En mysig valborg att se fram emot

Har precis varit ute och sprungit längs älven. Så sjukt fint! Egentligen vore jag inte anstränga mig över huvud taget på grund av halsen, men jag är en av dom som tror på att sånt försvinner genom lite ansträning och svett.
 
Hoppas det härliga vädret håller sig imorgon också. Först skola, sen jobb till fyra. Efter det blir det en snabb dusch och sen vidare till Nina. Ska vara med tjejerna. Grilla något gott, umgås och dricka lite.. Ska bli mysigt! :D

Ni får ha en trevlig morgondag.. Kraam!

Nu är det bokat och klart

image273 image278 

Den 26 Maj åker systrarna Sjöström iväg till Monte Gordo (Portugal). Det känns ganska overkligt med tanke på att det var den senaste veckan det blev aktuellt.. Men igår blev flygbiljetterna betalda så nu ska det bli verklighet. Ett land med sol, bad, goda drinkar och sena kvällar. . Guess what?? Jag läntar!! Dessutom ska jag tillbringa en vecka med Karlis. Dom där dagarna får bli som de blir, men något bra ska jag & Erika göra av dom i alla fall. .  

Det enda som fattas nu är en snygg bikini till beachen.. :)

Kraam!

Jag vill ha Nina Ricci

Nyss slängt i mig lite mat efter jobbet.. Ska snart iväg och hjälpa syrran att flytta.. Jag kan inte förstå vilka svin det finns. Eller rättare sagt aldrig inse. Såna som man förrut har sett på som personer man gillar, förvandlas plötsligt till riktiga jäkla svin. Såna som jag rent ut sagt skulle vilja spotta i ansiktet och be söka hjälp. . *arg* är vad jag blir. Men förrutom dom s.k "svinen" så funkar det mesta bra.. kanske för bra.. 
Jaha, snart en syster i huset igen då. Hur ska detta bli? Skönt att ha henne på säker mark (alltså hemmamark), men samtidigt måste jag erkänna att det kommer bli lite konstigt att helt plötsligt ha någon att tjafsá kläder med igen.. ;D

image272
Jag har hittat min lilla älsklingsparfym förrutom min andra favorit exclamation.. Nina Ricci heter den.. En riktig sockertopp som jag vill ha!

Söndag, Söndag.. Helger är inte ens värda att kallas för ledighet. Dom rinner iväg aldeles för fort.. 
Höre mamma ropade där uppe i hallen så antar att det är dags att bege sig till Falun.. 

Kraam!  

Soon baby soon

Lever alla?

Det gör då i alla fall jag.. Igår var en härlig dag, där allting nästan kändes bra. Ungefär som att man svävade. Var till skolan en sväng och försökte få lite Fysik färdigt ,vilket gick som det gick (dåligt). Senare tog jag bussen in till Blge med Evy för att träffa Jenny. Alltid lika kul att ses. Har så mycket som är lika i våra liv, vilket är ganska komiskt..
Vädret var det inge fel på heller. Så när vi gick där vid en halv 7 och det var dags ´för mig att ta sista bussen hem så kändes allt lite surt. De som var lite äldre hade tagit sin plats på S1s altan som hade sin invigning för i år. Liveband spelade och man ville inget annat än spendera sin fredagskväll med en kall stor öl framför sig i det fina vädret just där! Men då klingar det i mitt huvud soon baby, soon.. Och jävlar ja. Känns inte som att dom här tre månaderna någonsin kommer att minska!

Samma tid och samma plats? jadu, vem bestämmer sånt egentligen..

Nu ska jag greja lite, sen ska jag träffa min kära Nina..

Kraam på er!

Torsdag

Pratade nyss med Karlis och då blir jag happy! I och för sig så har humöret varit på topp hela dagen. Kan inte vara annat när det är så underbart väder. Det märks också eftersom att mina "söta" fräknar kommer fram. ;D Har upptäckt sidor hos mig som verkligen inte har funnits förrut. Nu så känner jag sug efter en kall öl på en utecervering istället för en drink och dessutom har jag börjat kollat på bilar. Tänka sig. Förrut har dom endast varit en del av omgivningen, men nu är dom lite halvt speciella... Tacka vet jag Ostlin..

Jag måste hitta en bikini! Måste ha något som känns bekvämt under beach 08.. Vill helst inte ha någon från HM eller en vanlig trökaffär med tanken att resten av hela Sverige bär en likadan.. Skulle vara som att bli utittad om vem som bär den bäst.. Så kommer en cilikonbrud är det kört liksom.. haha

Ut och måla plank är vad jag ska göra nu..

Kraam!


Onsdag med nationella och massa glass

Dagen har bestått av Nationella prov i Svenska (skrivning). Sen bestämde jag, Evy, Lisa & Linn oss för att gå och köpa en varsin McFlurry och njuta av solen. Käkade glass nyss också. Riktigt glassberoende är vad jag är...

image271 Aldrig gillat lila. Nu älskar jag det. Gillar den här.


Jag ska jobba järnet nu. Försöka få det mesta klart. Ingen motivation har jag. Men har man något att se fram emot så funkar det mesta. La, la, la, la, la, la, la liiife is wonderful!!!!!

Kraam!

Med Monte Gordo i tankarna

Kom nyss ur en härlig dusch efter en löptur. Varmt och svettigt. Precis som det ska vara! ;D


image265


Kan medela att jag har planer. Erika har bokat flyg till Monte Gordo i Portugal nu den 25e Maj. En vecka, vilket är perfekt med tanke på skolan.  Ett problem dock att det är i slutet av 2:an och många kurser som ska avslutas. Jag vill med! Jag och syrran i Monte Gordo. Umgås och bara ha kul. Komma hem brun lagomt till sommarens början. Pengarna är också ett problem, eftersom att jag och Sara ska utomlands i början av Juli...

Men kanske, kanske Monte Gordo den 25e Maj. . Någon lösning vore ju finnas!!!???

Kraam!

Lyckade kväll

Uppe tidigt igår. Jobbade (gick skit), kom hem och sen var det bara att sätta fart för att sedan åka till Nina. Min gumma blev 18. Är jäkligt avundsjuk. Vill också bli 18! :) Nina & Thomas bjöd oss tjejer på tacopaj innan resten av folket kom. Gott! Kvällen blev i alla fall lyckad. Aldrig blir det urspårning, aldrig blir det  tråkigt. Allting blir helt enkelt bara så perfekt med det sällskapet som var där igår..  Blev övernattning hos henne.. 

image264
Puss på födelsedagsbarnet..

Svimmade för första gången i mitt liv idag när jag skulle hämta ett glas vatten imorse. Blev svart och helt plötsligt smäller huvudet ner i ett bord? stol?. Stolen flög iaf.. Läskigt..

Och vilket väder. Jag blir så LYCKLIG! Det som jag har väntat på så länge. Nämligen en sol som värmer.. give me more, give me more.. Kattvakt i 3 veckor ska vi också vara nu. Hoppas Pierre får lite bättre syn på dom där små liven.. En katt i hemmet skulle inte vara helt fel...

Kraam!


Sexual healing

Spelas på min dator just nu..

Tänker, tänker. . Så jäkla gulligt.. så jäkla gullig

Sitter och lyssnar på musik. Ska snart hoppa i sängen. Somnade vid 8a ett tag, men fortfarande helt slut.. Upp tidigt och jobba imorgon. Skulle behöva sova länge, men där skiter det sig. Men money! Det är huvudsaken.. :D Helgen kommer gå fort precis som veckan för övrigt har gjort.. Snart en Måndag igen. f*ck för Måndagar..

image263
Använder aldrig ringar. Skulle kanske börja ta att vänja mig vid dom istället.. Gillar den här. Med en orm som dekoration..

Natti...



Åland

Så skönt. Kom nyss ur duschen. Varit ute och sprungit med Linn. Sitter här och skriver som en taliban med handuken i håret. riktigt sexigt! :D Jag är trött, men jag känner mig så gláaad.. Fick lite ny energi efter Åland. Hade hur kul som helst. Jag, Erika, mamma och grannen och penssionärerna. Lärde mig att även gamlingar kan. Men hur söta som helst.. Träffade jättetrevliga grabbar som var dansare på båten. De var i alla fall yngre, dock lite äldre än mig.. Men vad spelar åldern för ´roll? ;D



Ghaa jag är bara så glad... Även om jag har nationella att prata i 5 minuter på Sv imorgon. Känns absolut inte bra för fem öre. . Men får ta det med en klackspark. Går som det går

Nyfärgad i håret och jag blev nöjd... Nej plugg som väntar.

Kraam!

"I´m happy and I feel free"

Det är måndag och jag känner mig lättad och glad. Kanske bara för att man har roliga saker att se fram emot plus att veckan kommer gå så sjukt fort. Visst, skola den tynger mig. Shit jag får panik för det är så kort kvar och har så mycket jag måste få klart.. Nästa år ska jag inte hamna efter med ett skit!!

Erika är här, och måste faktikst erkänna att jag är så glad att jag har syskon. Jeppe är i sin dryga lilla ålder men trots allt så saknar jag honom så fort det inte är någon som ständigt kommer med ett leksakgivär och trycker upp det i fejan. Erika, gud vad vi har haft många bråk. Till och med slagsmål ;D.. Syskon, men ändå mer som vänner. Mina två "dryga" guldklimpar.. Hur som helst. Imorgon bär det av på en liten dygsvisit till Åland. Ska bli otroligt kul! Festa med syrran, grannen och mamma. Det är inte varje dag inte..

 

Idag har även min klass haft många diskussioner om lilla Engla. Det är sjukt, riktigt jäkla sjukt.. Enligt mig ska han pinas!! Kastas i ett fängelse likt de utländska och behandlas lika som hundar och katter gör utomlands. Som skit! Som Johanna sa idag. Vore klyva k*ken mitt itu... Aldeles för mycket hemskt har hänt inom det senaste halvåret i områden nära en själv. Jag blir mörkrädd, undrar om nästan var och varannan har fel i huvudet..

Nej nog om det. Ni får ha det så trevligt, så ska jag försöka ha detsamma.. :)


Kraam!

Väck mig. Den funkar liksom inte

Helgerna går för fort! Redan en söndag, men det gör inget. Den fick gärna försvinna fort för mig för jag ser fram emot den kommande veckan. Den kommer bli bra..

Wake me up, Wake me up!! jag kan inte koncentrera mig..

image252

Ge mig alla härliga klänningar som det kliar i fingrarna av längtan att någon gång kanske bära.. I alla fall den här. Så sommarsöt..

Kraam!


Så efterlängtat

En riktigt efterlängtad Fredag måste jag säga. Har varit en av de tyngsta veckor på länge. Idag skulle jag behöva ut bland massa folk. Vara social. Är på det humöret. Valde tyvärr tidigare att inte följa med, och det ångrar jag nu!! Men, som sagt så kommer det bli tillräckligt med dricka och umgänge nästa vecka så får skylla på det ikväll när man sitter själv här hemma medan andra är ute och partajar.. Inte helt själv då. Har ju min kära kusin Jonis!!

Imorgon blir det bara massa gagg med tjejer, ska bli trevligt. Beror iof lite på vart vi ska vara. Ett visst ställe här skulle kännas riktigt fel att sätta sin fot på. Går lite över min gräns!! .. ;D

Får man ångest av ett rum som förfallit under veckan? något man hela tiden tänkt att man ska ta tag i på fredag. Nu är det Fredag. . Så det är bara att försöka få fram ett rent rum utan ett klädesplagg utanför garderoben.. Musik på hög volym och sjunga till. Då blir städningen lite roligare..

Kraam!

If you´ll be my bodyguard

Sitter och lyssnar på If you`ll Be my bodyguard. Vet inte hur många gånger tjejerna har varit tvungen att höra den idag. Vi har setat och disskuterat om studenten även om det är över ett år kvar. Men gäller ju liksom att hålla hoppet uppe om att vi någon gång kommer att nå den dagen. ;D Gud vad jag läntar. Aldrig mer Kemi, matte eller Fysik...

Nanana..If You`ll be my bodyguard.... Det spritter i kroppen av den..

Vad jag äter.. Käkade american pizza för ett litet tag sen och nu sitter jag och smäller i mig massa kakor. Vad hände med mig och mitt nyttiga jag? haha.. Nej slut på det ska det bli. Kommit igång med träningen och det ska jag också fortsätta med!!

image251
Gillar dom här skorna. Men för min smak ska det vara tjockare och kortare klack. Sen är dom perfekta..

Kraam!

Jag föll...

För den här låten med Kid Rock när jag hörde den här om dagen. Gammal, ny? ingen aning. Men aldrig hört den förrut. Texten, är så sjukt fin bara!



Kraam!

It´s true life will smile for you

Men vad fan är det här?? Måste rycka upp mig. Känns som att jag har gått som en zombie i en evighet nu.. Har satt på I´ts true med Salem. Riktigt tjatig men ändå blir jag glad!! Känner hur kroppen sakta vaknar till liv eller något. Men det är det här skitvädret som är problemet. Jag behöver sol. Sol, Sol och åter sol!! Då sätter sig energin där den ska. ;D
Längtar till nästa vecka när syrran, mamma, grannen och jag drar till Åland en sväng. Umgås med dom som betyder så otroligt mycket för en.. Ska bli riktigt kul! komma bort bara för ett dygn. Men, ändå något som bryter mot den otroligt tråkiga vardag man lever i just nu..

Nej nu ska jag fortsätta smaska på tuggumit, greja lite och sen plugga. För visst ska jag klara av det här!! :D


Det är tisdag och jag är slut, riktigt jäkla slut

image249

Även jag har fallit för nästan allt som har med jeans att göra.. Den här kjolen tex. really, really nice!! :)

Och vilken jäkla morgon. Kan minnas att jag haft ont i huvudet en enda gång i hela mitt liv. Istället är det magen jag får ont i. Vilket jag haft sen tidigt imorse tills jag somnade i 2 timmar och vaknade nyss. Jag hatar det! Lust att proppa i mig en hel karta med verktabletter så hela kroppen domnar bort. . . sen kanske det blir I believe i can fly istället.. :D haha.. Ska snart försöka göra i ordning lite käk lagomt till mamma vaknar....

Gahhh, jag hoppas det blir av. Skulle verkligen behövas just nu!!

Kraam!

The way it is

Vaknar av att klockan ringer och kroppen känns helt död. Men, som alltid annars så är det bara att tvinga den lilla bollen till att få kroppen att lyda. Och gissa om man blir deprimerad av ett vitt snötäcke utanför fönstret. Ungefär som att skruva tillbaka tiden. Nu har vi i alla fall fått sniffa lite vår, så varför snö igen? Fan för det.

Skola, skola och plugg. Ska det bli mitt liv de kommande månaderna? Jag orkar inte. Kan säga det rent ut. Fysik, Kemi. Vad gör jag på NV egentligen? Vet inte ens vad jag vill med mitt liv. Visst man får bra behörighet, men vad är det som säger att inte jag slutar i en jäkla sibyllakiosk ändå.. Känns som att de flestá, bara de har pengar och kontakter går före en med utbildning. . Vad gör det om jag sitter här och ångrar mina tidigare val i livet. Nu är det helt enkelt bara att köra vidare i samma spår.. Ses på sibylla om två år alltså! ;D

Och Linn den lilla penssionären. Som vanligt så tar hon en tupplur mitt på dagen. Svara!! vi ska ut och gå.. :D


En helt vanlig seg söndag

Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan. Slängt i mig lite mat, och sen slutar man som vanligt ganska lätt framför datorn. Men, måste smälta maten för ska snart ut och springa med Linn. Ska bli såååå skönt! känns som man varit inne hela helgen..Ungefär en Känsla av att vara ett inpyrt as ;D
Blev lite smått sur av att Wallander verkar vara slut. Har blivit lite av ett Söndagsnöje... 
                                       image248
Och jag vet. Det kan låta sjukt. Men, Wallander själv är ju gubbsnygg. Oja, jag vet att jag är lite gubbk*t av mej. Men kolla åt det äldre hållet måste jag helt enkelt bara göra..

Kraam!


- Å vilken härlig dag

Är det sista jag skulle säga just nu. Fy fan vilken dag rent ut sagt..

Skulle ha jobbat 4a timmar idag, men blev ungefär 8 istället.. Känns som det mesta har gått fel, och har bara känslan av att inte vilja gå tillbaka imorgon.. Vissa människor möter en med förståelse för att man inte kan allt från början och att det tar tid att lära. Andra kan helt enkelt inte se sig själv tillbaka som ny eller förstå att saker tar tid att lära. Men, men. Det är pengar i alla fall, vilket jag också är där för...
 
image247 Vill ha. Vill ha ett liknande halsband! Så sjukt snyggt...

Efter att ha jobbat en hel dag, och eftersom man ska upp och jobba imorgon också så känns det inte speciellt lockande med annat än just TV och godis... Så det får stå för min lördagskväll. ;D Boring? nej perfekt säger jag!!!

Kraam!

Man får väl passa på

Får väl passa på att skriva medan man har datorn på för en gångs skull i rummet på morgonen. Mamma kom ner nu i morse "Elina, slå på datorn. Det brinner i Falun och man får inte gå ut". Jag är lite mer av den typen, att "Okej om det brinner, men jag lär ju kunna åka iväg till skolan ändå". Speciellt när man haft funderingar på att stanna under det varma täcket men tvingat sig upp ändå. ;D Så snart ska också jag ta bussen mot Falun. Lagomt till lunchen. Vilket utan tvekan är det bästa med min skola!

En helg med jobb framför sig. . Men innan slit så blir det hemmamys med tjejerna ikväll och tillsammans ska vi försöka slänga ihop en god hemmagjord pizza..Förhoppninsvis god i alla fall.. :D

Trevlig helg!

I´m happy

I´m happy!! Härligt väder och vi har nyss redovisat våran matte. En sten har släppt från mina axlar.. :D Bubblor flyger här utanför. Är ungefär i samma stadie som min lillebror. Vi vann nämligen såpbubblor här om dagen. Gissa om Lisa & Evy är glada! 

               

vårigt, somrigt? Så söta.. Jaghar varit en tråkig liten tjej som inte gillat mönster de senaste åren. Men nu ÄLSKAR jag det! Känns rätt just nu..

Hoppas, hoppas min lilla nöt på andra sidan gatan är ledig när jag kommer hem. För då ska jag tvinga henne med mig ut solen!! ;D

Kraam!

Vart tog det fina vädret vägen?


Vart tog det fina vädret vägen? Kan man ju undra när regnet börjar drypa ner. Hatar verkligen regn! Vill shoppa, shoppa mycket nytt. Men, fick en smäll igår då jag insåg att även om jag jobbar extra så kommer det inte gå ihop så bra eftersom att våran resa i sommar antagligen inte kommer bli helt gratis. Så får försöka spara så mycket som möjligt till den, och småsno lite ibland när det behövs. För till den där sköna kvällsbrisen och med en svalkande drink i handen ska vi!  Portugal känns lockande nu. Har ändrat mig, jag vet. :D .. ´
Färgade leggings/strumpbyxor är något som jag verkligen gillar..Blir lite mer liv och är snyggt ..
image241image242
Ett samtal med Åsa kvar, sen ska jag försöka  ta mig hem så fort som möjligt. Hem och snacka en massa nytt  med syrran..

Kraam!

Wake me up when May ends

Visst, jag blir så fruktansärt LYCKLIG när man sitter på bussen och ser de första gula tussilagona i diket. För mig innebär det Vår. Stämmer perfekt med den känslan man får av vädret just nu. Och vår innebär snart sommar. Härliga efterlängtade sommar!
Men, skolan. Ta mig bara där ifrån. Jag har tappat lusten totalt. Ser inte meningen med den. Speciellt inte när saker inte riktigt går som man tänker sig. skit!!! Vill bara lägga mig i ide för 2 månader och sedan sakta vakna när jag kan känna sommarlovet framför mina fötter.. .

   

Ta mig tillbaka till dessa dagar! :)

Kraam!


RSS 2.0