2007

Vaknat upp hos Nina idag. Kan inte fatta att ett helt år har gått, för min hjärna hinner inte ens med tiden. Går egentligen för fort! Skulle jag nämna något som säger hur mitt år 2007 har varit så är det lärorikt. Har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och om andra under detta år. Har varit stunder som man bara har velat explodera av lycka, medan jag i andra stunden har velat komma långt ifrån den plats jag befinner mig på. Har även lärt mig av mina misstag jag har gjort. Misstag som jag inte har ångrat att jag har gjort nu efterhand. För dom har bara varit till nytta! Känns på något sätt som att man ser saker klarare. Finns däremot tråkiga saker som hänt under året som bara inte går att göra något åt. Oavsett hur mycket jag bara vill det. Men det är ju också något som tillhör livet tyvärr. Annars skulle man ju aldrig se de ljusa stunderna. Årets mest roligaste har trots allt varit min och saras lilla resa till Alanya nu i höst. Är värt att minnas vill jag lova. ;D Får se till att det blir en till sådan nu i sommar!
Andra som har tillhört mitt liv som vanligt är mina Gagneftjejer Nina, LinnLinda Förrut trodde man att det kanske inte skulle bli lika som förrut när man hade olika skolor osv. men det håller sig så att säga. haha.
Har även haft många skratt med nötterna i klassen. Och måste faktist erkänna att jag känner mer för fler nu än jag gjort förrut.

så har år 2007  även bjudit på många roliga fester...








 

Endast en liten del av mitt 2007 Finns många andra personer som har vart och är inblandade i det. :)

Nu hoppas jag på ett mycket mycker bra 2008! Och hoppas ni får ett trevligt nyår.

Fredag

Veckan har gått så fort. Bara en kvar nu. Men i och för sig har man det roligaste framför sig :) Sitter hemma hos Linn just nu. Väntar på att hennes seeega pojke ska komma. Sen ska vi ut med bilen på en liten spöktur i borlänge. Scary! haha.

Hejs!

Juldagen

Ja, då var det juldagen, eller tror jag att det heter. Kan nämligen fortfarande inte var juldagarna heter. kanske dags att lära sig ;D. Gårdagen var hur som helst riktigt trevlig. Men tycker dock att jul är en aning överdriven. Visst, är jättekul och jättemysigt. Men denna jäkla stress till att man ska köpa än det ena än det andra. Känns som ju äldre man blir ju mindre betydelse har det om man får paket eller inte. Skulle tycka det var minst lika mysigt om man bara åt julmat! Så kan lova att jag är riktigt nöjd med det som jag fick i alla fall. Bland annat en boxningssäck som som då var det enda jag önskade mig. haha. Så hädan efter får man passa sig för att hamna i slagsmål med mig.


Och ikväll ska jag umgås med tjejerna här ifrån. För, det är ju trots allt ett år kvar tills man själv kan njuta fullt ut av Juldagen genom att gå ut som de flesta över 18 gör. Det blir att längta tills dess. Bara att hoppas tiden går riktigt fort tills man fyller 18. :D

Bye bye!


Dan före Dan

Jag känner mig så himla osocial just nu. Har bara kastat bort den här helgen på ingenting. Eller jo bakat osv. Träffat Linn lite. Annars absolut ingenting. Men, har ju inte varit helt fel heller. Har ju ett helt lov framför mig att utnyttja. Häärligt vill jag lova! Tänk imorgon är dagen som alla ser fram emot. JUL. Kan inte förstå att vi redan är här. Har gått så sjukt fort. Är redan en månad sen vi var på Lasse, men känns som igår. Hur som helst ska det bli jättemysigt med Jul. Mormor kom nyss hit, sen väntar man på alla andra i morgon. Plus att syrran också kommer hem. Så det ska bli kul att träffa henne lite längre än bara ngn timme som det oftast brukar bli. Antar att det blir lite bingolotto kväll idag. Har blivit lite av en vana. Kan dock vara lite långtråkigt enligt mig. Men, som sagt traditioner bryter man inte så ofta på. :)

Nej, nu ska jag upp och njuta av mina goda bullar. (hmm får vi hoppas i alla fall) haha.

Bättre sent än aldrig

Ja, visst blir man lagomt förkyld till jul. Klarat sig fint hela halvåret sen skolan börja så nu kommer det. Jaja förkylning är ju inte hela världen så att säga. :) Idag är en perfekt dag för att just inte göra någonting. Är fredag, men för mig känns det helt klart som en lördag. Så blev riktigt glad igår när jag tog fram gitarren, vilket jag inte gjort på länge tyvärr. Sökte på internet och hittade everything burns med Anastacia (text och accord). Vilken var en låt som jag och Linda mer än gärna ville hitta i 9an då man var ett litet musikfreak. Men bättre sent än aldrig, eller hur.



Hejdå, och ha en trevlig dag.

Lov

Ja äntligen lov. Sitter inte helt fel just nu. Men, jag börjar bli halv krasslig. Sitter och snorar här för mej själv. inte kul. ;D Men ikväll blir det att umgås med Nina och Linn. Känns som det var ett tag sen faktikst, även om det kanske inte var det. Är så van att alltid vará med dom på helgerna osv. Men så blir det ju när alla har en pojkvän vid sin sida förrutom jag. Men inte mår jag sämre för det. Annars är jag så fruktansvär festsugen just nu. Förstår inte. Får väl försöka dansa ur mig den känslan själv då. För festa idag blir ju inte av.

Nu ska jag dricka lite kaffe (som då består av nästan hela mjök och några droppar kaffe) så hejdå då.

ingen buss och ingen mat

Suck. Sitter i skolan och vill bara  hem. Men som sagt. Behöver man åka buss dit jag bor så får man lov att vänta tills halv 6. Vilket suger. Hungrig är jag också och finns inget ätbart i maskinen så då får man svälta. Lika bra att sätta sig och skriva det sista arbetena då under tiden. Vilket jag verkligen inte har lust med just nu.
Tänk om någon bara kunde komma med en kycklinghamburgare eller något annat gott. Då kanske humöret blir lite bättre. För det har det vart hela dan. Tills nu.. haha på tal om hamburgare. Det vattnas i munnen på mej. .

Jag vill.

Efter att ha pratat med Sara igår, och vart i skolan idag då vi setat och kollat på resor. Så har jag helt plötsligt fått sånt jäkla sug efter att åka utomlands. Och inget blir ju bättre av att det är så kallt. Nej, nu ska man bara försöka komma på ett riktigt bra projektarbete så har man så gått som en resa klar sen. Men iof det blir ju nästa år. Men då har man något att se fram emot. Vill bara till solen! eller ja, efter nyår då ;D
Synd att man har så dålig fantasi. Det enda land jag kan komma på är som ett paradis är ju Thailand. Så får se vad för bra som vi kommer fram till sen då. För har man chansen, och att dessutom få resan gratis så tvekar jag inte en sekund. Även om det gäller att behålla lite diceplin till skolarbete.

         image74

Jag som blond

Tack vare Lisa fick jag möjligheten att se hur "jag brunetten själv" ser ut i blont hår.

image64image65

image66image68

haha, ja det är ju bara att välja själv om det är ett enda ris eller en ros. Men, helt allvarligt. Jag är väldigt sugen på lite mer ljusa slingor i alla fall. Vilket jag helt säkert också kommer göra snart.

Godnatt!

Sköna dag

Jag är så otroligt glad. Så underbart skönt att vakna upp och inte känna att det är en pina att gå upp. Var ju ett tag sen jag sist kände så. Men nu är det snart jul vilket innebär lov. Tänk bara 2 dagar kvar. Sen ska jag bara njuta varje dag av lovet. Jul och nyår.  Det enda jag saknar just nu är snö! mycket, mycket snö vill jag ha. Inte en grön jul som förra året. usch var ingen höjdare. Lite av julkänslan saknas då. Känns också som en lättnad att bli av med allt jobb nu innan lov. bara finslipning kvar sen kan det skickas in i boxen som alltid annars, och sen vänta på att få en röd flagga där. ;D

Nej, nu ska jag försöka ta tag i mitt otroligt stökiga rum. Vore ha en egen städerska som fick göra sånt. Men ändå. Skulle inte vilja ha någon annan rotandes bland mina kläder. .


Kallt

Sitter nere i mitt rum i källaren, inlindad i en pläd. Är så sjukt kallt här. Och kallt ute. Men, gårdagen på banken var helt enkelt ur kul, även om man känner sig som en seg kossa på Fredagar. haha, men det tillhör ju en del av livet. Käkade god mat, och de hade faktiskt bland de godaste stripes jag någonsin ätit. mumma vill jag lova. Och jag är lite avundsjuk på att Linn är så lättpåverkad. Alltid billig fylla liksom. haha.
Och idag blev det en sväng med syrran på stan. Letade lite juklappar. Eller de sista så att säga.  Men, var så mycket folk så humöret och tålamodet sjönk på en gång. .

image60

Trevig kväll! Själv blir det  hemmamysa med lille Jeppe. Har lovat att ta hand om honom medan de andra är på julbord.

Sköna Helg

Då sitter man i skolan och det är Fredag. Så underbart skönt! Vore egentligen göra lite nytta. Har massa arbeten som ska vara klara innan jul. *suck* för det. Ska se till att göra klart det så jag kan gå till syrran sen. Ska ut och äta med tjejerna ikväll så blir närmare då. Plus att jag får umgås med henne lite också. Allt för sällan nu när man inte har henne i samma hus längre.. Men desto mer ser man ju fram emot att se henne. Mindre slagsmål liksom. haha, ja inte riktigt då.



Trevlig helg på er.

Lucia

Då var det 13e December igen då. Är så mysigt med Lucia. Men är så besviken att jag inte slutade tidigare och kunde se min lilla going när han gick med i Lucia tåget. Han var tomtenisse. Så otroligt söt! Har vart en skön dag. Känt mig glad trots allt. Men, så fort jag blir själv kommer den där känslan krypandes igen. Känns så förjäkligt. Ska bli så otroligt skönt med helg. Ska sova lääänge!





godnatt då, eller snart i alla fall...

Årets första

Årets första lussekatt. Den smakade gott vill jag lova. Alldeles nybakad och lagomt varm. Var inte så förtjust i dom förrut. Har för det mesta föredragit hårda kakor, men nu har jag börjat blivit en tjej som föredrar mjuka saker. Ja detta lät ju lite stört. För det är klart en tjej föredrar hårda saker egentligen! Om man talar om annat. haha
image52
Godnatt.

Kärleksdag

Då var det onsdag, vilket innebär att det är kärleksdag på min skola. Olika aktiviteter man kunde välja mellan, och jag valde så klart Linas kvällsdagbok. Den var ju lite kul,  alla har ju vart där. Även om det kanske har varit mindre pinsamt för en själv. ;D

image51Eller vad tycker ni som sett den?

Nu ska jag greja lite, med Evy vid min sida och Lasse på hög volym.

Tisdag

Den här morgonen ville jag bara dra täcket över huvudet och sova vidare då klockan ringde. Vilket jag också gjorde i en timme då jag insåg att täcket inte gömmer mig från verkligheten. Linn körde en riktigt rolig parodi av mig idag i alla fall. Hur jag ser ut när jag kommer in i vårat rum på morgonen. var värt att se. Har även gjort min första vurpa på grund av hal jäkla is.. Helt plötsligt fanns en snöhög vid mina fötter, och vips var man på marken. Och inte när som helst utan framför bussen. Var ju lite komiskt! ;D

image50  Over - knee strumpor. är så otroligt sött, oskyldigt och busigt!

Det kan gå snett aldeles för fort

Jag är trött. har haft svårt att sova. Är chockad, arg och ledsen. Har insett hur fort något kan ske och hur fel saker bara kan bli. Och att det kan hända vem som helst. Hade jag vetat att detta skulle ske då jag sist träffade han, hade jag tagit till vara på det. Men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden och tur är det. Jag skulle inte vilja veta. Förstår inte varför världen ska vara så orättvis och grym. Vad är det som bestämmer egentligen? Om jag blev och känna så som jag gör nu så lider jag verkligen med familjen. För det enda jag kan säga är att det var en av de finaste människor jag träffat. Så otroligt fin syn på livet!

image48


Ännu en helg slut

Nu var helgen slut igen då. Tog slut lika fort som den kom. Och igår blev det lite film mys framför TV,n med Sandra och Emil. Var trevligt. För sällan man träffar dom två. Men, men. Ska försöka plugga in lite Psykologi nu, men svårt att förstå. Har inte riktigt kommit in i det tänkande. Så van med de vanliga kurserna. Matte, svenska, engelska osv..

Undra om denna man är lika knäpp in real life? ;) haha


Livets goda saker

Egentligen är det tragiskt vad många det är som har anorexia mer eller mindre. Visst, jag tycker det är viktigt vad man stoppar i sig. För inte skulle jag vilja leva på McD och pizza en hel vecka. Det är inte jag. Men däremot tycker jag inte att det gör något att äta onyttigt då och då. Är ju gott. Egentligen tragiskt hur lätt det är att bli påverkad, och allra helst bland kändisarna. Var och en ser ju ut som ett gående skelett och inte fan är det vackert. Menar inte att det är snyggare med "stora" människor. Jag själv är ju smal och har alltid vart. Men ett mänskligt hull, mer eller mindre är väl ändå snyggare. Eller hull och hull. Mänskliga former. Jag skulle i alla fall inte vilja ha ett benrangel i sängen. Eller vem vill egentligen? Börjar bara bli trött på det. Man lever ju bara en gång. Så varför inte njuta av det goda medan man lever.


image46

Äntligen Fredag

Äntligen Fredag. Inte långt kvar till jul heller. Bara 2 veckor nästan. Men vart tar snön vägen? regnar ju bara. Snö till jul, annars ingen riktig jul. Har vart en skön dag. Men utan nytta. Till skolan och käkade, sen lite hockey med Evy. haha dom var som bambi på hal is. Vissa i alla fall. ;D Och så film. Och snart blir det dags att laga lite mat (tacopaj)  med nina och Linn, och se på idol. Mig kvittar vem som vinner. För den jag hade velat se i final var ju trots allt någon annan.

Trevlig kväll.


Något att avreagera sig på

Finns bara en sak som önskas just nu. Något som jag ska avreagera min ilska på när det behövs, och som jag ständigt kommer att slå på.  En boxningssäck, är min högsta önskan. Så får se om man kanske får något sådant till jul då. Kan ju alltid hoppas i alla fall. (Hur som helst ska jag bara ha en)  :)

image45
Finns för 899 kronor på stadium.

Rött = hett

Finns inget hetare än röda underkläder enligt mig. Eller hur?  Varit på jakt efter en röd spets BH länge, och nu har jag äntligen hittat den. Eller vet i alla fall var den finns :D  (inte den på bilden)

image43image44
Nu blir det natt för mej. Inte ens en bomb kommer väcka mej. Eller nästan inte i alla fall. Är så grymt trött.

Så natti då. ;D


Äcklad av svin

Man kan ju ta det som man vill. Svin är ju olika från person till person. Men satt på bussen idag och tänkta på vad fruktansvärt äcklig den var. Skräp på golvet, klotter överallt i sätena och till råga på allt när jag vänder mig och kollar på rutan (var jag nästan hade ryggen lutad mot) så är det en plopp intryckt i rutan och breve en gurka från McD eller något. Helt allvarligt. Hur blir vissa uppfostrade egentligen? Visst småbus och grejer tycker väl vem som helst har varit kul i sin uppväxt, men när man börjar skita ner så att andra blir äcklade kan man ju undra hur pass mycket vett man har. Fattar inte vad man nu får ut av att rita ett hakkors i sätet. Precis som att någon av de mörka svenska medborgarna skulle ta åt sig. eller att någon skulle ringa en som ristat in sitt telefonnummer. Hallå? det finns faktiskt något som heter uppförande. Och de förräldrar som har misslyckat med något så enkelt som att lära sina barn hyfs är väl troligen av samma skrot och korn, eller så är helt enkelt snorungen för inkompitent för att kunna fatta något. Helt allvarligt, folk utan respekt. Svin helt enkelt. Dom äcklar mig.


Ett gott skratt från min sida


Sitter i skolan. De andra har lektion. Försöker göra engelska, men går ju som sagt inget vidare med det när man är själv. ;D men försöka är ju alltid något.

 säger bara haha!

orka?

Vet inte vad man ska skriva. Har inget vettigt att säga just nu. Är trött och riktigt jäkla bitter idag. Blir också trött på att läsa andras bloggar. Folk verkar inte ha bättre för sig än att klanka ner och störa sig på andra. Visst, finns en hel del i denna värld som jag också stör mig till 1000 på. Men när det gäller en liten jäkla blogg. Varför ens bry sig om man stör sig. Varför ens lämna en spydlig komentar. Är det inte bara bättre att hålla fingrarna i styr och skita i att skriva ngt kränkande? Eller hur som helst. låt världens alla monster tycka,tänka och vara precis som dom vill. Börjar bli trött på att bry mig om andras liv hit och dit. Oavsett om de har mer eller mindre att komma och glänsa med, så är det ändå alltid en liten ensam stackare bakom klädseln. Jag kanske inte är fattigare för att jag inte har råd eller får allt jag vill ha. Jag kanske till och med är rikare.



RSS 2.0