walk the line

Måndagen avklarad. Jobb, och efter det drog jag ut på en löptur. Det var tungt som satan. Fick motvind oavsett vilken riktning jag hade under turen. puhh! Får avsluta dagen med en låt jag ligger och lyssnar på just nu. Har Martin att tacka för den. Grymt bra.
 


Godnatt


dumlekakor

Jag sitter här framför datorn. Jag känner mig så sjukt känslosam just nu. Jag längtar tills Erik kommer hem. Då ska jag hålla fast honom hårt och gråta i hans famn. Vi har haft det lite jobbigt.. Jag vill börja plugga igen och känna en gemenskap. Jag vill röra på mig och börja om på nytt. Jag vill göra det NU!



Bild från Budapest


mobilkris!

Då var det dags för min kära mobil att börja krångla. Det är på tiden med tanke på hur många gånger den har blivit vattenfylld. Men jaha, vad ska jag ha nu då? Tur att man aboslut inte har beslutångest. Eller rättare sagt har det *suck*!! Jag är grymt trött och ska sova nu. Drömma om bättre tider.


big love

Jag plockade upp mina älsklingsyskon direkt efter jobbet och tog sedan med dem på en fika. Fick höra av Jeppe att Erika var hans bästa syster och jag hans mysigaste syster. Frågan är vad som är bäst? ;D Senare delen av dagen har jag spenderat med Nina. Vi körde på popcorn, prat och TV. Nu ska jag sova lite innan Erik hör av sig och ska ha skjuts hem.



BIG love. Puss


done

Nu har jag bestämt mig för vad jag kommer att rösta på. Politik har aldrig intresserat mig, men plötsligt sitter jag där och lyssnar på debatter och läser om de olika partierna och med ens så känner jag åt vilket håll jag dras åt. Jag tänker rösta efter vad som kommer bli bäst för mig idag och inte imorgon.

Godnatt!


Åå!

Jahapp varför är det alltid något som ska skita sig? Alltid är det något! Känner hur alla negativa tankar sprider sig. Det här var ju inte vad vi behövde nej. F*n vad matt jag blir. Nä nu blir det chokladen och TV.






söndag!

Jag har haft en lugn och skön helg. Känner mig laddad för en veckas jobb nu. Sötaste lilla Jeppe var här i fredags och joinade oss. Han har tydligen hittat sin grej här i lägenheten. Ligga och plaska i badkaret tills fingrar och fötter ser ut som russin. Igår kväll kom mina kära svärföräldrar hit och åt middag med oss. Det blev kycklingfiléer fyllda med fetaost och bacon och till det stekt potatis. Mumsigt! Nu ska jag och min älskling äta lite chips och ha det gött framför TVn. Välförtjänt efter dagens träning!






Trevlig kväll på er!


goodbye

Jag vill ha tillbaka sol och värme. Dagar då man kan vara barbent, bära det tunnaste linnet och ändå tycka det är varmt. Jag vill få lite färg på kinderna och se sådär sommarfräsch ut! Jag vill inte att det ska gå mot kallare tider då alla gömmer sig under lager av tyg. Vill inte, vill inte! Ligger nu och tänker på vilken bra sommar det har varit trots att veckor bestående av fint väder har spenderats inne på lagret. Jag har haft den bästa sommaren på länge!
Imorgon kommer min lillebror och övernattar igen. Det kommer bli mys!





arton!


Puss på den


IKEA

Nu börjar äntligen alla saker som man har saknat i lägenheten komma på plats. Den börjar bli så fin. Mycket finare än vad jag från början trodde att min första lägenhet skulle se ut. Tur att det blev en tripp till IKEA i helgen! Den gjorde sitt. Träffade även min mamma och lillebror denna helg. Det kändes bra och jag behöver det. För tillfället sitter jag och myser i soffan med Eriks stora, sköna tröja på mig och äter på mina kakor. Snart dags för sängen och krypa in i en famn.









2/9-10

Jag har känt mig sur och ledsen typ hela dagen. Sen kommer jag hem och får sällskap av min älsklings kusin och humöret blev genast att kännas bra. Det blev en promenad och fika. Bra torsdag! Längtar till imorgon och känna känslan av att ha helg. Kvällen ska vi spendera hemma hos min mammi och lillebror med tacos och vin. Ska bli kul eftersom det inte är varje dag jag är i det huset längre. Nä nu är det dags att dra täcket över huvudet!!



GO-NATT


RSS 2.0