Skönt

Igår sa jag upp mig från jobbet. I sommar blir det istället att jobba heltid på ett annat ställe. Alltid lika läskigt med ett nytt jobb. Telefon och pappersarbete. Får hoppas det går fint! Om en timme ungefär ska jag bege mig in till stan för att träffa Evy, växla lite pengar och sedan vidare till Falun för att möta resten av tjejerna som ska med till Berlin. Jag älskar att flyga, ändå drabbas jag av sådan jäkla ångest.


Jag ska njuta. Ni får ha det bra.

It´s sunday

Ser ut att vara fint ute. Ska bli skönt med en liten promenad. Ska nämligen iväg och sola hade jag tänkt. Efter det jobb. Jag är pepp inför Berlin. Sevärdheter, god mat, sena kvällar och tysk öl. Behövligt vill jag lova.



Ha en bra dag

Woho!

Wish me good luck..

Sundown

Fullmåne eller solnedgång. Så mäktigt och helt plötsligt känner man sig så liten här på jorden. Men, går det att ens beskriva hur galet vackert det är? Nej! Har spenderat min kväll med Alexus, Linn, ostbågar och sex and the city. Perfekt helt enkelt. Samantha är min idol. Fräck och sexgalen. Sånt gillas.




Freedom

Jag har så mycket i min lilla boll för tillfället. Därför får inte tankar till nya blogg inlägg plats. Jag har varit en plugghäst till tusen de senaste veckorna. Men, snart kan jag återta mitt liv igen. Idag har jag inhandlat en freebra och lite andra grejer. Den där freebran kommer däremot inte så bra överrens med mina händer och bröst märkte jag. Men, lite övning ska nog ge resultat.



Hoppas kan man ju alltid göra

Fairytale

Nu har jag både student och balklänning klart, vilket känns skönt. Blev ingen av de klänningar som jag från början hade tänkt. Sånt är kul! Snart ska jag iväg och jobba. Hoppas det går bra för Norge i Eurovision. Den är ju så bra! Är lite smått avis på mina kära vänner som just nu befinner sig i Cypern. Vadå härligt. :)




I´m in love with a fairytale

Tjejruset

Kom nyss hem efter att ha kikat på syster som sprang Tjejruset i Falun. Duktig hon. Kan inte beskriva hur sjukt sugen jag själv blev på att träna upp min kondition så att den blir fin fin igen. Finns inga undanflykter. Det är bara att mölja, mölja och mölja..



En syster yster

Rivers of Babylon

Ska snart in och fika med min underbaring Jenny. Byta lite tips om dittan och dattan. Precis som vi brukar. Förresten så vill jag ha en tatuering. NU, när det snart är dags för att klä sig några plagg lättare! Problemet är ju bara vad?



Dagens humör måste firas med denna låt. Saker börjar reda ut sig liksom.

Sur

Jag är sur. Varför ska det mesta vara så orättvist? Imorgon ska jag försöka vakna med humöret på topp. Brukar aldrig ske när man känner sig nere vid tolv på natten. Men, jag kan ju alltid försöka ha en "always look on the bright side of life" känsla.

Inatt drömde jag om en speciell person. Då blev jag glad. Natti..


Playsuit

ÄNTLIGEN, nu är jag klar med matte D efter en flitig dag med det ena och det andra. Förmodligen behöver jag aldrig mer röra en mattebok i hela mitt liv. Fin, fint! Sitter och småfryser här nere i mitt rum efter att ha blivit dränkt av allt vatten som föll ute när jag klev av bussen. Har även köpt världens fulaste byxor idag som jag ska omvandla till short. Alltid kul när man kan fiffla med dem tills man blir mer eller mindre nöjd.



Playsuit med bondeau-modell. Jag är kär!

Klockan tio

Tidigare har jag bland annat träffat min underbaring Jenny. Vi är ju för bra ihop! Hon fick min dag att bli lite ljusare för stunden. Men, bara så att ni vet så känner jag mig näst intill död i kropp och knopp så nu blir det sängen. Kan ni tänka er? Elina lyckas lägga sig vid tio tiden. Kan inte minnas när det hände sist.

Natti

For my lover

Javisst, nu är jag fast i Tracy Chapman träsket igen. Kvinnan är ju så bra. Är även dags för att mig att fixa till mig lite för att sedan åka in till Falun för lite info om student och bal. Det närmar sig.



Lite bilder



Från helgen.. Nu ska jag ut och plåga mig själv med en springtur. Kommer gå segare än segast

Ibland får man faktiskt

För tillfället sitter jag och fuskar lite smått i skolan (egentligen kan man inte kalla det fusk) och det innebär ett arbete mindre. Ibland är jag bra! Sitter även och drömmer om en kaffe med mjölk och grädde som jag ska fixa när jag kommer hem. Måste även hinna förbi affären så att jag kan köpa min mörka choklad som får det att vattnas i munnen på mig vid bara tanken. Plugg på det. Det blir nog bra!


Tummen ner


F
ör såna här dagar som man mår lite halv ruttet (idag är en sån dag). Vi åt kyckling+pasta sallad  med cashewnötter och förfestade hemma hos Nina igår. Senare var det meningen att åka till Rättvik, men jag drog mig hemåt istället. Har allt mer börjat inse att just utgångar och alkohol är enormt överskattat. Det var länge sedan jag hade den där riktigt roliga utekvällen som man dagarna efteråt kan se tillbaka på och inse hur sjukt kul man egentligen hade. Välkommen till nykterheten. I alla fall tills vi åker till Berlin. Slänger kanske in lite bilder från gårdagen senare.

RSS 2.0