Kul

Att jag ska behöva avstå saker på grund av en pappa som det antagligen saknas något i huvudet på. Förlåt, men det förtjänar han att jag skriver öppet om. Hur många gånger har man inte känt saknad? Hur många gånger har man inte känt besvikelse? Åt helvete med skitstövlar. Jag kommer antagligen tänka 100 gånger om innan jag skaffar en knodd, för jag vill inte göra samma misstag och skaffa barn med just en skitstövel.

Trevlig kväll.

One love




Potatisgratäng och kött väntar på mig samtidigt som Bob Marley spelas. Jag har en speciell kärlek till reggae. Underbart! Senare blir det mys med mina tjejer.

Dessa vardagsmönster

Gårdagen var mysig. Vi åt tacos och drack lite vin, och minuterna innan affären stängde så kom vi på att vi ville ha kladdkaka. Sjukt god! Jag sover oftast inte borta på vardagar och de ser oftast likadana ut, vilket är tråkigt. Ska börja bryta mitt vardagsmönster lite så kanske plugg och allting blir lite roligare. Idag var jag till skolan första dagen för den här veckan och vad får jag för det? En ond mage och en fryssen Elina.





Jag kommer gå som en senil kärring om några år och rabbla om och om igen. (- PLUGG, PLUGG)
Visst ja. Plugg är det som gäller

Bad dreams

Usch, inatt drömde jag något hemskt. Vaknade med sådan ångest och sedan slog det mig vad det egentligen var som hade gett utbrott till det. Jag drömde att min kära Ninis tog livet av sig. Tur att det bara var en dröm!




Ibland kan man ju inte hjälpa att tankarna försvinner åt andra håll..
  Ska snart bege mig in till stan för att äta lite Tacos och ligga och tjattra halva natten

Lite av helgen








Tatuering

Jag hade tänkt att slänga upp lite bilder från helgen, men klantig som jag är så glömde jag kameran i Lördags och Nina glömde ta med den idag. Så, det får bli imorgon istället. Nu är jag allvarligt sugen på en tatuering. Det har jag varit i över ett år nu. En med text men problemet är ju  vad det ska stå!? Jag tillhör en av dom som inte vill rista in något i huden som saknar betydelse.

Natti Natti

Enrique Murciano

Får nog stå för lite av min mansdröm. Vi ska inte ens tala om rösten. Gissa om man smälter?
Jag smälter!



Kroppen skriker efter sömn

Usch, gårdagen tog kål på mig. Det var galet kul på krogen men de där bildresorna hem ställer till det för mig ibland. Hädan efter lovar jag att inte dricka en droppe alkohol på väldigt länge (iof så dyker det ju upp saker som inte går att missa;S). Istället ska jag försöka sova ordentligt, äta ordentligt, träna ordentligt och gå in för skolan. På tal om den där skolan. Jag har ett torn av plugg att göra just nu. Men nej tack! Det där tornet tänker jag skita i idag.

Ge mig istället lite salta chips och en bra film..

Partysugen

Har jobbat idag, men nu är jag hemma och har precis ätit lite. Usch, så svårt att få i sig mat när det har gått lång tid mellan målen. Snart kommer Linn över och vi ska fixa oss lite. Sen blir det att åka vidare till Linda. Trots det tråkiga vädret så är jag sjukt partysugen!

Trevlig kväll!


Fredag 23/1






D
å var man hemma igen. Usch, vilken stad Ludvika är att köra i. Fattar noll av trafikreglerna. Men tur nog så gick det bra. Jag och Erika var och hälsade på mormor i några timmar. Var riktigt mysigt! Åt lite, fikade semla (kommer aldrig lära mig att tycka om!) och spelade så klart lite skippo. Mormors specialitet..

Med en helg framför sig

Ledig dag. Så jag ska snart bege mig in till stan för att hämta upp Erika och sedan vidare till Ludvika. Måste skynda mig att fixa det sista så jag kan ta bilen på en gång Pierre kommer. Vilket är väldigt snart.


Glassbakelse




Ibland när man kommer hem så möts man av trevliga överraskningar. Mina kära mamma hade nämligen köpt mina älskade glassbakelser. MUMS så sjukt goda! Kan behövas när man har gått en hel vecka och tyckt att allt känns pest och pina. Men, nu är jag på bättre humör. Sitter till och med och sjunger med till my boy lollipop i min ensamhet. Fin fint helt enkelt! ;D Köpte även ett par nya pumps idag (enkla svarta). Jag får aldrig nog av skor..

You belong to me

Fly the ocean in a silver plane. Se the djungle when it´s wet with rain (Lifehouse). Det är ju precis vad vi ska göra! ;D Jag ser fram emot att komma bort härifrån. Se något nytt, träffa nytt folk, jobba och bara leva livet. Oberoande av någon annan..



Jenny är min drog som jag beroende av. Och nu väntar jag på att du ska ringa. Så ring, ring!

Den där träningen

Kom nyss hem från en liten löptur. Jag förstår inte hur jag har kunnat klara mig de senaste månaderna utan regelbunden träning. Enda sedan jag var 6 år så har det varit en del av min vardag. Jag känner mig allt för ofta deprimerad och irriterad och har en känsla som "jag orkar inte bry mig". Men, idag slog det mig (nu slog det mig) hur beroende jag egentligen är av den där träningen. De dåliga känslorna är som bortblåsta!



The Galway Girl - Ps I love you


Det senaste året har jag fått upp ögonen över hur fort livet kan vara över. Just därför blir jag rädd när någon nära inte mår bra.

Dags för duschen

18 Januari

Den här helgen har gått så otroligt fort. Har jobbat hela så har inte hunnit så mycket. Erik plockade upp mig igår på kvällen efter jobbet och så åkte vi tillsammans hem till mig. Blev TV och prat såklart!





Nej, dags att slita mig härirån. Simpsson ligger och slår mig med tassen så fort jag flyttar fingrarna. Dessutom är syrran här så nu ska vi lägga oss framför TVn.

Lugn kväll

Snart kommer Ninis hit och senare Linn. Se på Let´s Dance och prata lite. Just perfect! Jobb hela helgen. Inget som lockar just nu. Men pengar är ju aldrig fel..

Dags att göra i ordning lite varma mackor. Skinka, ananas och ost. MUMS!

Slut

Jag är helt slut och jag har fått ett sjukt dåligt humör på slutet. Måste verkligen ändra min vana med att komma i säng så fruktansvärt sent. Det håller inte att sitta framför datorn sent in på natten, komma på att naglarna är omålade eller att ligga och tjattra i telefonen. Sömn är vad jag behöver, och sömn ska jag även börja ge mig själv. Imorgon är min enda lediga dag den här veckan och då ska jag f*n sova..
 



Upp med humöret. Jag lever ju (tro mig jag känner verkligen det)!

Kladdkaka

Var precis vad jag och Jeppe bakade och mölade i oss. Har haft ett sjukt chokladsug på slutet så nu jäklar tänker jag proppa i mig choklad ett tag framöver tills det begäret inte alls känns lika lockande! ;D Har även varit in i en skoaffär idag som jag tidigare inte har besökt. Snygga och framför allt billiga skor. Rena godisgrottan för mig! Nu är det bara att vänta på nästa lönen och sedan kan jag återkomma till mitt paradis..




Back to Chemistry

Med turen på sin sida

Å ibland har jag turen på min sida. Satt och skrev på en kemirapport i över två timmar igår och när jag väl trodde att jag hade sparat den på rätt ställe och allt så var den borta. Tur nog så klarade mitt lilla snille Evy av att få fram den så fint idag.

Underbart väder idag. Vill ha en ledig dag och ut och gå medan det är ljust ute. Nej, snart kemisnack (inte min grej).


SKITDAG

En som man vill sova bort och glömma att den har funnits..




Godnatt

Kvällens vill ha


En ny bra digitalkamera med en läcker färg

Snygga skor

En enkel guldring (kanske ska önska en till studenten!?)

Igår/inatt så var jag som sagt och hämtade Nina och Linn i Rättvik. Tur nog fick jag med mig Emil så färden blev lite roligare. Har insett att fulla människor nog är det drygaste som finns när man själv inte är på den nivån. Vill inte ens tänka på mitt eget beteende när jag har alkohol i kroppen. Säger bara Stackars människor som får stå ut med mig.

No stress

Kom hem för ett litet tag sedan efter en lång promenad. Skönt, men blåser lite kallt. Idag vaknade jag med humöret på min sida. Känner mig bara sådär lagomt glad ni vet. Nu Ska jag byta om till något riktigt varmt och krypa ner under filten. Myys!



Mitt lilla monster är så söt på den här bilden så att jag smälter



Sitter och lyssnar på No stress med Laurent Wolf. Satan vad partysugen jag blir. Men, nej! Jag har lovat att vara chaufför idag..

Det är Fredag idag

Idag har jag hunnit med en hel del. Ledig dag och allt. Hade tänkt att gå upp ganska tidigt, men jag har känt mig helt slut i kroppen den senaste veckan så 11 lyckades jag ta mig ur sängen. Har tidigare varit på kupolen och träffat Jenny. Tagit en liten fika på waynes och sen åkte jag vidare med Linn och solade lite. Så sjukt skönt. Hur som helst. Snart dyker nog Erik upp så ska inte sitta här och uggla länge till..

Ge hit


Dermot Mulroney

Hejdå spagetti

Idag kom detta lilla gym hem till oss. Underbart! Nu har jag något nära till hands att försöka bygga lite muskler med. Kan jag med mina spagetti armar behöva.




































Jag är kräsen. Men, idag vid bankomaten så tog jag ut pengar bredvid en kille som med bara blicken och leendet gjorde mig svag. Det händer ju inte direkt varje dag..

Dags att sluta njuta

Jag önskar att jag inte behöver vakna till en väckarklocka imorgon. Dags för skola och det vardagliga livet igen. Ska jag vara ärlig så vill jag inte och orkar inte. Utan att ljuga så har jag verkligen ingen energi till skolan över huvud taget trots att man har haft ett lov på 2,5 vecka.




Det här lovet började ju bättre än bäst med ett körkort i handen vilket jag fortfarande inte har förstått. Hur som helst. Nu väntar varma mackor på mig. Mums!

*suck*

I helgen har jag bara jobbat och umgåtts med lite vänner. Sett lite filmer och inte så mycket mer. Mitt rum lyckas ju som vanligt vändas upp och ner på några dagar, så snart ska jag ta att vrida upp volymen på musiken och ta tag i det hela. Så mycket roligare att komma in i ett välstädat rum.

 
Jag och Jenny gjorde en asgod röra med lite räker, gräslök, soltorkade tomater, majonäs och creme fraiche


Min knäppa kisse som ofta sover med tungan ute. Hans beteenden gör att man ibland undrar om allt står rätt till där uppe i bollen

Mitt nyår











RSS 2.0