My new

Det blev en Samsung Galaxy S. Är riktigt nöjd med den. För övrigt sitter jag i soffan med mitt E och kollar på lite utbildningar. Har börjat fundera på det där rejält nu när man snart blir utan jobb. Om jag nu inte slutar som en go och gla göteborgare. Önskar att någon kunde göra alla dessa beslut åt mig.


Natti


Balcony

Blir så himla glad av detta väder. Har setat ute och avnjutit en frukost samtidigt som vi väntade på att tvätten skulle bli klar. Nu blir det en vända förbi systemet och sedan iväg för att ev. köpa en ny telefon. Det måste jag snarast. Frågan är dock om jag har bestämt mig? Hm..

 


Hello

Vaknade i tid idag. Drog till systemet efter fruktosten. Efter det blev det en löptur. Vill påpeka att det är galet tungt för mig att komma i form. Kämpa, kämpa! Sedan har jag pysslat i min kära lägenhet och njutit av det underbara vädret. Snart kommer mina flickor hit för att köra en utgång. Dessutom ska det bli riktigt kul att träffa våra thailands grabbar som har kommit hem och som även de ska ut. Det här är en bra dag!


målartime

Tjoho vilket jäkla väder det är ute alltså. Då gjorde det inte så mycket att jag var lite sen upp ur sängen idag. Ska klä mig lite och sedan fara mot mammi för att fortsätta med min gungstol som kommer bli riktigt snygg när den är klar. Ska försöka att inte vara lika klantig idag och sätta mig på färgburken så att den välter igen.






RSS 2.0