Not afraid

Rätt som det är så griper en känsla tag i mig. Jag kan helt plötsligt bli sur, ledsen, glad, likgiltig eller lite hur som helst egentligen. Förut har jag aldrig varit sådan. Tror jag liksom har stängt in alla känslor i något litet fack inom mig. Jag hittade en låt med eminem. Blev så fruktansvärt glad och känslosam över att jag har träffat en fin människa. En som alltid finns vid min sida och som har ställt upp för mig till hundra procent. Min andra halva!





Bordet

Det här bordet hämtade vi i Avesta igår. Imorgon ska vi köpa lite färg och måla om den bruna skivan (om det går på den skivan). Stolsdynorna ska också kläs med nytt tyg, men det får kanske bli ett senare problem. Det här kommer bli bra känner jag på mig!





Got her key

Efter en dags jobb så var det dags för helg igen. Jag är lycklig över att jag fick ett possitivt svar av chefen vid förfrågning om ledighet under peace and love. Kan inte minnas att jag någon gång har varit ledig. Halvlullig hela dagarna, bra musik och en jäkla massa skratt. Första gången jag ser jag fram emot årets peace and love.

                                Igår skrev vi kontrakt och fick även nycklarna till lägenheten. Läskigt!!
 


One week left


bitterfi**an

Skriva kontrakt idag och eventuellt inhandla något nytt. Jag har inte jobbat på hela veckan så jag sitter och känner mig jävligt bitter just nu. Blir ju inte bättre av att ha en näsa som ständigt är täppt och en kropp som är så förbannat trött. Ett halvår.. Ska man inte bli frisk på ens ett halvår!? Återkommer när humöret blir lite bättre.

Obs. Det finns en viss skillnad hos folk. Vissa vill/måste jobba för att tjäna pengar. Andra vill/behöver inte jobba och får ändå pengar. Frågan är vem som lär sig mest..


Veckan

Dålig uppdatering. Vad har hänt sedan sist? Spenderat massa pengar denna månad. Dock på heminredningssaker. Känns faktiskt kul att kasta pengar på det. Soffa, soffbord, TV-bänk, vitrinskåp och massa annat småplock är klart. Nu väntas det bara ett matbord och stolar. Lite jobb har jag hunnit med, träffat mina falutjejer och införskaffat en p&l biljett. Fick kris när Linda drog till med att de var slut.
Igår var det 100-års fest. Försökte hänga med på lite bugg och foxtrot vilket inte var det lättaste. Kul med lite annan dans än man själv är van vid. Me like! Idag känner jag mig halvdöd. Har sovit lite halvtaskigt. Var så enormt varmt och ljust i rummet vi fick. 



Falubrudsen


Lucky me

Wihoo! Jag är glad och längtar galet mycket. Lägenheten som vi kollade på idag kommer bli min och Eriks från och med första Juni. Första gången jag flyttar till eget och dessutom kommer jag att få en sambo. Det känns bra för jag är väldigt kär. Jag har längtat så sjukt länge efter något eget och nu kommer det bli verklighet. Lucky me!





lost

Jag funderar och vänder och vrider på olika skisser. Skisser som jag har gjort på tre olika tatueringar. Jäkla svårt när det kommer till kritan. Vet inte vilken jag helst vill ha och vart den ska sitta. Med min bestlutsångest så hinner min hud bli skrynklig innan tatueringen sitter på plats.  

Pssst: På torsdag förmiddag ska vi kolla på åter en lägnhet! Hoppas på den här!


You know I want you

Torsdag till lördag befann jag och Erik oss i hans stuga. Öppen spis, massa ljus och självklart massa mys också. Vi hann även med en liten runda på stan under fredagen. Jag hittade ett par skor och ett fin fint linne. Älskar att strosa runt i mjukisbyxor och Eriks tröjor som egentligen är för stora för mig. 
Igår passade jag på att hälsa på min kära farmor och farfar. Det blev ett par trevliga timmar. Synd att man är så dålig på att ta sig tid att hälsa på de äldre bara.. Imorgon är det dags för jobb igen.







RSS 2.0