Humor

Dagarna flyter in i varandra liksom. Lördag som måndag och Torsdag som Söndag. Idag har jag i alla fall varit duktig. Riktigt duktig. Ska lägga mig nu med tanke på att jag ska pina mig upp ur sängen tidigt imorgon för en löptur. Måste rensa hjärnan. Tänker på tok för mycket.



En mycket nöjd Jesper och en mindre nöjd Simpson. Stackars kisse ;)


Morgonkänslan

Tänk om jag hade vetat hur det skulle bli att vara vuxen i min tillfälliga värld. Då hade jag fortsatt att vara ett litet barn.



Bruno Banani

Klart ett av de skönaste namnen i parfymväg.. Idag har jag ätit Thai med några av mina kära vänner. En snabbis tyvärr, men alltid lika kul att ses. Ska inte bli långvarig här, för jag ska nämligen ta bilen vidare mot min baby. Kanske ta oss igenom en film tillsammans? Vi får väl se.



Hej hopp.


Kungen

Sitter här och pepprar Kungen av Danmark. Har haft en kärlek till dessa tabletter sedan jag var liten, och visst är de fortfarande lika goda! Mitt humör har varit på botten den här veckan. Idag däremot så vaknade jag och kände mig happy. Får hoppas att saker och ting ordnar upp sig helt enkelt. Går ju inte att ge upp hoppet om en sak, för då lyckas man aldrig. Det har jag insett vid det här laget. 




Lite löpning tänker jag pricka in nu.


Sex


Javisst sötnos!


Friidrottsdag

Har spenderat dagen i Mora med att kika på när lille Jeppe har tävlat i friidrott. Mycket skratt vill jag lova att det blev när de små knoddarna utförde sina grenar. Så små och invävda i sin egen lilla värld. Fick även flashbacks sedan man själv var mindre och höll på med friidrott.. Våran så väl inplanerade morgondag sket sig. Varför blev man ens förvånad?



Nu ska bitterfi**iga jag kila över till kära grannen


STHLM

Har tillbringat min helg i Stockholm med mina tjejer. Bilade dit för att träffa våran Linda som nyligen har flyttat. Blev shopping, utgång och god mat. Självklart massor av skitsnack! Galet skönt att träffas igen och galet trevlig helg. För tillfället håller jag på att städa mitt otroligt stökiga rum som alltid tycks vändas upp och ner sekunderna efter att jag har plockat ihop allt. Trök! Senare kommer baby till mig.




RSS 2.0