Elite

Hotellövernattning i Västerås med älskling. Firande av Linda som har fyllt tjugo. Planering av Asienresan. Det var min helg det. Vid planering av resan så kom vi fram till att vi börjar i Thailand sedan vidare till Vietnam och sist men inte minst så blir det Bali. Detta kan inte bli annat än grymt!






Kanon helg!


Just nu

Är det matlagning som gäller för min del. Kyckling med grönsaker, cocos mjölk, nudlar och nötter. Till det årets första glas av julmust. Hoppas på att min kvällspartner tycker det blir bra. Han sitter för tillfället inne vid TVn. Detta var tänkt som en liten överaskning, men då fick han smita hem tidigare från jobbet och jag var sen hem. Typiskt!





säg ingenting till mig

Vaknade med världens sämsta sinnestämning när klockan ringde imorse. Var mitt i en dröm där det visade sig att min älskling var otrogen och intresserad av någon annan. Han höll precis på att förklara sig när min mobils hemska (ja verkligen hemska) vibrator trängde sig in i mina öron och så var det dags för en ny dag. Linn ringde för ett litet tag sedan och undrade om jag var på att ändra dagens planer. Hemmakväll eller utgång?



surprise



En fin bukett väntade på bordet när jag kom hem.


inaktiv

Känner mig inte speciellt aktiv med mitt bloggande. Kanske på grund av ett för tillfället inte så händelserikt liv. Tog med mig Erik ut på en fika idag. Älskar chai latte den här årstiden! Vi planerar lite om nästa helg då vi ska bo på hotell. Förmodligen blir det i Örebro. Det här är något vi behöver efter den uppförsbacke vi har och befinner oss i just nu. Ser fram emot massa mys och kärlek.. Ifall ni ville veta så gör min svank så fruktansvärt ont. Känns galet bra när man lyfter grejer hela dagarna. Eller inte!






Helg




RSS 2.0