Rock´n roll baby

Helgen har gått fort som vanligt. Gårdagen började med att kika på Pärlan (second hand) och där hittade jag en  porslinssko som snart ska pryda min lägenhet. Därefter fortsatte jag och älskling till Säter för en fika som jag tyvärr inte kunde njuta av pga. att jag inte känner någon smak för tillfället. Det visade sig att Erika och Anders som precis hade sprungit en halvmara var kvar där, så vi åkte till dem en sväng. Där såg jag min pappa springa i mål efter en mara. På något sätt så blev jag glad samtidigt som gråten satt sig i halsen. Jag hade inte sett han på ett år. Funderade på att gå och säga hej och ge han en kram, men den känslan slog jag sedan bort.

Väl "hemma" igen gjorde vi oss i ordning för kvällens festligheter. Ninas tjugoårsfest stog på schemat. Den här helgen var temat Rock. Trevlig kväll som tyvärr spårade lite. Vi åkte "hem" ganska tidigt. Under den sträckan så hände en sak. Ångest! ledsen! arg! förtvivlad! Ja vad fan blir man inte!?







this is it!


Dille

Jag har fått dille på den här grymma låten. "They don´t care about us". Love it! Imorgon ska vi fira kära Nina som blev tjugo i måndags. Rock står för kvällens tema. Får se vad jag hittar i garderoben.





So Cute




Små saker som denna uppskattas att få.


Hallå!?

Just nu sitter jag och retar mig på att det inte kan hända något på tunabyggens hemsida. Kan man inte bara få en lägenhet så att man kan flytta och få sitt eget hem? Det retar mig också att jag sitter här och saknar min mamma och bror. För er som inte vet så har jag tagit mina kläder och förflyttat mig till en annan plats för tillfället.. Skönt med jobb 6-16 idag. Då mår man bra. 



Jomenvisst

Födelsedagspresent till idag tjugo-åriga Nina avklarat. Första mjukglassen med viol/saltlakritsströssel för i år och sedan pommesfrites. I flera veckor har jag längtat efter salta pommes och idag fick jag dem. Mumma! Mer sådant kanske behövs för just nu känner jag mig tanig. Att ha varit sjuk och mått dåligt har tydligen bidragit till att lilla jag har krympt ytterligare lite lite grann. Inte bra någonstans.



James Bond

Igår var jag och min karl på inflyttningsfest hos min kära syster och hennes sambo. Det var en otroligt trevlig kväll! Temat på festen var "James Bond". Ganska vardagliga kläder med andra ord. En krogrunda blev det senare också. Jag hade inte varit ute på tre månader. Skäms på mig! ;D Idag vid maten fick vi frågan om varför mattan i badrummet låg helt ihopknölad, så det kan ni ju fundera på mina vänner.. Pinsam stämning blev det i alla fall.



Oh happy day!

De senaste dagarna har jag känt mig lycklig efter svackan som jag har haft en längre tid nu. Jag är så otoligt besviken på vissa saker i mitt liv, men nu har jag och baby planer som bidrar till att jag känner mig lycklig och stark. Det har varit underbart väder. Jag har sett min första tussilago. Jag har vaknat till fågelkvitter. Dessutom är det så underbart att kunna ta promenader och höra ljudet från livliga bäckar. Imorse var vi och kollade på en lägenhet. Den kändes rätt. Vi får se vad som händer med det. Hej så länge!



You belong to me


Ha en trevlig påsk


Dator

Javisst, plötsligt samlade jag mig och tog steget mot att bli några tusingar fattigare. Nu sitter jag här med min nya dator. Jag är nöjd! Imorgon ska vi på dop. Eriks lilla släkting som ska döpas.


RSS 2.0