I fell in to a burning ring of fire

Sitter här och njuter av glass med jordgubbar och maränger. Mer än perfekt eftersom att halsen började må lite halvkasst igår. Hoppas man inte börjar bli sjuk nu bara med tanke på att det är peace and love veckan som kommer. Med en täppt näsa och en seg kropp. Jag ska bara inte bli sjuk!!! Har tillbringat min natt och tidigare delen av dagen med min underbaring Jenny och sen blev det jobb för oss båda..

I fell in to a burning ring of fire..
I went down down down and the flames went higher..
And it burns burns burns. .
The ring of fire..

Så känns dagarna för mig just nu.. Upp och ner. Därför är det skönt att jobba för då blir jag helt enkelt bara glad. Alla härliga människor jag är omgiven av.. Ikväll blir det sängen tidigt. 


                
Helt allvarligt en av dom värsta dagarna i mitt liv. Midsommar började åt helvete men slutade i alla fall lite bättre med mina underbara vänner.. Allt släcks trots allt inte med lite dricka och bra sällskap. Så är det bara..

Kraam!


Beslutsångest?

Fan jag hatar verkligen att besluta något.. Hatar, hatar hatar. Och vet ni varför? För jag har alltid sådan beslutsångest. Val ska vara solklara men det tycks dom aldrig vara för mig.. Nu har jag tydligen bestämt mig för att inte åka. Men just därför måste jag också såra en människa. En fin sådan. Och att såra någon är inte vad jag vill i första taget. Egentligen vill jag helt klart iväg.. Vissa saker säger däremot nej från min sida.

Idag stog helt plötsligt en Jonna framför mig i kassan. Hon hade fått körkort nu. Riktigt kul! Flera som klarat det nu mot slutet. Det får mig att tänka på att det snart är min tur. För körtkortet måste jag helt enkelt ha så fint i min hand så fort som möjligt. Imorgon får jag och mamsen ta tag i det hela...

Kraam!

När katten är borta så dansar råttorna på bordet

Det är precis vad jag har gjort en veckan.. ungefär i alla fall haha

Nu är man inte i ett tomt hus längre. Familjen hemma från semester. Ganska tråkigt om jag ska vara ärlig, eftersom att jag längtar så sjukt mycket tills jag har mitt eget lilla krypin. Men Sverige matchen igår, var ju precis en sån där match man älskar att se. Spännande helt enkelt. Men vad F*N händer när det är 2 minuter kvar? Jo Spaninen får in ett mål. Sveriges försvar är ruggigt dåligt tycker jag.. Men ett poäng tyckte jag ändå att vi förtjänade.. Usch, kände mig så ruggigt trött när jag jobbade och nu när man väl är hemma känns det som man precis har vaknat. lustigt. Men inte konstigt när man redan har hunnit vänt på dygnet lite. Svårt att somna i tid när man ligger med 2 tjattrande tjejer.. :D

 Söta, söta sommarklänning..

Kraam!



En kväll fylld av fotboll

Sitter i mina underbara mjukisbyxor och just nu känns allt bara så bra. Men jag stör mig på en fluga som irrar runt mitt huvud. Hatar flugor under sommaren. ;D Ikväll blir det hur som helst FOTBOLL vill jag lova. Sverige-Spanien. Och självklart hoppas man på en vinst även idag! Tänk att vara en av publiken. Sitta där och bara njuta av stämningen( lite smått avis på dom man känner som är där.). Istället får man njuta av fotbollen framför Linns TV.. Inte helt fel det heller..

Nej nu blir det inge mer dator utan säger bara SVERIGE, SVERIGE, SVERIGE. För en gångs skull är det inte fel att hurra för sitt eget land. Men varför skulle det vara det annars?

Kraam!

Sommarlov och planer

Jag känner mig så sjukt lättad men ändå nervös. Men varför? Lättad för att man har SOMMARLOV trots veckor fyllda med jobb. Men, nervös inför semesterplanerna. Vi har hittat riktigt billiga flygstolar till Monte Gordo mellan den 5-16 Juli. Måste först se om Erika kan byta två shift. Det får vi reda på imorgon. Hoppas, Hoppas!! Vill även åka igen med Sara till Alanya. Var ju det som var planerat och allt, men sen kom det där. Lite skillnad på pris också, och kan inte säga att plånboken känns fet just nu.. Peace and Love har skitit sig totalt eftersom att jag jobbar länge varje dag. Känner för att sälja biljetten just nu och använda dom pengarna under resan istället. Jag som har längtat så mycket och så slutar det så här. Nästa år däremot ska jag inte lyfta ett finger i jobbväg, utan då ska jag också njuta av bra musik och den där festivalkänslan under p&l.. LOVE IT!!

 Snart igen??

Myspys ikväll. Ska snart ut och springa med Linn. Har legat aldeles för länge på latsidan de senaste veckorna. Förrästen så klarade Evy körkortet idag så GRATTIS till henne!! :) Avundsjuk det blir man

Kraam!

Hemma i vardagen igen

Oj, Det var inte igår jag skrev ett blogginlägg. Ska försöka bli ändrning på det nu. Har helt enkelt varit för fint väder för att dega framför datorn och dessutom har jag haft fullt upp. HEMMA IGEN är jag i alla fall *tyvärr*. Vilken underbar vecka jag och Erika hade. Precis som vi hade tänkt. Sena nätter och mycket dricka. Har aldrig druckit så jäkla mycket öl i hela mitt liv. Ett stort 1l ölglas som blev påfyllt lika snabbt som det tog slut. Bra sätt att tjäna pengar på.. San Fransisco får stå för det godaste på ett ställe som blev mitt och Erikas Favorit. Två urgulliga kusiner som ägde det plus att vi träffade Holländare där. Penssionärer är ju trots allt mycket roligare ibland. Hur som helst, jag blev lite halvkär i Monte Gordo. Plus att Karlis finns där. Finns inte många människor som han. UNDERBAR helt enkelt. Just därför känner jag att jag måste till Portugal igen. Kanske i början av Juli vid semestern eller iväg med Sara till Alanya? Bestämma mig måste jag göra snart iaf. Synd att hon som har hand om pengarna osv inte är hemma. Resten av Familjen är i Paris. Riktigt skönt att komma hem själv och bara göra precis vad man känner. Hög musik och vara sådär lite slarvig helt enkelt. Blir ju också mycket bättre när man snart har sommarlov!! Som jag har längtat... 


                                 


Och SVERIGE VANN. Lyfter upp mitt humör lite. Fan jag är less..

Kraam!


RSS 2.0