Meet me halfway

Man ska inte tycka synd om sig själv. Men, det tänker jag ändå göra. Tur att någon kommer och håller om mig snart.

:(

 

 


Ensamdag

Har haft en ensam dag hittills. Setat och kollat på en massa bilder. Kände plötsligt att jag blev att sakna vissa människor som man förrut träffade nästan varje dag. Har också gått och blivit krasslig igen så känner för att säga godnatt till alla levande varelser och krypa ner under täcket. Ensam i min egna lilla bubbla (som jag är ganska bra på att befinna mig i). Nu kom E hem..





Efter hund..




Efter hund kommer katt och efter katt kommer hund. Ja ni förstår.. Om ungefär två veckor kommer denna lilla bäbis hem till oss.


Alla hjärtans dag

Vilken fin dag. Så himla skönt ute. Längtar efter lite vår nu och självklart sommar. Underbara sommaren! Är hemma hos Erik för tillfället. Vi ska alldeles snart bege oss för att fika lite med hans släktingar. Jag fick jättesöta örhängen av honom så här på Alla hjärtans dag, och ett till litet rosa paket med ett hjärta på väntar tills ikväll. Vad glad man blir av lite uppvaktning!



Ha en fin dag


Stan soon

Dagen är inbokad med att träffa Linda och Linn för att kika på lite 2nd hand osv och fira min lillskit som blir åtta. Helgen har annars bestått av en hel del fotboll. Syster och Erik har spelat. Gagnef som Erika spelar i kom tvåa. Och vet ni vad? Idag kan jag äntligen efter två månader sitta vid datorn i mitt rum. Alla mina kära bilder var med stort TYVÄRR som bortblåsta från datorn. Hädan efter ska jag alltid spara bilderna på annat minne. 






RSS 2.0