ÄNTLIGEN hemma

ÄNTLIGEN hemma.. Har feting ont i mina små stackars tår. Har nog beställt en storlek för liten till arbetsskorna, eller så är det en vansak! :D Jobbade första passet på egna ben idag och har faktikst gått över min förväntning. 6,5 timme, men ändå ganska kul! De andra tjejerna och grabbarna verkar riktigt gulliga (at least, almost everybody) Glad att det börjar bli så ljust ute, men så svårt att vänja sig vid det. Vaknar aldeles för tidigt.. Så nu är jag trött..

Blir det bara att sega sig framför Let´s Dance och datorn ikväll.. Tony är ju lite halvhet måste jag säga. Hade inte sagt det för ett halvår sen. Förmodligen hade han inte varit något annat är just Sveriges Speedwayförare i mina ögon..

Kraam!

Med lite mer pengar i handen

image234
Så vill jag ha dom här på mina fötter! :D Älskar modellen på skorna. Får nog aldrig nog av den...

Snart jobb som väntar. Sen väl hemma igen så ska jag och Linn laga lite mat och umgås. Tänk att hela lovet snart har gått. Får en klump i magen av bara tanken! Känner inget alls för att vara tillbaka i skolan. Enda anledningen skulle vara att man kan göra klart allt arbete och sen få ett härligt sommarlov. . .

Kraam!

Du är en blomma

Du är en blomma som växer på en åker, och för varje gång jag ser dej är du både större och vackrare. Kanske inte större i verkligeheten, men större i mitt hjärta. Även fast det är skuggor på åkern så tycks ändå alltid solen lysa på dig min vackra blomma. Och det kanske är därför du växer så snabbt i mitt hjärta..

HAHA. Hittat en gammal dikt som jag skrev för några år sen. Och där ser man hur man förändras. Skulle aldrig slösa min tid på att försöka göra en fin dikt om någon som skiter i en. No shit! :D


Första dagen..

Hemma igen och jag är så sjukt trött. Undrar om man börjar bli sjuk? Inte känt mig så fruktansvärt blek på länge, inte så stor mataptit och allmänt trött i kroppen. Ja, kommer det så kommer det väl. Får hoppas man klarar sig i alla fall! :D Första dagen på jobbet gjord. Riktigt stressigt, och mycket för min lilla hjärna. Men, förhoppningsvis så kommer allt att gå bra. Gick helt okej idag i alla fall!

image226
Liten bild sen helgen på mig och Linda...

Ska snart umgås med tjejerna. Vi ska kika på Wrong Turn 2. Skräckfilmer med missfoster ligger ganska högt upp på min skräcklista kan jag lova! :D

Kraam!

I can only imagine

En låt jag fick som tips igår av Emil. Så sjukt fin!

 

Och precis. I can only imagine hur mycket saker som kommer gå fel till en början nu när jag börjar jobba imorgon. Än så länge känns det lugnt i magen. Men, imorgon kommer hela jag sväva av nervousitet. ;D Men just nu tycker jag faktikst att det bara ska bli kul! ser det lite som en utmaning. Jag som annars har väldigt svårt för stress..
Har tidigare varit in till stan med Linda och solat lite. Vilka snorungar det finns! Förstår inte hur vissa blir uppfostrade.

Sitter här med Linn, och nu ska vi virra in oss i våra filtar och kolla på lite på film..  :)

Kraam!

En söndag igen då

Då var det söndag igen då. Hade trevligt med min Linda pinda igår. Erika, Dalia, Britta och Erik var också med. En liten bild för kvällen kanske kommer imorgon. Har helt enkelt varit för lat idag för att orka lägga in dom. Så fruktansvärt seg och trött nu. Just därför kommer Emil snart hit med lite filmer som vi ska glo på tillsammans. Antagligen kommer det sluta med att jag somnar. Har han tur så kanske jag är social hela kvällen! :D


Hakuna Matata

Vilket betyder inge bekymmer!

Det är så det ska vara ikväll. Inga bekymmer alls. Ska stänga av mitt lilla hjärnkontor och bara ha kul. Glömma sånt som den senaste tiden har setat innanför pannbenet och värkt. Ska åka med Linda till Falun  och sen ut med henne och Erika där. Mys och förfest hemma hos henne.

image225
Nu ska vi skruva upp volymen lite och börja fixa iordning oss.. :)

Kraam!


Trötta jag

Så känner jag mig just nu. Somnade tidigt igår, och vaknade skapligt idag. Men, har nästan sovit 12 timmar. Egentligen aldeles för många, och kanske just därför man känner sig helt slut. Ni vet  när kroppen vill, men hjärnan strejkar. Fan för trötthet! ;D Idag ska jag bara ägna min dag åt att vara med tjejerna. Snacka massa skit och mysa framför en film. Precis sånt som tjejer är så fruktansvärt bra på. 

    image224
Och nej. Staffan med pipan ska inte vara med..:D

Ni får ha en trevligt Fredag!

påsklov

Efter cirka 4 timmars matte så känns hjärnan lite halvt borta. Matte D. Ingen höjdare. Faktikst en riktig riktig pina. Men, jag och Evy har lyckats ganska bra ändå. ;D Får hoppas i alla fall. Och nu är det lov! En veckas lov med jobb, vänner, träning och andra roliga grejer. Ska snart iväg till syrran och hälsa på lite, sen ta bussen vidare hem. De andra ska ut idag, så blir väl rätt lugnt för mig eftersom att jag inte ska med..

En annan version av Jason Mraz I´m Yours... Den påminner mig och sommar. Förra året när jag och Nina satt och lyssnade på den plus andra låtar innan det var dags att bege oss till peace and love. Rättare sagt så får jag en sommarkänsla. Försvinner dock lite när kalla vindar flåsar mig i nacken.. Bort!!

Nej nu ska jag försöka slita mig härifrån, säga hejdå till de andra och pallra mig på samma gamla vanliga väg.. *suck*


Kraam!

Vad lat man blir

Vad lat man bli så fort rutinerna om att gå upp i tid och få mycket gjort blir rubbad. Så känner jag just nu i alla fall efter att ha varit borta från skolan tre dagar. Men, imorgon är det dags att gå upp tidigt igen. Tråkigt att säga, men det behövs. Ska snart väcka mamma som sover efter att ha jobbat natt, och sen ska jag klä på mig kläderna och springa ut till bussen. Ska in till stan en vända med Linda. Undra hur länge till man kommer vara beroende av dalatrafik? haha. Får hoppas körkortet sitter i handen så fort som möjligt sen i alla fall. Känner mig ganska desperat efter det och har gjort ett tag. Men men. Har man inte åldern inne är det bara att försöka leva efter det.. 

Medan jag sitter och lyssnar på Brown eyed girl Som gör mig glaaad... Känns faktiskt lite riktad till mig. ;D

Kraam!


Lite färg gör dagen lite gladare

Nej nu får det vara slut med dom där små onödiga flingorna som sakta faller här utanför. Vill inte se dom! :D Det finns ett humör jag är på just nu. Humör för att gå på stan. Visserligen är ju inte plånboken den fetaste just nu men. En riktigt färgglad BH skulle jag vilja inhandla. För färg kan inte jag få nog av just nu. Är så mycket roligare!

image217image218image219
Typ något sånt här. Oftast är man för feg för att testa något annat än sina tråkiga svarta och vita. Nej färg ska det vara! då händer det lite mer. Och som mörk klär det oftast riktigt riktigt bra med just färg.

Kraam..

Ett spel som gör fan så ont

The thing is.

You are not makeing something better.

The thing is.

I will never understand the way you are. ´

Måndag, vilket innebär ny dag och nya möjligheter. Ett måtto jag ska leva efter hädan efter. Ny dag nya bekymmer? Typ så det är. Alltid någon ny skit att knaga sig genom. Men sen kommer ju de där dagarna då man bara svävar. Och det är precis vad man lever för. Dagarna då man är bland molnen.
 Ännu mer snö som har kommit under natten. Kan inte bli mer än besviken. Vårkänsla är vad jag vill ha. Men det kommer. soon, soon. Ledig fram till Torsag är jag också, sen har man lov igen. Det behövs ledighet just nu. Har grejer att göra hemma. Men, en skola med massa bekanta ansikten. Nej, tack. Inte just nu.

Täcket över huvudet och pumpa musik för fullt så man inte hör annat än just det, är vad jag säger Ja tack till just nu..

Kraam!


Yesterday all my troubles seemed so far away

En sådan jäkla kul gårdag. Blev inte Falun som det var tänkt från början utan blev Borlänge istället. Förfestade hos en kompis till Dalia. Skitsnygg lägenhet. Precis som man själv skulle vilja ha den. Luftig. Senare skulle de andra in på krogen och det var tänkt att jag så vackert skulle åka hem eftersom att jag troligtvis inte skulle komma in. Men det roliga var att jag kom in! Så det var ju trots allt värt att testa. :D Riktigt riktigt kul hade jag i alla fall. Desto mindre kul att jag känner mig som en seg kossa just nu. En lång promenad är vad man skulle behöva..

image216
Bild på mig och min käraste syster. Vad skulle jag göra utan henne?

Och ja. Nu är det dags att ta tag i vissa saker. Landa med båda fötterna på jorden och inte göra om samma misstag igen. Ett försök till aldrig..

Imorgon är en annan dag

Har spenderat dagen med bland annat lite löpning och promenad med grannen min. Linn. Så otroligt skönt att röra på sig! Nu har jag bestämt mig att träningen ska tas på allvar. Ska träna upp min kondition nu på riktigt. I och för sig. inte så bra kombination med att festa. Ska nämligen in till Falun snart och festa med syrran. Ska bli kul! Men, lite omväxling av nytta och nöje måste man ha. Annars funkar det inte. Inte för mig. Är ju inte den typen som springer ute varje helg annars heller så. :D Tomorrow is another day, eller vad ska man säga.

Nej nu ska jag snutta färigt på min lilla drink, och fixa färdigt det sista.

Kraam!


Med rätt människor vid sin sida

Ja, gårdagen blev lyckad. Hade en trevlig kväll med Evy och Linn. Förfestade hemma hos Evy och begav oss sedan mot stan. Sitter och nördar mig vid datorn. Hörde precis att nyckeln vreds om. Vilket innebär att de andra har kommit hem och att vi snart ska käka Tacos. Perfekt för dagen efter mage. Gott med andra ord! :D Senare ska jag hem till Linda. Träffa hennes mamma som kommit och hälsat på nu för ett tag från Afrika. Ser jag fram emot. Har aldrig träffat henne..
image215
Bild på oss från gårdagen..

Med kurrande mage och ångest över ett rum till bombnedslag, så lär jag väl ta tag i det då. ;D

Puss på alla söta..

I believe I can fly

Sitter här med väskan i knät och alvedonen vid sidan. Får hoppas det går över, för alkohol och alvedon är ju som sagt inte sådan bra kombination. ;D Sitter och lyssnar på Rihanna Please don´t stop the music (remix). Får aldrig nog av den! Sugen, festsugen är vad jag blir! Morgonen började ju lite kul. Fick sitta på en buss i en halvtimme längre pga av en annan buss som tydligen hade pajat mitt på vägen. Många svordomar som for i huvudet då. Tur att det var idag då för jag är på sjukt bra humör.

"I believe I can fly"

Precis så känner jag just nu. Plus att jag såg nyss att min Linn har ringt, vilket innebär att hon har kommit hem från Thailand. Nu kommer även jag att känna mig blekare än blekast. ;D Jag blir glad. Äntligen min ängel på andra sidan hemma..

Ikväll ska vi ha kul med mycket fult snack och roliga komentarer. 
Evy: Vad ska du ha på dig ikväll Linn?
Linn: K*k..

Kraam!


Take me up to the clouds please

Min underläpp är typ hängande. Humöret jag vaknade på idag är orsaken till det. Tråkigt väder och dåligt humör. Förmodligen ganska otrevlig idag skulle jag tro. För mycket tankar! Skulle behöva köra in en elvisp i huvudet och röra om lite. Kanske allt hamnar till rätta. Imorgon blir det lite party med Evy och Linn. Gymnasiefest är egentligen inte riktigt vad jag föredrar, men ska faktikst bli kul med det sällskapet och att det just är min skola. Liten skola vilket innebär lagomt med folk och bekanta ansikten. trevligt ;D

Faaan, jag är så dålig på att få något gjort just nu. Empty, är precis vad jag är...

Kraam!


En liten touch av rosa

Är faktiskt sött!

image213
Och just ljusrosa. Ja, precis ljusrosa naglar. Riktigt snyggt och riktigt sött...

Ska ner till stan aldeles snart och försöka hitta mina strumpbyxor med lite småhål i. Med lite tur så finns dom i alla fall i någon av Faluns utbud. Såg ju inte så ljust ut sist jag kollade.

Long, long time ago

I skolan just nu. Ingen lektion men arbete som måste bli gjort. Har fått veta  mina handledningsdagar nu, och kommer tydligen inte bli förräns under Påsklovet. Känns faktikst ganska skönt. Det enda negativa är att jag måste ta farväl av mina naglar nu eftersom att dom måste vara korta. Kan inte minnas sist jag hade så korta naglar. Nu har jag inget att riva med ;D Känns även skönt att jag kommer ha Sara som introduktionsledare. Jäkligt skönt måste jag säga. Eller rättare sagt tryggare. Och idag ska jag träffa Martin som  jag inte sett på 3 år. Kommer från Uddevalla och ska stanna till i Blge i ungefär 40 minuter innan han ska med nästa tåg. Tydligen praktik i Sälen.! Trevligt att se han efter så många år :D

Pussss


Mitt lilla vill ha just nu

Detta är mitt lilla vill ha just nu...

image212
Snygga byxor som är perfekta till ett par pumps. Finns liknande på Gina Tricot och Vero Moda, som känns ganska lockande måste jag säga. :D

Kraam!

Regnit värre

Regnit värre. Jag hatar verkligen regn. I alla fall när man fixar sig på morgonen och känner sig ändå som en skata när man väl kommer till skolan. Haha ja vilka jäkla problem man har!  Och nu kan jag ÄNTLIGEN skriva att jag har fått ett jobb. Är så sjukt glad för det. Allt känns lite bättre. Mina sommarplaner rättare sagt. ;D  Ska på introduktionsmöte idag, sen får jag se när första handledningsshiftet är. Så nu kommer troligen livet bli jobb och skola. Bra med jobb och pengar, mindre bra med skolan. Är trött på den. Trött, trött och åter trött.
Och datorn är på lagning nu. All jäkla elektronik idag krånglar bara. Varför? I alla fall när det finns en som heter Elina Sjöström som är ägare . ;D Fan för det!

Nej nu måste jag lämna datorn och göra Evy sällskap...

bad dreams

Sova länge var vad jag sa igår. Men, som vanligt eller i alla fall som ofta annars så ringer en lite "snorunge" ner och väcker en. De sämsta man någonsin har kunnat uppfinna. Tvillingtelefoner :D. Men gör egentligen inte så mycket. Kom i säng tidigt igår och känner mig lagomt utvilad just nu. Ska snart in till stan med Pierre och sola lite, sedan ikväll blir det att umgås med Linda och Nina. Och jag är mer än festsugen. Dansa vill jag göra. Vicka på höfterna med andra ord! ;D

image210image211
Really, Really like!

Haft dåliga drömmar inatt. Jag som nästan inte tänkt något alls på det nu på slutet. Sen träffar det en så plötsligt. För jag har fortfarande inte insett, eller förstått. Vi låg på en madrass inne på mitt rum. Låg och pratade och mös. Du var ledsen för att din bror hade dött. Vi lyssnade på en speciell låt. Dust in the wind heter den. En annan kille kom in som inte fick veta våran lilla hemlighet. Att VI var en hemlighet. I min dröm alltså.
Sen vaknar jag (på riktigt) för att kissblåsan är full till 1000. Och då inser jag efter ett tag att det inte var din bror som var borta utan att det var du.´

Läskigt...

Kraaam!


Efterlängtade helg

Äntligen en efterlängtad helg. Den här veckan har varit otroligt seg. Sitter med Linn vid min sida och lyssnar på Friday I´m in love, och disskuterar lite sexuella saker. Vilket man aldrig får nog av.
Helgen kommer att bestå väldigt mycket av min Nina. Idag en sväng på kupolen och käka. En annan sak som ska ske där också men vill inte säga något i förväg. ;D Utan det får bli senare.. Bara att hoppas. Så som jag har längtat.
Är även avundsjuk på syrran som åker iväg med han som ska föreställa min biologiska pappa på en weekend och kollar på fotboll. Allvarligt kommer jag aldrig förstå! Blä, jag blir bara så fruktansvärt förbannad. Ibland tänker jag ett jävla as. Andra stunden bara saknad men ändå. Inget blir ju någonsin som förrut. Nej ett svin passar nog bättre för mina känslor!

Men återgå till vårat lilla ballongprjekt. (kommer aldrig få den att lyfta!).

Njut av helgen. Det ska jag ;)

Som lite omväxling

image209
Och som lite omväxling får jag lov att lägga in en bild på mina nya skönheter. Mina är dock svarta, vilket jag jag tyckte passade bättre på just dom. Fortfarande kvar i skolan. väntar på att dom andra ska bli klara så vi kan ta väskorna med oss och lämna skolan bakom oss. Ja vi får väl som sagt se när jag kan skriva nästa gång då ;D


Beautiful day

Guuud vad ska man säga mer en helt otroligt vacker dag! Blir så glad. Annars sitter man i skolan just nu vilket är mindre kul. Men, får passa på att skriva ett inlägg medan man inte har något. Min dator hemma hemma har tydligen pajat ihop. Och oja, jag är riktigt jäkla irriterad på det . Tv:n hade jag mer eller mindre accepterat men datorn finns bara inte. Men får se hur det går med den på Fredag. Hoppas, hoppas på possitivt resultat! :D

 
Annars sitter jag och spelar den här på repeat. Jag verkligen älskar, och då menar jag älskar den. En annan grej är att man blir rejält festsugen.. Och när festsuget kommer så blir man automatiskt sådär lagomt go och gla!

Kraaam!

En vanlig Tisdag i Mars

Då var man hemma efter en sväng med Jenny på stan. Hittade lite smått och gott, som jag blev väldigt nöjd med. Bland annat ett par skor (älskar verkligen skor!!), linne, örhängen osv. Träffade även på Niclas som man inte sett på länge. Faktikst inte sen i somras. Alltid kul att träffa gammalt folk. Hade tänkt att ut och springa en vända nu. Nyss käkat och är väldigt trött. Men, får som sagt låta den där maten smälta och sedan tvinga mig ut i kylan :D

Nya kurser valda till 3:an. Psykologi B, Psykiatri, Webbdesign och det tredje kommer jag och mitt virríga huvud inte ihåg vad det heter ;D . Usch, jag ser skolan som ett enda hinder just nu. Jag vill jobba, tjäna pengar och ut och resa. Men kan ju inte säga att jag inte trivs. För de flesta i klassen trivs jag väldigt bra med!

Värdelösa Måndag

Det här har inte varit mer än en totalt värdelös Måndag. Sovit lite vilket idag ledde till dåligt humör och då kan inte dagen kännas mer än just värdelös! Plus att när man spenderat en tid inne på HM och ska äntligen till att betala, så säger hon att kortet har gått ut. Och då slår det mig att jag inte har bytt ut mitt gamla mot mitt nya i plånboken. Plus att kärringen var otrevlig. Finns det något som jag verkligen hatar så är det otrevliga och sura människor. Menar, så svårt är det inte att dra lite på mungiporna . Och om det så skulle vara kanske det är dags att skaffa sig ett jobb var man är isolerad från omvärlden!

Trött, trött och seg. Måste ut och gå en liten sväng i det underbara vädret så att kanske det dåliga humöret och tröttheten går över för ett litet tag...

Ett litet snabbt inlägg

Söndag, och i pausen av en lite halvstörd film. Får skriva ett litet snabbt inlägg. Varit in och firat Astrid som fyller 50 idag. Så underbara grannar! Sett ett ganska avgörande vasalopp. Usch jag hatar när någon vinner överlägset. Liten spurt på slutet och när nästan nackhåren reser sig. Då är idrott som roligast!
Nej nu har nog tiden gått. Ska ta med mig en pirog upp till Jeppe och fortsätta se filmen..


                                       
Detta vill jag ha!! Tänk den rosa tubklänningen till en gyllenbrun hy...

Kraaam!

Blev som sagt lugnet före stormen

Har precis grejat lite här. Håller på med ett rum här hemma. Och mina armar är helt döda. Till och med jag känner mig helt död. Blev precis som jag skrev tidigare. Lugnet före stormen. För nu börjar den där ångest känslan komma krypandes igen. Skolan börjar, jag vill ha extra jobb. Och oja, jag har jäkligt mycket ångest över att jag inte lyckats hitta något sådant än. Men tänker inte ge mig förrän jag sitter här och skriver ett inlägg om att jag har ett jobb, det är säkert! :D Nej nu måste jag pigga upp mig.

 
King Africa - La bomba får stå för uppiggning. Skruva upp den på hög volym sen är jag på bra humör igen! ;D



RSS 2.0