sol igen!

JA, nu sitter man här lite halvnervös för om man kommer hem igen eller inte ;D haha nej det ska nog gå bra. Börjar snart bilresa till Arlanda och sedan vidare till Alanya i Turkiet i morgon bitti. Ska bli helt underbart skönt att komma bort lite! Åker iväg med Sara och kul ska vi ha det. Får hoppas på mycket sol, bad och gott att dricka!
Saker och ting gick i alla fall skapligt för mig och Evy idag. Fick redovisningen om "plastikoperationer" gjord och så fick vi reda på matteprovet, vilket ledde till ett litet glädjetjut för oss båda. Klarade i alla fall fodkänt! Och med tanke på vilket jäkla svårt prov det var så är jag nöjd, mer än så! Nej, nu har inte jag mycket mer att skriva. Ska ladda mobilen med lite skön musik och  fixa  det sista. Så ni får ha det så bra!

321606-1

vilsen hittar alltid rätt

Ja, många gånger känns det som det mesta bara är så fel. Eller att de beslut man tar är fel. Rädd för att göra något som man kommer ångra. Så känner jag just nu. Vet inte riktigt vad jag själv vill. Annars brukar jag ofta veta vad kroppen säger och känner men inte nu. Men, en sak är säker. Jag tror faktikst på ödet. Varför skulle annars vissa saker vara så tydligt förutbestämda på något konstigt vis. Så oavsett vad jag bestämmer mig för eller vad andra bestämmer sig för. Så är det trots allt en mening med beslutet. Men lite rensing av hjärnan med en veckas ledighet från skolan och annat sitter mer än perfekt just nu. Så Alanya känns som mitt paradis just nu. (haha, ja Thailand är en större dröm, men ändå).
Annars så mycket fina kläder som finns! Sånt man bara måste ha för att få en perfekt garderob. Usch, jag får ångest. Plånboken är ju inte direkt tung just nu. Så ett nytt extra jobb skulle vara fint. Är man van att ha lite extra pengar i månaden trots studiebidraget så känner man sig helt plötsligt urfattig utan dessa pengar. Så leta jobb ska jag göra! ;D Nej, nu vore jag jobba lite. Jobb och jobb, skola och skola, vad gör man? Nej jag gillar mitt liv ändå. Så man kan ha kul trots man går natur för dom som tror att naturare bara sitter med böckerna upptryckta i facet dag ut och dag in.


Tisdag.

ÄNTLIGEN kan jag koppla av. Har inte haft den här känslan sen skolan började. Har vart fullt upp. Redovisning och prov. Bara matten kvar till Fredag nu. Annars kändes fysikprovet skapligt idag i alla fall (med tanke på att det är fysik vi pratat om). Pratade med Tobias nyss, alltid lika skoj. Han avbröt mig dock från skrivandet som flöt på så bra. men så kan det vara. Annars är det så mycket som hjärtat skriker efter att vilja ha. Talar då om kläder. Främst jacka, skor och en pösig mössa känner jag för. Ett par söta skor hittade jag idag, så får hoppas dom finns kvar! Nej, nu är det ändå dags att stänga av musike och datorn, för att istället ta en liten promenad med lilla jeppe pajv ( som linn skulle säga ).

Torsdag


Ja, första inlägget man skriver i sin blogg då. Och den här veckan har varit riktigt seg. Mycket i skolan även fast man bara är inne på bara tredje veckan, men det är bara att bita ihop. Får hoppas det här året går lika fort som förra, då är det inte långt kvar tills man är inne på sista året. Men, mycket ska ske innan dess.
Mycket jag skulle kunna gnälla på just nu. tydligen ett virus i kroppen som vägrar ge sig, så får hoppas på det bästa så jag snart kan börja träna igen. Det kryper i hela mig! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0