Syskonkärlek

Jag har snart inte träffat min lilla skit på en vecka och sa till honom i telen idag att jag saknade honom och frågade om inte han saknade mig. Till svar fick jag (ska vi säga så?) Vilket är hans sätt att avsluta ett samtal. Imorgon försvinner även de andra två, så då får jag hela huset för mig själv. Underbart!



Lillskiten 05

Ledig

Nu är jag äntligen ledig och har även en ledig helg att se fram emot. Går inte ens att beskriva hur skönt det ska bli. Då blir det även att fira Evy som fyllde förra veckan. Härligt! Jag har inte varit ute på en månad, så nu är jag sugen på att slarva lite igen.



Jag gillar ben. Visserligen inte allas.

Filten är min bästa vän

Jaha då sitter man här i sin ensamhet under en filt och spelar reggae musik. Avslappnande! Känns konstigt att vara själv med tanke på att jag de senaste dygnen har haft någon i närheten i princip hela tiden. Jag är sådär skönt trött och fryssen i kroppen och sitter ihopkurrad under en filt (vad annars!?). De senaste dagarna har jag bott hemma hos min kära syster.



Mamma ringde nyss, så nu är det dags att plocka ihop mina saker och bege mig hemåt.

Jag skrev visst fläskberg

Det slog mig en tanke nu när jag kom hem på kvällen. Det är väl inte första gången den dyker upp, men på något vis så blir man alltid lika chockad. Jag talar om när man ser en människa stor som ett hus. Ni kan kalla det vad ni vill. Jag kan säga fläskberg. Jag tycker det är tragiskt att man inte tar tag i problemet i tid. Eftersom folk har lätt att kritisera någon som är smal, så ska det väl inte vara fel att kritisera någon som är fet.

Natti natti

Svarta fåret


Tur att man har fina vänner. Idag kom även min Linn hem. Ännu bättre!
Vissa saker har förändrats så mycket på bara några år. Förrut var jag fina flickan, men nu får jag för mig ibland att jag är svarta fåret. Vilket är egentligen bäst?

It can only get better

Jag hatar den där känslan när jag vaknar upp på morgonen och magen gör ont som f*n rent ut sagt. Idag var en sån morgon. Ingen bra start på dagen. Tog mig till skolan tre timmar senare än jag hade tänkt och väl där får man veta att kemikalierna som vi skulle ha till labben inte har kommit. Surt! Nu ska jag ta bussen för att möta upp Jenny och prata lite via en fika på Waynes.


If you were a sailboat

Snart ska jag iväg för att möta upp Linda och sen iväg på ett litet ärende. Egentligen vill jag inte, men ibland så måste man. Jag hörde Katie Melua för första gången igår och blev lite småkär i hennes röst.




Idag är en bra dag!

I miss

Jag trodde det skulle bli lätt. Två veckor brukar gå fort. Men, nej nu blev det svårt. Drabbades plötsligt av ett sakna Linn tillstånd. En vecka kvar då. Förrästen så var kick-boxningen rolig igår, så nästa vecka blir det av igen. Inatt har jag legat och frysit som en jude. Ingen feber, men är halvkrasslig. Idag ska jag peppra vitlök. Vägrar att bli sjuk!


12 Februari

Det är så kallt, kallt kallt! Känns som att jag fryser enda in i skelettet. Men, varför gnäller jag över att jag fryser? Hellre lite kallare än att det ligger vid nollan och känns sådär små rått.




Nu ska jag på kick-boxning med min Nina. Ska bli kul!

Halv elva

Bra, klockan är över elva. Halv elva bestämde jag att jag senast skulle vara i sängen. Mitt hår är fuktigt och jag har sovit högst två timmar inatt. Jag har självdiciplin måste jag säga.

Godnatt om ett tag då

Det ytliga skalet

Ibland förbannas jag över vilka små bekymmer man har som ibland blir sådär stora och näst intill fåniga. Håret ligger inte som man vill, huden har blivit ovanligt torr eller en finne har kanske dykt upp där man minst vill ha den. Hallå, varför har man gjort sig själv så beroende av det ytliga skalet? Det där är ju bara små bagateller.



 Jag och Nina dreglade lite smått när vi fick se 1,5 timme med James McAvoy i helgen

Lätt att snooza

Helt plötsligt insåg jag att det knappt kommer vara några andra från mitt rum i skolan vid tiden jag hade tänkt att åka dit imorgon. Så, jag bokade om mitt möte med Magnus och fick en till dag hemma med plugg. Lycklig är jag! Imorgon lovar jag att inte snooza till klockan tolv. Jag ska upp i tid. I tid är det som gäller Elina!

Läggdags


VinterSverige


Visst blir man lycklig av en helblå himmel (trots att vintern inte är en favorit)? Alldeles för få sådana dagar under året. Sverige i ett nötskal!


Mer skit, mer snö

Bara mys den här helgen. Jobbade fredag natt, sen på lördagen gjorde vi lite hemmabakad pizza. Asgod! Senare tog jag och Nina bilen in till stan och hyrde film och åt lite gott med Erika (skitväder!!). Erik och hans kompis kom förbi en stund också. Var trevligt. Idag så jobbar alla så dagen får vara min och Jeppes.






Kaffedags och plugg. Senare Nina, Linda och Bäck såklart!

Ännu en torsdag

Fy vad trött jag är. Lyckades till och med däcka av ett litet tag från verkligheten här i soffan. Sen vaknade jag och insåg att jag faktiskt var i skolan. Men, så kan det bli när man delar rum med Erik och katten för en natt.

Jag vill ha en Chai Latte!

Bus

Jag har så mycket bus i kroppen  just nu (javisst bus!) , så att sitta och skriva färdigt mitt projektarbete är inget som lockar. Istället skulle jag vilja skruva upp sjukligt hög volym och spela Still counting tusen gånger om. Enda tills mamma kommer och frågar vad det är för skit jag lyssnar på.



Allting blir ju vad man gör det till

Hjälp

Jag har så jäkla mycket aggrigationer inom mig så att jag inte ens vet vad jag gör av dem ibland. Tur att mina torsdagar hädan efter kommer att vara uppbokade med kick-boxning och en Nina.

Seven years ago

Just ja. Igår fyllde min lilla älskling Jesper 7 år. Kan inte fatta att han blir så gammal. Tiden går så fort. Tänk att det var så mycket som sju år sedan jag vid den här tiden satt som världens lyckligaste storasyster med lillen i famnen. De små fingrarna och fötterna. Men, nu är han inte så liten längre.



Grattis till våran Linn som klarade körkortet nyss :)

RSS 2.0