My new

Direkt efter jobbet tvingade jag ut mig själv på en löptur runt älven. Underbart skönt var det! Väl hemma tog jag ett varmt skönt bad och sedan var det bara att sätta igång med städning. Nu sitter jag uppkrupen i soffan som vanligt inlindad i en filt och väntar på att kaffet ska bli klart. Ska snart kika över lite grejer som vi ska inhandla från IKEA i helgen. Ser fram emot det.



Mina nya kärlekar


natti natti

I fredags hämtade jag min underbara lillebror som nattade här till lördag. Det blev en barnfilm och lite gosaker för oss. Jag och mitt E fick oss ett litet gott skratt när vi vaknade på morgonen av att Jeppe låg och sjöng på soffan. Vi hann med en fika på Torsång café och sedan en vända på stan. Hittade en snygg höstjacka som jag köpte. Kvällen spenderades med baby och TV. TYVÄRR slocknade jag som vanligt som en stock när klockan började bli lite mer än vanligt. Det var den mysiga stunden liksom. Snart dags för sängen. Hatar att inte somna i babys famn på söndagar. Känns som en dålig start på veckan. blää!




It can only get better!?


asia!!

Det har varit en fruktansvärt tråkig vecka på jobbet hittills. Jag har typ tappat hjärnan och humöret någonstans. Men nu har jag något att se fram emot. Något att tänka på när det känns segt. Den 24e Januari till 8e Mars åker jag med Linda och Linn iväg till Asien. Längtar galet mycket!!



"välkommen kära du"



Äntligen har jag hittat min kära pall. Godnatt!


waka waka

Ligger och latar mig i soffan efter ett skönt bad. Trött efter en grymt bra helg. Två sena kvällar med bra musik, bra sällskap och en skön stämning. En dag spenderade vi även på stan. Hittade några baslinnen och ett par snygga skor. Tror dock jag måste lämna tillbaka skorna eftersom mina fötter inte klarar av för höga klackar.. Känns tomt att helt plötsligt vara själv utan tjejerna och utan E som jobbar om mig hela veckan. Ser fram emot fredagen för då jag ska skämma bort min söta lilla bror.




 


stockholm

Otroligt skönt att ha jobbat klart för denna vecka. Jag har var så jäkla trött. Helt sjukt trött faktiskt! Ska pussa lite på min älskling nu och sedan kommer tjejerna och hämtar mig för att dra vidare mot sthlm för att umgås med käraste Linda.




generation fett

Man blir ju helt chockad! Hur kan en man tycka att det det är okej att sin 200 kilos kvinna vill och går upp i vikt? Hur kan en kvinna ens vilja vara så fet och ha ett mål att väga över 400 kilo? Äckligt tycker jag!

Sitter och smuttar på mitt hasselnötskaffe i en fin fin kopp som jag har fått av jenny penny.



Idag






Back

Yes I´m back.. Budapest var great! Sätter in lite bilder senare kanske eller någon annan dag. Snart kommer min sötnos hem och då ska vi hem till hans päron och även hans granne för att kika på massa djur. Underbar dag och jag ska ha på mig en av mina sköna shortsdressar som jag inhandlade i Budapest.





Soon Budapest

Ja snart drar vi iväg till Ungern. Jag och några av tjejerna från gymnasiet. Det kommer bli grymt med ledighet och grymt att komma iväg i några dagar! Nojig som vanlig ifall jag har glömt något. Men då får det väl vara så. Kommer bli lite konstigt att vara ifrån älsklingen i fem dagar. När hände det sist? Minns faktiskt inte. Vädret ser ut att bli nice där i alla fall. Hoppas det stämmer.



<3


ÄNTLIGEN

Idag fick jag besked om att KD ville ha mig kvar och att jag till en början har heltidsjobb fram till jul. Så jäkla skönt! Nu kan jag äntligen andas ut och veta att pengarna kommer in varje månad och att jag och älsklingen klarar oss ett tag till i vår lilla lya.. Imorgon är det min dag! ifall ni ville veta.


RSS 2.0