Tummen upp för Twilight

Såg på den första filmen här om dagen. Från början trodde jag att det skulle vara en riktigt dålig film, men efter att ha sett trailern på den nya filmen så ville jag verkligen se den första. Blev som besatt! Skulle kunna se den flera gånger till. Nu ser jag fram emot att se den nya (Twilight, New Moon) som precis har börjat att visas på bio. Edward i filmen är galet lik en jag känner.. Hot hot!

/ E.

Katt försvunnen

Familjens älsklingskisse är försvunnen vilket han annars aldrig är. Känns så jäkla surt, för en mer speciell katt får man leta efter.




:(


Nobody´s perfect

Har tröttnat på min bloggdesign så var tvungen att snabbt ändra den. Första dagen på jobbet idag. Gått bra än så länge. Det tråkiga är att man alltid är så rädd för att göra fel eller att göra bort sig. Men vad betyder egentligen detta? Alla är nya någon gång och alla gör fel. Det är ju ändå "misstagen" som man lär sig mest av. Hur som helst. Tror faktiskt att jag har blivit lite bättre på det där med att vara rädd för att  göra fel i livet. Nobody´s perfect! Sitter och snorar här vid datorn och ska försöka komma i sängen så snart som möjligt då jag börjar klockan sju imorgon. Men, innan dess måste jag packa en väska (*suck* jag som har så svårt att veta vad jag ska packa ner). 



Sjukt hur mycket man kan längta till någons famn.


Second hand och jobb

Nyss hemkommen från lite second hand shopping. Har i alla fall lyckats inhandlat en ny väska till min lilla samling. Tycker det är så kul när man kan hitta något fint till ett billigt pris. Love it! Saker och ting börjar reda ut sig för mig. På torsdag ska jag jobba och det går inte ens att beskriva hur otroligt skönt det känns. Som vanligt så lyckas jag alltid på något vis gå och bli klen i samma veva som något viktigt och roligt händer. Har en svidande hals och en kropp som gör ont. Typiskt, så jäkla typiskt! Snart ska jag och baby hem till hans syster och hennes sambo och äta tacos och disskutera lite..

Hej hopp :)


Doris

Jag är såå trött. Det tar på krafterna att gå upp i tid för en gång skull. Har varit in med min lilla pärla (Doris som jag kallar den) för en ombesiktning. Tur nog så gick bilen igenom. Helgen har bara varit bra. Har bland annat firat Linn som fyllde nitton. Blev en trevlig kväll. Fick nyss ett samtal. Får se vad det kan leda till..



VI

Linn fick testa på att vara längst för en gång skull
En Jonna och en Sara



Bio soon

Har nyss ätit god mat. Fläskfilè, potatisklyftor och beasås. Min lilla mage är mätter. Sitter i Eriks knä och vi ska snart bege oss in till stan för att se på bio. Flickan som lekte med elden blir det.

Trevlig kväll på er.


Curly Elina

Snön faller här utanför. Kul för vissa, men tråkigt för mig som verkligen inte tycker om snön och kylan. Det enda jag ser fram emot är december månad. Den är så mysig! Här om dagen var jag och färgade håret. Ljusa slingor blev det. En aning ljusare än vad jag hade tänkt mig från början dock. När jag får förfrågan vad en frisör ska göra med mitt hår (efter klippning, färgning) så händer det någon gång att jag säger att de får göra vad de vill. Resultatet blir alltid lika. De försöker krama fram varenda liten ynka lock som finns i min peruk. Idag kom min efterlängtade jacka hem, då blev jag lite glader.



RSS 2.0