. Äcklig heter den. En typiskt liknande bok av Pojken som kallades det Osv. Jag gillar såna böcker. Sanna med andra ord. Men jag blir så otroligt förbannad när jag läser dom. Blir arg, för att jag har så svårt att inse att det finns mammor som skaffar massa ungar som man sedan behandlar som skit. Jag menar skaffar man en liten knodd så är det väl för att man vill älska den och föda upp den i ett kärleksfullt hem? hur som helst förstår jag inte. Såna skulle jag vilja sätta ett skott i pannan på! För helt allvarligt. små barn har inga val. Dom är oskyldiga  och följer bara med strömmen.. Äckliga kärringar

image139

Och snart helg igen. Hm, mina senaste veckar har bestått av helg hela tiden. Usch, snart back to the reality. Bye..


Go for it

Och jag har sovit på saken kan man säga. nu är liksom allt solklart. Vet precis vad jag vill ha för något. Vet precis vad jag ska göra! ;) Såg precis på grammisgalan, men tröttnade efter att en unge setat och jävlats med mig i nästan en timme. Hörde av Linn däremot att Lasse vann ett pris. Riktigt glad för det måste jag säga. Förtjänar han verkligen.

Vill lägga mig, men kan inte. Vill lyssna musik först. Klockan känns för lite. Tror jag ställt om tiden lite. men var upp i tid imorse i alla fall. haha hur som helst hejdå.

Tisdag

Bläää, den här skiten ger ju sig inte. önskar man kunde ta ett litet piller så var allt bra. Sitter hur som helst är med min lilla skitunge till bror. Eller allvarligt så är han ju trots allt en liten sötnos. Sitter och kollar på bygglov. Kanske blir en liten byggarnisse när han blir stor. Bra, kan jag få lite nytta av honom. ;D Dessutom är det rätt attraktivt med en kille som håller på med byggnad av olika slag. Elektriker också. Män som inte har tummen mitt i handen så att säga. Jag har sådan ångest! Börjar känna panik för min tatuering. Har hittat mina motiv. Ena stunden är jag helt bestämd, andra känns det som. " hm, kommer säkert hitta ngt som skulle passa mig ännu bättre" . Men allvarligt finns inte så mkt tid kvar. Sen vet jag precis vart jag vill ha den. men ändå. Om ett X antal år kankse jag kommer på att jag inte vill ha den där. Nej, nu är det bara att bita sig samman. För som sagt man lever ju bara en gång. En tatuering ska jag ha nu i alla fall! Och kommer säkert vilja ha flera. För gör man en sak blir man ju alltid beroende på ngt vis. Tyvärr. Lagomt är ju alltid bäst.

Får se sen vad det blir då för nu ska jag ta plats bredvid min lilla jeppe.

image138 För ibland kan ju vem som helst se att det är to much. . .

Hejdå :)


När man minst vill

Usch, egentligen vill man ha en bra början på ett nytt år. Känna att det kanske blir bättre än det förra. För det är ju vad man alltid vill. Att det ena året ska klå det andra  Men kanske blir svårt. För jag gillade mitt 2007. Har hur som helst haft den sämsta början av alla mina år vid livet någonsin. Hade planer för slutet av lovet som jag sett fram emot men som sket sig nu när jag blev sjuk. Helt allvarligt är jag så sjukt besviken. Kommer som sagt alltid då man minst vill ha skiten. Men eftersom att jag inte kommer att sitta och vara besviken över det här om en månad så är det väl ingen stor grej. Är bara trött och irriterad på det mesta just nu. Känner mig som en isolerad människa med värsta smittan. Haft huset för mig själv under dom här dagarna och inte vart utanför dörren, så just därför. Förhoppningsvis kommer Erika idag. Inte kul att vara helt själv en lördag. ;) aldrig!

Nej, nu ska jag lägga mig en stund så bye.

Tål inte tysthet

Då vart det helt plötsligt tomt. Umgåtts med tjejerna varje minut i två dygn nu. Plus att huset helt plötsligt vart riktigt tomt nu när de andra nissarna är bort. Tur att musiken är på annars skulle det kännas jäkligt tyst. Har kommit på mig själv att jag inte klarar när det är tyst för länge eller att ens vara själv länge. Är en riktig pina. Kul kan jag lova att jag har haft det i alla fall under dom här dagarna. Igår var det verkligen lyckat. Är så glad över att fortfarande ha så bra kontakt med min förra klass. Vi är fortfarande som ett litet gäng . ;D Trevliga och glada människor då kan ju inte ett nyår bli mer än bra! Blödig har jag också blivit. Har insett hur fort ngt kan ske. Så på något vis har jag svårt att släppa ifrån mig mina nära och kära. Börjar bli så rädd för om något skulle hända dom. Usch, vem vet vad man skulle göra då? Nej, nu saknar jag Erika! Vill ha henne här och snacka lite gojja precis som vi brukar vara bra på. För även om jag är en riktigt seg Elina idag så kan jag inte sova just nu.

Gonatt får vi hoppas att det blir någon gång i alla fall...  :)



En liten del av min kväll..

RSS 2.0