du & jag

Idag har jag städat hela lägenheten och umgåtts med min kära syster. Vi solade lite och var sedan iväg till farmor och farfar och fikade. En trevlig liten stund. Träffade även min farbror och hans fru. Var inte igår jag såg dem. Imorgon ska jag ringa ett speciellt samtal har jag bestämt mig för. Det känns jobbigt så jag kommer förmodligen skjuta upp det någon dag. Men jag behöver det och jag kommer göra det. Sitter här med lite smått söndagsångest och förbereder mig för åter en arbetsvecka. Låt den gå fort. Snälla!

 


Love my sis.


Ensamdag

Min baby har flytt härifrån och jag har haft en ensam dag hittills. Snart kommer Jenny hit och dricker lite vin och snackar skit med mig. Det är fint det! Minns inte sist jag sov ensam, men ska faktiskt bli skönt med lite extra plats i sängen ;D





Up

Andra gången jag är ute och rullar på benen efter den eviga sjukan som jag har haft. Benen känns bra men flåset är total KATASTROF. Folk förväntar sig nog att bli omsprungna av en gammal otränad tant. Vilket det dock inte är eftersom det bara är lilla jag. Nu jäklar ska jag fortsätta med det här tills konditionen känns bra igen!



Dags för ett skönt avkopplande bad!


Festligheter

Fredagen tillbringade jag hemma hos Linn med resten av gänget som jag har tillbringat tre år i gymnasiet med. Middag och massa prat blev det. Igår blev det först hemmagjord pizza med baby och sedan vidare på Evys årliga sommarfest. Så jäkla kul med hemmafester eftersom man annars drar ut på krogen eller så. Supertrevlig kväll!  Kändes dock som jag låg på de sju haven väl hemma i lugnet och sängen.




NU svärföräldrarna och tvätta min pärla


Fast car

Efter jobbet åkte jag till min kära ninas sommarstuga. Vi fikade på bryggan och pratade om mer eller mindre privata saker. På vägen dit och hem åkte jag igenom lilla sifferbo som allt mer börjar kännas främmande. En konstig känsla när man har sin familj där och sitt tidigare hem. En familj som jag allt mer börjar glida ifrån. Det är en konstig känsla det med. En sak är säker. Jag älskar mina syskon och de kommer jag aldrig släppa taget om.




Fast car-wyclef jean, paul simon (riktigt nice låt, kanske gammal!?)



tvättdag

Första gången i mitt liv som jag tvättar. Tur nog så var svärmor med och hjälpte till annars vet man aldrig hur det skulle ha slutat. Det var faktiskt kul! Förmodligen tycker jag inte lika om någon månad. Just nu känns det tungt att jobba. Det är så jäkla varmt inne på lagret. Alla springer runt med blanka pannor och försöker ibland ta hjälp av en hand för att få pannan torr. Trettio grader och världens sämsta luft bidrar till att jag varje dag åker på min truck och drömmer om utlandet. Sol, bad och ledighet. Snart så!!


hungry eyes

Dagen var planerad att tillbringa på en strand med lite gott tilltugg, men alla dessa moln som har varit idag bidrog till nya planer. Torsång café med baby och svärföräldrarna, lite pommes på sibylla, jordgubbar vid en sjö och sedan vidare hem för tacos och dansa dirty dancing. Mysdag med andra ord. Imorgon däremot ska jag hålla alla tummar jag har för att det blir fint väder så man kan ligga vid stranden och steka och bada. Det vore nice. Nej nu blir det att fortsätta min och Eriks dag som verkligen behövdes just nu med tanke på allt.







not fair

Jag som kände mig stark. Men nu grep alla gamla känslor och tankar tag i mig och plötsligt känner jag mig så liten och ensam. Tack!


peace and love

Äntligen ett fungerande internet!! Förra veckan som innebar peace and love blev grymt bra. Jag har skrattat, gråtit, njutit osv. John Fogerty var den bästa under veckan. Vi bildade vår egna lilla grupp som drogs med av musiken och sjöng och dansade. Jäklar var lycklig man blir av musik.  Mindre lycklig har jag känt mig i veckan efter helgens goda drickor, sena kvällar och dumheter. Har känt mig mer död än levande men nu tror jag att både kroppen och hjärtat har lagt sig till rätta. Jag ser en helg framför mig och har nyss traffat en Jenny. Då är man glad helt enkelt.











RSS 2.0