Don´t cry, don´t cry

Vilket är det sista jag skulle göra just nu.. I feel alive om man säger så istället. Ja, faktiskt så känns allt så sjukt bra just nu. Kanske lugnet före stormen? ;D


Har hunnit varit i Falun och umgåtts med Kusinen och syrran lite. Shiit, är alltid lika kul att prata barndom med dom. Har ju till och med bott ihop ett tag. Komiskt. Bröderna Sjöström flyttar ihop för ett litet tag när det blir strul med kvinnorna och folk som inte känner dom tror att dom är bögar. haha lite kul tycker jag.
Även umgåtts med Linn, Lisa och Evy. Käkat lite Tzatziki (iaf vi som lyckades hålla maten på bordet :D) och bastat. Är nog inte en sådan bra bastumänniska om jag ska vara ärlig. Får nästan lite smått panik när det blir för varmt. Får ju knappt någon luft! Men var hur som helst trevligt att umgås med dom lite.. 

Pusss

Första timmen in på onsdagen

är ju precis vad det är..

Man börjar redan vända på dygnet. Inte bra med tanke på baksmällen då det är dags att gå upp efter 6 sen igen. Plus att man blir så sjukt slö av att sedan sova ett X antal timmar för länge. Men, imorgon har jag bestämt mig att jag ska upp i tid och ut och gå en riktig långpromenad (iaf vad det är tänkt nu;D)  för att sedan bege mig till Falun och umgås med Therese och Erika. Kusinen och syrran som ändå alltid blir som ens närmaste vänner. Herregud vad mycket tok vi tre har gjort tillsammans, så ska bli kul att få lite uppdate av gamla minnen..

Godnatt på er.

Redan tisdag. Det här lovet..

Redan Tisdag. Det här lovet kommer gå så fruktansvärt fort. Sitter här med Nina och Jesper. Har hand om honom medan de andra jobbar och är på Åland. Får hoppas mamma kommer hem med något gott till mig också ;D Har precis spelat lite med Jeppe. Blev Twist. Gick inte så bra för lille Jeppe, och tydligen inte för mig heller. Nina vann. Tro det eller ej. haha. Fick nyss höra att någon varit och stulit ur grannhuset. Läskigt med tanke på att jag blir själv med Jesper sen. Blir så trött på folk som inte fattar bättre..

image204

Sommarbild på mig och Nina, vilket känns ganska långt borta just nu när snön faller så flitigt här utanför fönstret.. På tal om bilden så måste jag köpa mig en P&L biljett ganska snart.. Kraaaaam!


Söndag, en enda tom söndag

Nej nu blir det tomt. Ett tomt, mörkt grannhus och utan Linn som åker till Thailand. Kommer sakna henne. Och visst blir man avundsjuk. Vill också till vita stränder och bort från Sverige ett tag. :) Få nya tag. Men får hoppas de kommande 2,5 veckorna kommer gå fort, tills man får höra om hennes äventyr. ;D
Kom typ nyss ur duchen och snart kommer Jenny Penny hit, så ska fixa till lite här..

Pusssss

With love to the bull

Sitter här och lyssnar på Bleeding Love, Trodde verkligen inte jag skulle bli att tycka om den så kallade "smörlåten". Brukar annars spela lite annorlunda musik enligt vissa :D Men men. Hade en trevlig gårdag, vilket jag känner av just nu. Kanske för trevligt. Rätt vänner, bra musik och alkohol. Då kan det inte bli mer än bra! Men mina lår. Gud mina lår känns som dom har legat i kläm i en evighet. Tack vare kärleken till tjuren.

image201
Lite sådär halvful och med ett leende, men den bjuder jag på..

Ska snart iväg igen. Ska snålskjutsa med Linn in till stan och hälsa på Farmor & Farfar. Var en evighet sedan. :)

nyhemkommen från fredagskvällen

kom nyss hem och mina lår är typ sönder klämda på frund av den där jäkla tjuren jag har ridit på typ hela kvällen. haha, ja faktist så illa ä'r det. Har haft en trevlig kväll med mina små nötter härifrån i alla fall även om vi kom bort från ´varandra och jag fick tillbringa slutet av min kväll med en trevvlig kille. Ja han var faktiskt trevlig.

Bädda nästa för mej och Linn nu. NEj usch jag orkar inte. men¨måste!! :D

Torsdag och ledighet

Så lyder veckan man har framför sig. Ett helt lov, och nog ska jag njuta riktigt riktigt mycket.

Har fått Jeppe i säng, vilket var för ett tag sen nu. Höll själv på att somna, men sen ringde den där lilla klockan att det ändå var för tidigt för att sova. Måste trots allt skriva färdigt engelskan också, så det var bara att tvinga sig upp från sömn och Jeppes andetag. Gjort mycket idag som jag annars är så dålig på. Tänker mest att det behöver göras, men sen händer desto mindre. Har bland annat köpt lite paket till mamma som fyller imorgon, lämnat tillbaka böcker, inhandlat en ny väska och armband (som jag snart kommer tappa bort igen ;D) plus att jag äntligen har fått fingrarna ur röven och ringt till farmor och farfar. Usch, ilband skäms jag över mig själv. .

Snart ska även jag lägga mig under ett varmt täcke och lyssna till jeppes andetag tills jag själv somnar in så godnatt. :)

Vart tog motivationen vägen?

Usch vart tog motivationen vägen? Känner inte att jag vill eller orkar något alls. Orkar inte sitta och göra färdigt det sista. Men bara att ta mig i kragen och göra det sen blir det lov! ;D Annars sitter man i skolan just nu. Underbart väder ute och inga mer lektioner så ska ta mig ner till stan och kika lite, sen bussen vidare hem. Detta ständiga bussåkande. Tacka vet jag musik, annars vet jag inte vad jag skulle göra. Kan bara sitta där, lyssna och drömma mig bort för ett tag tills det är dags att byta till nästa buss.. och där dog stämningen.

Nej nu ska jag ut i det blå. .


Just for fun

Jag är så sugen på att testa. Bara för skojs skull se hur det skulle se ut. Blå eller grön, lite annorlunda än mina vanligfärgade bruna ögon. Visst har en hel del grönt i dom också. Men skulle bara vilja se en endaste gång, just for fun! :)

                            
För övrigt. Två lediga dagar. Fått undan mycket, och varit ute i det underbara vädret. Ska snart upp och laga lite mat. Sugen på schnitzel och ris (sug efter mkt nu). haha. Men så sjukt gott. Något jag skulle kunna leva på varje dag.

Pusssss :)

En känsla av ljusare tider

Då sitter man här på sin lediga måndag. Nästa period kommer troligen inte bli lika bra. Så hejdå till sköna lediga måndagar. Men ändå gör det inte så mycket. Allt bra börjar kännas nära nu. Lov, Sommar, Körkort och utlandet. Sen det negativa tills detta är slut får bara flyta med och kännas vid lite då och då. Har setat med mamma under frukosten och pratat lite om olika ställen att åka till i sommar. Jag vill ha sol, bad och party. Mamma vill ha en semester med lite mer sevärdigheter plus att hon har fått Paris i sitt huvud. Så där går vi skilda vägar. Resten av familjen ska alltså till Paris, medan jag får min semester till sol, bad och party! :) Och jag längtar så otroligt jäkla mycket just nu i en tråkig vinterdag av slask och plusgrader.. Nej úsch. Nu vill man ha ett stort farväl av vintern och säga hej till sol. Så otroligt mycket sol vill jag ha! :D

image194


Något av det godaste..

Något av det godaste iaf. Kul för alla har sina egna teorier om tacos. Och självklart är ju alltid den man gör hemma godast! ;)

image183

I min ska finnas: kryddig köttfärssås, lök, tomat, paprika, gurka, majs, fetaost, guacamole (mkt vitlök) & ngn röd sås.

Sen är jag nöjd. Låter jäkligt gott, eller hur.. haha :)

Lördag utan planer och förväntningar

Har varit ute och gått i en timme ungefär med Linn (även min granne), sedan kört lite styrka. Usch känner mig så seeeg. Men som vanligt under lördagar. Får se vad som händer ikväll då. Tjejerna här är som sagt borta, men får se om man  tar sig till Falun ikväll eller inte. Men hur som helst ska jag käka otroligt mycket tacos senare. Är mer än sugen på det just nu. ;D Vet att inte många gillar sån här musik, vilket jag gör. Festsuget kommer sådär plötsligt krypandes. Men, nej jag ska inte festa idag!

 
Haha vad tycks? Hoppas ni haft och har en super helg iaf. .


Även jag i en skinnjacka

Blir ett snabbt inlägg, ska snart iväg till nina och träffa henne och linda innan dom åker iväg nu i en vecka. Hur som helst, har haft en jättemysig alla hjärtans dag. Fått reda på massa nytt om mitt förflutna som jag inte haft en aning om. Dessutom har även jag skaffat mig en skinnjacka nu. Äntligen! men, ett problem är att jag vill ha min i mörkbrunt. Så ska in och kika på stan här med om den finns i den färgen.

image182
Dålig bild på mig och jackan, men bättre än inget ;D

Nu måste jag rusa, men ni får ha en trevlig kväll!

En hunk är bästa vännen i sin ensamhet

Ja då var det alla hjärtans dag. De flesta kommer nog sluta sin dag med en skön stund med sin partner. Hade ju inte varit helt fel. Men, han existerar inte hos mig just nu. Så nu när alla flyr huset så får även jag ta min flykt bort från tomheten och drömma för mig själv om en riktig hunk ;)

image181
Ja vad säger man mer än Paul Walker?

Ha en trevlig Alla hjärtans dag.

Fattigare, men ändå rikare

Så kan man väl ungefär se det efter dagens köp. Ett par miss sixty jeans rikare och en plånbok tunnare. Blä, varför ska allt kosta?


En liten smak av baken. eller rättare sagt fickorna och färgen. Me like a lot! Ledsen för lortig spegel och stökigt rum Men, som vanligt så lyckas det alltid förfalla under veckorna. ;D

Ett erkännande, en enda gång

En sådan härlig dröm. Ska en gång, och endast en gång erkänna i min blogg. Erkänna att jag faktiskt är jäkligt nere i han, sen ska jag snabbt gömma undan den där känslan igen (som jag är bra på). För det var precis vad jag drömde om. Den var så bra tills en söt blondin med långa ben och kort kjol kom och, jag blev dissad. Det är skit att bli dissad pga någon med ett face så olikt dig. Det är något som tar hårt. Men endast en dröm, och nu har jag erkänt. En enda gång..

That´s hot

Kan inte hejda mig, utan varje gång jag ser en kille med någonlunda vackert ansikte i ett par byggarbyxor då har han något som automatiskt gör mig tänd på han.  Alltså, för mig är byggarbyxor hett. Visar att de inte har tummen mitt i handen och är vana att ta i. Helt enkelt svag för det. . Så byggarkillar får se upp för mig i framtiden, och dessutom eftersom att nästan hela högen är äldre än mig själv. byggbyxor och äldre män säger jag bara haha :)

image174

Och äntligen med min kopp med kaffe och mumsmums..  ;)


Jäkla dag

sitter i skolan just nu. Den här dagen har inte varit bra. Vaknar med magont tar en alvedon, tror det gått över men kommer tillbaka på bussen till skolan (oja alltid ett jäkla bussåkandes vill jag lova). Och inte blir det bättre av att man får en matteprov framför sig där många frågor känns som ett enda frågetecken. Sånt är skit!!! men nu är det bättre iaf. Ska ta mig ner och prova lite byxor. Förmodligen går man där ifrån med sämre humör. För ett par perfekta byxor är inte vad man hittar varje dag.

En varm kaffekopp & mumsmums det  vill jag ha, nu tack! 

Var bara tvungen

Att lägga in samma bild som Linda på oss. Ska ha lite tjejmys med mat och grejer med mina snyggingar ikväll. Lika bra att passa på när någon får huset tomt.

image170

Annars är man nykommen från Tandläksbesök. Och usch vad jag hatar det där. Själva tandläkarn är lugnt, men processen att man ska ta sig dit och sedan sitta och vänta. Sådant tål jag bara inte. Men inga hål som tur var ;)

Får ha det så bra..

Pretty Face = Rachel Bilson

Finns inte många med hennes pretty face. Inte enligt mig. Ser ut som en naturlig skönhet.

image168

Och även den här helgen har seglat iväg lika fort som de andra. Önskar att de iaf kunde vara lite lite längre. Har varit en hemmamys helg. Varit med Linn lite, haft hand om lille Jeppe osv. Har även hunnit tränat en hel del, just därför en anledning till mina sega armar. Hur som helst, du väntas lite mat till min hungriga lilla mage!




En härlig dag helt enkelt

Sånt härligt väder. Ska ut och gå med Linn en sväng snart. Blir även att umgås med henne ikväll. Får hoppas våran Linda också blir med. Har nyss kört ett pass med boxning och styrka på 1h och mina fingrar är helt skakiga. Helt enkelt inte van att ta i. Iaf inte med boxningshandskar då. ;D

             

Frächa vår/sommar färger. Men allra bäst passande för mig är nog trots allt ljus gult och orange. Färg över huvud taget börjar helt enkelt kännas lite roligare än svart & vitt som man annars föredrar.

Bye..

En ny egenskap

Sitter här i skolan med min Evy Pevy och våra samtal är som vanligt över det normala. Eller det är det ju iof alltid med oss här i klassen. ;D Funderar på om jag ska åka in till stan en sväng, blev så sugen på att köpa en sak jag suktat efter i en evighet. Lika bra att få det gjort. Och sugen på ett djur blir jag nu också. Damen bredvid mig kollar på hundar. Så nu får jag hoppas att familjen blir att köpa en trots allt. Bara inte en liten liten näbbig jycke så är jag nöjd! Märkte här om dagen vad jag har börjat ifråga sätta allting. Jag och mormor satt och pratade om klamydia. Inte varje dag det händer vill jag lova.Bra eller dålig egenskap? haha ja kan ju vara båda. Nej usch, jag känner mig rätt flummig just nu så har inte så mycket vettigt att skriva.


                 image162

Onsdag

Egentligen kan jag bara säga blää. För det är precis vad jag känner just nu. Trött, så otroligt trött är vad jag är! Men, sova i tid blir det inte heller med tanke på alla sem. texter som ska läsas. Varje vecka sedan efter jullolvet. Nu börjar mitt humör strejka. Lika bra att inte försöka känna det. Kan skriva, men jag ska inte erkänna det riktigt. För då blir inget alls gjort. Men nu är det bara 2 veckor kvar snart till lov. Sen bara 3 kvar till påsklov. Ja, egentligen så är ju livet ganska lätt eller? Vet precis vad man ska göra. Nämligen skola och sedan har man maten på bordet då det behövs. Egentligen behöver jag ett jobb nu. Men hur skulle man hinna? Iof försöker jag ju få tag i ett nu, och hoppas verkligen att jag får ett också. Men ändå, tiden måste helt enkelt räcka till. Jag som känner att jag bara flytit med nu under gymnasiet har helt plötsligt blivit lite mer ambitiös. haha jaja. Snart är det helg iaf. Kan behövas. Får se om det blir som tänkt. Just nu är jag inte sugen. Kanske för mitt humör. Men som sagt så behöver jag mer än någonsin tänka på lite annat än skola just nu..

Söndag

Vilken dag. Har hunnit mycket, men får väl som sagt lida för det imorgon. För jag har inte sovit ut på en evighet känns det som. Började med att jag åkte med med Daniel i morse som skulle hämta bilen. Därefter har jag hunnit gått och tränat lite. Sedan åkte familjen in till stan. De andra skulle kolla fotboll när Syrran spelade och jag och Pierre passade på att sola lite under tiden. La mig i solariet och som vanligt njuter man av värmen och musiken på samma gång. Låg ett bra jäkla tag, och hör att ett solarie slår av. Tänkte då att det var Pierre och att mitt snart skulle slå av. Men det gjorde det aldrig så jag fortsatte att ligga där. Tyckte det började bli varmt och höll på att somna in. Sen efter ett tag så hör jag att Pierre står och skriker på mig. Han hade tydligen varit klar ett bra tag, vilket innebar att jag måste legat där ett bra tag med. Vart tydligen ngt fel på mitt solarie. Tur han var med, annars hade jag blivit grillad kyckling ;D Sedan ringer det och Erika har eventuellt brytit foten under matchen så blev ambulansen för henne. Stackare min. Alltid är det något som händer. Och nú sitter man här och har ångest för en hel skolvecka framför sig. Men har haft en trevlig helg.

Och Hannibal Raising  med Linnsan, M och A var riktigt bra faktiskt. Mycket kanske för att det just är Gaspard Ulliel som spelar Hannibal. Alltså någon som inte är helt fel att kolla på ;)

image161

Hejdå..

Lördag

Sitter här hemma hos Erika. Har tillbringat nästan hela den här dagen med att kolla på fotboll och gått en sväng på kupolen. En skön dag med andra ord. Ska alldeles strax möta Linn nere vid macken, så ska vi gå och hyra film och sedan dra hem till Mattias och glo lite., ;D Kanske finns A där också. Men det var ju vad som sades i veckan iaf haha

Bye bye på er.

Fredag, Fredag,

Finns ingen härligare dag än just en fredag. Komma hem och bara andas ut. Ganska seg vecka, men kanske beror på vädret och segheten på mornarna som jag känt. Men idag är det som sagt Fredag. Och idag fyller min lilla Jeppe år. Så kommer lite folk hit snart. Usch, jag kan inte fatta att det har gått så mycket som sex år sedan man kände sig som den stoltste syrran på BB. haha. Minns den dagen som igår. Var en fredag i skolan, och Pierre ringde och sa att det hade kommit en liten kille. Kunde inte sova något alls pga att vi skulle dit dagen efter.


Jag kommer aldrig komma över det. Finns helt enkelt inte mkt som är snyggare än skjortor. Tänk, en sval sommarkväll. Korta jeansshorts och en snygg skjorta. Then you feel beauti! 

image160image159      

Trevlig kväll. ;)


RSS 2.0