Funderar

Hemma hos Ninis. Måste bestämma mig snarast. Thailand en månad i Mars? Eller fira ett år med baby, spara pengar och samtidigt satsa på jobb? Blää vet inte vad som är bäst..


Tjugoförsta Januari Tvåtusentio

Första löpturen på länge idag. Det kändes vill jag lova. Men nu har jag lovat mig själv att börja få lite kondition igen. Har varit ledig hela denna vecka, men fick ett samtal idag om att jag ska jobba imorgon. Skönt! Sitter nämligen och drömmer mig bort till värmen varje dag. Vill ut på långresa. För att det ska bli av så måste mer pengar rulla in. Får se till att det gör det.. Nu ska jag och Erik hem och hälsa på hans söta farmor och farfar.





Måndagskväll

Är hemma hos min Erik. Känner mig allmänt rastlös just nu. Kanske beror på att det har varit en ledig dag och för att jag inte vet när jag kommer att jobba nästa gång. Känns inte bra nu när man har jobbat varje vecka de två senaste månaderna. Dessutom så trivs jag ju så jäkla bra där jag är nu. Helgen har både varit lugn och fartfylld. Syrran passade på att ha lite festligheter hemma hos sig medan sambon var borta. Några från hennes jobb, Emma och senare så kom bästaste Linda dit.







Again and again




Jag älskar att sitta i bilen och ha den här låten på HÖG volym..


I vinterkylan

Mys med Älskling. En timmes promenad i tjugo minus och vi lyckades till och med hålla oss varma. Jag njöt för en gångs skull av vintern, det var så fint! Nu väntar vi på att en film ska droppa ner i datorn (The ugly truth). Hoppas den är bra.


 


Nytt år, nya möjligheter

Så ser inte jag på saken för tillfället. En del saker som har hänt den senaste månaden kommer göra att en stor förändring kommer att ske någon gång i början av detta år. Så jäkla ångestframkallande. Nästintill panik. Känner mig vilsen. De enda som vet vad jag skriver om just nu är de personer som jag känner tillit till och som jag tycker väldigt mycket om. Jag vet att allt kommer bli så mycket bättre bara vi kommer in i de nya rutinerna. Jag har även insett allt mer, speciellt efter vad som hände i början av denna vecka att min mamma är det käraste jag har. Tillsammans kommer vi att göra tvåtusentio till ett bra år.. Nu ska jag ut på promenad.



RSS 2.0