Om en vecka..

Vid den här tiden är jag högt uppe i det blå med mina tjejer och de andra 5 grabbarna som ska med till Alanya. Bara en vecka kvar. Kan inte förstå hur fort veckorna går! Just nu längtar jag så fruktansvärt mycket tills just den stunden. Slippa alla tråkiga stela, och nog så dumma svenskar. Javisst, är vi bra blåsta!  Njuta av varje dag in till småtimmarna. Njuta av goda drinkar och ett underbart partyliv. Och allra mest njuta av att komma bort härifrån och till den underbara solen.. Damn, jag längtar verkligen!! 

                                          

En helg med jobb. Ja, så ser min helg ut helt enkelt. I och för sig så har jag ju min Nina pina jag ska träffa senare. Just nu är f*nskapet inte hemma bara.. Får se om hon svarar snart :)


Skoproblem

Javisst, älskar jag skor och skulle ibland i mina tankar vilja köpa varende par som finns inne i affären. Men när det kommer till  Höst/Vinter skor så finns inte det intresset. De flesta skorna är helt enkelt tråkiga och fula! I och för sig. Är man en tjej som vill ha skor så att fötterna blottas så får man inget annat än problem när kylan kommer fram..










De här föll mig däremot i smaken.. :)


Mardrömmar!

Jag har alltid haft stor respekt för varulvsfilmer. Andra skräckisar rör mig inte alls. Men, de där äckliga håriga bestarna skrämmer fan mig. Aldrig en varulvsfilm till i mitt liv! ! Vaknade vid typ 5 och kände mig vettskrämd. Drömde att jag befann mig i mormors förra hus med min kära mamma, syster och någon obekant. Dörren öppnades och den obekanta mannen bled dödad med detsamma. Därefter flög jag på äcklet av vrede med knivarna vi hade laddat upp med. Och oja, du anar inte vad jag högg och högg. Sen låg han där i bitar. vad får man allt ifrån egentligen? ;D

Blää, sitter i skolan nu. Skulle haft prat om projektarbetet men jag var lite sen så det missade jag. Visserligen kan det inte hållt på mer än en kvart. Ska sitta här i skolan och dega till kvart över 3. Får bli en lång lunch idag!!

Gråa dagar kan trots allt vara ljusa

Gråa trista dag, men idag är jag trots allt svävande!!!. Morgonen började med att missa första bussen och resten av bussarna mot Falun var ovanligt sega. Konstigt nog så har jag som annars har en kort stubin bara skrattat inombords åt det "bra" morgonflytet. Tog äntligen tag i att prata med syon om ett eventuellt byta av inriktning. Nu är det gjort och måste faktikst erkänna att det kommande året på en gång käns lite, lite mer lockande.

                                        

                    Jag har ingen fantasi just nu. Så här bjuder jag på en 
               het kräftbild av mig själv. Ska även ringa och tvinga ut
        min Linn på en liten löptur.......................................................

P.s I love you



Efter en lördag så bestämde vi oss för att åka och hyra den här fimlen. Kärleksdravel. Helt perfekt! Ända negativa är att den var över 2 timmar lång, så det slutade med att det började krypa i benen på oss. Men hur snygg är inte Gerard Butler? Kommer nog alltid förbli svag för killar med busigt brunt och hår och blåa ögon. Love it helt enkelt.


Reason To Cry

Jag fryser.. Sitter här på min stol med kalla vattendroppar som rinner i nacken. Kom precis ur duschen och har en inpackning i håret, och ska snart in igen. Den här gången ska jag låta hett vatten stå och rinna över mig ett tag. Det behöver jag!

Hur har min helg varit då? Ganska deprimerande måste jag säga även om jag har umgåtts med mina närmaste. Komisk kanske skulle vara ett annat ord. Fredagen var planerad att följa med Evy, Emmely och Frida på krogen och Rootvälta. Kvällen började bra. Fint väder, bra humör (även om kroppen ville sova vid 7 ;D) och bra sällskap. Tyvärr gick det inte som vi tänkt oss, då en fick lite för mycket alkohol i kroppen. Ville verkligen inte missa Rootvälta då man missade dom under p&l. Samtidigt klandrar jag inte henne för jag vet hur sjukt tacksam man själv är över att någon tagit hand om en då man själv har fått i sig för mycket.. Synd var det i alla fall. 
Efter en fredag utan Rootvälta så följe jag med Nina, Linn, Eva och Toffe till Malung  för att se Takida. Och dom är så jäkla sjukt bra live!! Minst lika bra som på skiva.. Tyvärr följde inte mitt humör med mig den kvällen. Trött efter första veckan i skolan, och efter fredagens natt utan¨så mycket sömn. Dessutom är jag så sjukt trött på skitstövlar... Tackar mig själv för att jag äntligen har insett det..

min fredag
(
                                                                        (Och jag vet. Boobsen. inte min tanke precis. haha)  
Min lördag                                                                   
  

Imorgon är jag ledig. Riktigt bra för jag behöver sova. Och då menar jag sova i min egna säng vilket jag inte gjort på hela helgen. Väldigt, väldigt länge ska jag sussa.. 


 

Imorgon är en annan dag

Tredje dagen i skolan, och det känns redan som man är skoltrött. Ett sommarlov räcker helt enkelt inte för att få tillbaka suget att göra bra ifrån sig. Inte för mig. Men sen kommer man hem och varvar ner. Den trötta känslan från morgonen är som bortblåst. Datorn och musiken åker på och nu sitter jag här. Helt plötsligt blir jag glad.
Imorgon har jag tänkt följa med Evy och några till på krogen och Rootvälta. Vilket innebär en liten bit av sommarkänsla. Rootvälta live innebär helt enkelt inget annat för mig! :)

Imorgon ska jag ta tag i lite saker. Hoppas, hoppas och åter hoppas att Falu Fri för en gångs skull kan göra mig nöjd det här året. Natur/natur är helt enkelt inget för mej. Hoppas det inte är för sent att byta inriktning bara, för då tar mitt hjärta halvt sjävlmord!!!??

Hej, Hoppas du har haft ett skönt..

Ingen snusk här inte! Sitter och läser brevet från skolan om första skoldagen för sista året. Fick det för några dagar sedan, men var bara tvungen att spara sommarlovskänslan så länge som möjligt. Samling 12:00 och sen fika och "mys". Jag verkligen hatar såna dagar. Visst, bra att skolan försöker anstränga sig! Men, finns nog inte många som uppskattar dessa dagar.

Igår var jag och Linn iväg till Alexus och firade henne som fyller 18 nu i veckan. Gav även henne våran lilla present. Shotglas och en flaska vi fyllde med godis (Pricken över i:et fick ändå vara den läckra rosa vibrerande dildon i mitten;D)  Blev en trevlig kväll med spel, dricka och flummdans.. Senare tog jag och Linn våra gamla men nog så underbara häckar till cyklar och for vidare i mörkret och dimman...

Linn Pinn och jag

                                    Grattis till söta Alexus här nedan..
                                 

All summer long

En liten känsla av ångest börjar komma krypandes. Ångest över att man har ett helt år framför sig med plugg i skolan. Ångest över att hösten och vintern börjar närma sig. Samma känsla varje år när löven sakta börjar tappa sin klara gröna färg och sommarbrisen är som bortblåst. skiiit säger jag bara! ! Men Alanya resan har vi trots allt framför oss. Om tre veckor. Det kommer gå fort. Det roliga var att efter jobbet i måndags så fick jag höra att Joel, Staffan, Martin, Emil och Oskar har bokat samma resa som oss. Samma datum! Alla nio en vecka tillsammans med party och sol. Låter helt UNDERBART i mina öron.. Förövrigt är jag äntligen överrens med mig själv. Äntligen har något vettigt landat i skallen på mig och den här gången tänker jag faktiskt hålla fast vid det. No more shit.. Aldrig mer från dig och aldrig mer från mig. Avstånd är vad jag tänker hålla!

Men innan skolan har jag trots allt en mysig helg framför mig..


My weekend

Har varit helt underbart rolig!

I Lördags bar det ut för första gången efter 18-årsdagen. Nina, Evy, Linn, Linda, Jenny och syrran var med före. Började laga mat tidigt. Blev tacos (ngt jag nog aldrig tröttnar på ;D). Han med en hel del olika ölspel. Efter en lyckad förfest, så fortsatte jag med Nina och Evmot Leksand och Lucky.. Tre goa och glada tjejer och en helt lyckad kväll! Hemfärden blev däremot mindre lyckad. Men den förtränger jag. Nina skjutsade vi hem och Evy följde med mig. Och hennes morgon ska vi inte ens tala om. Just därför fick Tv:n, sängen och en konstig matdag stå för söndagen.. 
                                                                                                                         
   
     

                                                       
                                                                                                                                                                                                                                                               
Förrästen. En söt korg med lite olika symboliska saker fick jag av Evy, och jättefina liquerglas plus en glasskål med lite smått och gott i av Jenny. Så söta! :)

Godkänt teoriprov

Det sitter en lycklig Elina här. Har setat med den där jäkla teoriboken i nyllet nästan hela tiden de senaste veckorna. Och nu har man det äntligen avklarat. En lättnad vill jag lova. Kan inte ens beskriva min nervousitet precis när jag tröck på "rätta provet". Men ett godkänt blev det i alla fall. .

Snart är det även Lördag vilket innebär min första lagliga krogrunda. Tråkigt att inte vädret är som man alltid drömt om. En fin sommardag. Men kul kommer vi nog trots allt att ha. :)

Dags att ta tag i rummet och få i sig något i magen....


Bokat & Klart



Jippiii
jag är glad!!  Äntligen har vi fått fingrarna ur röven och gjort något åt vår efterlängtade resa i Höst. Idag är det bokat och klart. Till och med tågbiljetterna är färdiga. I´m impressed. Den 6 September åker jag med tjejerna till Alanya. Andra året i rad dit alltså. Men ett underbart ställe. Det innebär även idag att det är exakt en månad tills dess. Något kul att se fram emot i Septembermörkret.. :)

you and reality

Kan passa på att blogga lite. Har varit en vecka fylld med mycket jobb, nattat hos min underbaring Jenny, och så har Fille och Evy varit här. Var ledig i onsdags så passade perfekt. Käkade en av mina favoriträtter och satt och pratade. Mysigt med andra ord. Det fina vädret har försvunnit. Inte konsigt med tanke att på att jag blir ledig nästa vecka. Brukar inte ha turen med mig om man säger så ;D. Mulet och halvruggigt ute. Ska kanske med Nina och Linn till Rättvik. Men, just nu känner jag för att stanna i min filt hela kvällen och bara dega framför Tv:n eller en bra film..

 Evy & Fille 

 Et moi

Nu ska jag fortsätta med mitt effektiva pluggandes till teoriprovet. Inte långt kvar. Nästan för kort...

RSS 2.0