Keep on rising

Tänk att jag hittade låten.. Lyckliga jag!

Sitter här med min lilla söta bror. Är med honom medan mamma är på ljusparty. Sitter även och väntar på O som ska dyka upp snart (förhoppningsvis;D). Helgen har varit kanon. Fredagen tillbringade jag med tjejerna för att bränna över alla kort sen Alanya på CD. Körde även ett litet kortmarathon på alla störda bilder. Riktigt roligt vill jag lova. Lördagen blev det utgång med Nina, Erika, Anna och Dalia. Slutade på Bolanche. Ibland är det alltså bra att ha en äldre syster. Blir lite lättare att komma in på ställen där åldern inte räcker till. Riktigt trevlig kväll hur som helst..


Med min fina Nina :)


Bilder sen helgen. Och nu ska jag upp och ge Jeppe lite käk, så Hej hopp..


The times they are a-changing

Sitter i skolan nu. O kom och kikade på idol med mig igår kväll. Han blev kvar över natten och skjutsade mig den lilla biten till bussen. Usch, jag börjar bli aldeles för lat! Senare efter en 2 h lång biologi B lektion så ska jag vidare in till Borlänge och träffa Nina. Blir en liten stanrunda och eventuellt inhandla något nytt nu när lönen kommit och allt. Mysigt med andra ord :)

 
Jag verkligen älskar Tracy Chapmans röst!

Min måndag

Dagen började med att vakna upp hos O som skulle till skolan och släppte av mig efter vägen. Jag gick hem, kände mig ganska pigg trots få timmar av sömn. La mig i sängen och somnande utan att knappt hinna tänka. Vaknade och åkte in till stan för en körlektion. Fick göra manöverbanan. Askul! ;D Nu sitter jag här med min dagliga kopp kaffe (Måste verkligen göra mig av med det behovet), och ska snart ut och springa. Behöver verkligen få upp konditionen igen. Sen är det mesta helt enkelt perfait..


Alanyaveckan

Då var det nästan en vecka sedan man kom hem från Alanyaresan. Det går så fort. Har helt enkelt inte blivit av att skriva tidigare. Har inte haft ro till det. Men, nu sitter jag här och suger på mina sista turkisk peppar och känner att det var dags ;D .

Veckan där nere var helt underbar! Sol & bad på dagen och party på kvällen/natten. Första kvällen blev det macarena dans med ägarna på en restaurang. Fick se ett videoklipp hemma hos Oscar igår. ´Så jäkla hemskt. Vi såg ut som femåringar som skulle härma mamma. ;) Sen var vi upp till borgen och såg solnedgången vilket var vackert,  och var på beach party där vi deltog i ölspel. Sverige vann. Vi vann! haha. Och oja. Allting var bara så sjukt kul. Även att de fem gagnefgrabbarna var med. Hur som helst så inser man verkligen vilket tråkigt land man bor i. Två är helt enkelt tiden då det är dags för de få som är ute att så vackert bege sig hem till sängen. Boooring! Egentligen skulle man kunna tro att den där veckan skulle bidra med många tjafs bland oss tjejer. Visst, smågnabb blir det alltid. Men, jag inser verkligen hur glad jag är över att mina tre finns.. Skulle göra vad som helst för att få ta om den där veckan igen, trots mornar med illamående och dagar av trötthet!!! 

Vi kom fram till att jag och Linn kör hälsosam rökning. Alltid något i det dumma
         
Här har vi då oss alla glada. På vägen upp mot borgen andra dagen
Och inte tala om maten. gott!


Here we go

Som vanligt blir jag alltid lite smått nervös innan det är dags att åka far away from home. Vilket har sin lilla charm. Var nyss med Linn som har knatat hem nu för att duscha. Har även laddat ner lite sköna partylåtar, så nu är mobilen laddad och klar för en vecka i Alanya. Och det är även jag! ;D

Läggdags, så att jag snart kan se Nina stå därute och vänta med bilen. Den här veckan kommer bli galen. Bloggen får även vila en vecka, så nu får alla nötter här hemma ha det så bra..  



Hoppas även Evys vecka har varit bra på Mallis. Måste tyvärr vara så känslosam och säga att jag har saknat dig min lilla nöt! 

Kraam på er..


Ibland är de små bra roliga


Idag vid matbordet



Jesper - Vet ni? Idag har vi ritat Kaljohansvampar.

Mamma - Jaha, vad roligt.

Jesper - Asså mamma du måste lära mig rita svampar.

Mamma - Ja men hade du inte ritat det idag?

Jesper - Men mamma, mina svampar blev TV rutor.

HAHA


Ledighetsdagen

Måndagar är mina ledighetsdagar. Känns riktigt skönt måste jag erkänna med tanke på att helgen ibland kan pumpa piggheten ur en. ;D Hur som helst. Idag sov jag tills jag vaknade (ca 11), käkade lite frukost och sedan begav jag mig in till stan för att köra lite. Körningarna börja ge lite resultat känner jag. Så efter Alanyaresan blir det intensivkörning. Jag vill verkligen ha det där körkortet NU!!

Och vill ni veta gott folk. Nu har jag precis tagit fram min nog så underbara ljusgröna resväska. Dels för att jag vill packa i tid (så inget glöms hemma), men mest för att jag ska se den stå där varje morgon och påminna mig om vad nästa vecka innebär. Nu är det ju ändå bara 5 dagar kvar Lalalala. .
Imorse såg jag en smaskig paj i en tidning och kom att tänka på att det var en evighet sen man åt det. Och gissa vad mamsen står och lagar när man kommer in i köket? Javisst, en paj. Så snart blir det att äta tills jag får den där " Hej, jag är gravid magen"..


RSS 2.0