katching

Rootvälta, rootvälta!! Så jäkla bra. Fattar inte att jag har glömt bort dem ett tag. Nu ska jag iväg för att möta upp Therese och käka Thaimat. Mums..





X-mas

Här kommer lite bilder från en riktigt bra julhelg. Självaste julafton började hemma hos Eriks föräldrar och släktingar med den årliga julfrukosten. Därefter åkte vi vidare hem till min familj i sifferbo. Mat, tomte, klappar och wii fit plus som var galet kul. Man blir alltid barn på nytt. Inte för att skryta, men jag fick det största paketet. ;D På juldagen kom vännerna hem till mig och sedan gick vi ut för middag och krogen.



never easy

Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore
Life's too short to make trouble out of small things
It is better this way, I'm sort of laid back today
Close my ears when words come flying out, I've heard them all before
With just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way
I am going away
/ Kurt Nielsen

Min och Eriks låt som vi låg och lyssnade på nätterna långa i början av förhållandet. Samtidigt kunde vi ligga och kolla in i varandras ögon utan att säga något på en evighet.



:*(


arg!

Jag tänkte lägga in bilder från en bra julhelg, men eftersom jag är arg på Erik som snart kommer hem så låter jag det vara tills imorgon. Ska istället lägga ifrån mig datorn och krypa ner under täcket och känna mitt hjärta bulta hårt som det alltid gör när jag är förbannad.
 


Logiskt

Ja visst är det logiskt om man följer sin magkänsla och tänker till lite. Jag känner mig trött, sliten och så fruktansvärt besviken. Har varit vaken sedan fyra. Ska plocka i ordning i hemmet. Vilket det känns som jag alltid gör. Sedan ska jag ringa Linda, dra täcket över huvudet och fundera över livet.


Just nu.


suris

Jaha där försvann en del av denna dag! Satt klockan på ringning för att sova i tjugo minuter och sover istället i två timmar. Vaknade med världens sämsta humör. Känner mig arg och jävligt sur. Ska ta ett varmt bad, tända massa ljus och hoppas på att det tinar upp mina känslor också. blää!





hjärta

Har under en längre tid funderat på att skriva storasyster och lillebror med skrivstil snett under vänster bröst. Hm, vi får väl se.


 


Julbak

Igår hämtade jag Jeppe tidigt för att sätta fart med bakandet här hemma. Pepparkakor och lussekatter. Julbak med andra ord. Senare på kvällen åkte vi till falun för att fota lite med syrran. En av bilderna ska bli en julklapp. Kanske sätter in en imorgon. Fick låna en systemkamera av Eriks kusin och nu vill jag själv ha en. Askul att fota ju!!





I got a feeling

Vilka julkänslor jag har. Alla vackra julpynt och kylan som får en att vilja stänga sig inne i lägenheten, tända massa ljus och bara pyssla. Bäst av allt måste vara att vi införskaffade en gran idag. Den är redan uppe. Älskar julgranar! Idag tog jag tag i att börja skriva mitt CV. Mitt lager står inför en nedläggning så därför är det dags att söka nyttt. Livet är hårt.




Pryder mitt kylskåp


RSS 2.0