Strong och Shaffiskväll




Min kväll kommer att bestå av överskriften. Damerna i hemmet och grannen ska upp till Leksand på Ladies Night, och jag får bli den som kör dem. Ni vet strong? Jag är så kär. Kär i lakritsstrong. Skulle nog kanske mer kunna kalla det ett beroende. Tar jag en så är jag fast. Tur att jag har några kvar att tugga på.. Egentligen skulle min kväll ha bestått av bio och mys, men nu är det så att lilla Elina får sitta själv hemma och glo. Sånt gillas inte. Imorgon blir det mer ös. Look forward to it!

 


Simpipimpan

Som jag brukar kalla honom. Det slog mig nyss att vi har haft vår knäppa kisse i ganska exakt ett år nu.. Idag har jag krattat en massa löv. Det sög musten ur mina armar.




Inte riktigt lika liten längre ;)


Slödag

Sitter i babys knä och skriver lite. Dagen har varit en slödag. Vaknat, ställt om klockan, tagit reda på kattspya, bakat kladdkaka och sedan en massa TV. Min skitunge som jag många gånger önskar att man kunde stänga av med en dosa är hemma hos farmor och farfar i småland. Tänk att efter bara några dagar så längtar syrran efter honom.. Imorgon ska vi upp tidigt och löpa lite. Ska bli riktigt jäkla skönt!



Syskonkärlek såklart.


E & E

Igår var jag och mitt andra E upp på kära Djurmo klack. Sjukt fint där med tanke på vädret! Gruppintervjun förra veckan kändes inte alls bra, så har inga större förväntningar på det samtal som jag när som helst kommer att få av dem. Hur som helst. Jag och mitt E ska bege oss mot Ludvika nu..



Hej hopp


Man Must Dance

Idag är jag på toppenhumör.. lalala! Har därför passat på att göra lite nytta genom att städa bilen och plocka lite inomhus. Men satan vad kallt det är. Tygskor är inget att föredra längre. På tal om skor så måste jag inhandla ett par nya.. Ska nynna mig vidare till Nina nu.



Ha en trevlig kväll.


Säkra kort

Dagen började med en förhoppningsvis sista undersökningen hos neurologen efter mitt anfall i Augusti. Ser ut som det förblir oklart vad orsaken verkligen var. Jag har även sett på när Erik och Pierre testade på sina färdigheter som biltjuvar (låste in sin egen nyckel i bilen). Spännande, spännande! Senare delen av dagen spenderades med Nina och Sandra. Nu däremot så ska jag krypa ner i sängen. Ensam denna gång..



En nitlott är inte riktigt min stil. Godnatt!


All you need is hate

Näsan rinner så jag får snyta mig i ett för att förhindra att den blir överfull, och dessutom så nyser jag mer än någonsin. Får hoppas det blir kortvarigt för jag HATAR verkligen att vara förkyld. Till råga på allt så "råkade" jag vilja ha en lugg i måndags när jag var hos frisören som jag kände efterråt att jag verkligen hatade. Synd nog så växer inte mitt hår så speciellt fort så jag får ta till alla medel för att dölja den. Om vi nu ändå ska ta en till negativ sak så kan jag passa på att säga att jag har glömt min bilnyckel i Eriks bil så jag kommer ingenstans, vilket känns surt då jag verkligen hatar att vara själv. Jag är ju typ det aldrig längre... Småsaker, jäkla småsaker. Men inte kan man deppa ihop för det. Bjuder istället på lite bilder från en trevlig lördag.



RSS 2.0